Supernatural - Scary Got Sexy - 2

• 28 004
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Фейчето явно вече е на мястото на събитието и подготвя арсенала Mr. Green Стиченце, да не изпуснеш екшъна и после Главния градинар само на Фейчето да е благодарен Simple Smile

Аз с нетърпение ще чакам тренера да изтрезнее и да ми наложи строго наказание, ама много строго...

# 166
Аз с нетърпение ще чакам тренера да изтрезнее и да ми наложи строго наказание, ама много строго...
Joy Joy Joy

# 167
  • В средата на времето
  Whistling  Joy

Няма да казвам кой излязох при първият опит Crazy smile3505

# 168
Няма да казвам кой излязох при първият опит Crazy smile3505
Да не би тайно и ти да си просиш наказание от Тренера? Joy

# 169
  • В средата на времето
Да не би тайно и ти да си просиш наказание от Тренера? Joy

Бе наказание...изобщо не го мисля Mr. Green...ама направо щях да се подтисна...първо Сара, после Лукчо и на края.... smile3505...мани, остави се... Joy

# 170
Хей, момичета, във връзка с днешната сватба и последващата брачна нощ, ето една интересна статия, на която попаднах:
Горещо препоръчвам на милата ни Джен да следва съветите дословно.  hahaha Joy  newsm48 гарантирано средство Джаред да дотича бързо-бързо обратно при нас Simple SmilePeace
http://missby.wordpress.com/2008/05/30/young-bride/

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 22:22 от Dana_Scully

# 171
Тази вечер пускам телевизора и по един от каналите някакъв сериал - що да видя, наша Джен се мъдри на екрана Laughing Дали пък не е избягала от сватбата Laughing

Ех, Патронът сигурно в момента репетира пред огледалото как точно да каже Да и да изглежда ентусиазиран Joy

# 172
Тази вечер пускам телевизора и по един от каналите някакъв сериал - що да видя, наша Джен се мъдри на екрана Laughing Дали пък не е избягала от сватбата Laughing

Нядявай се! Joy Ако беше ти, би ли избягала? Mr. Green

Ех, Патронът сигурно в момента репетира пред огледалото как точно да каже Да и да изглежда ентусиазиран Joy

Joy Joy Joy  hahaha

# 173
  • В средата на времето
Добро утро  bouquet

Да честитим на г-Паделеки и г-жа Паделеки и да им пожелаем дълъг и щастлив семеен живот! Grinning

# 174
Добро утро Grinning

Силно се надявам след като мине сватбата да се смилят над нас феновете и да ни зарадват с някоя снимка Grinning

Дотогава обаче аз ще ви зарадвам с една допълнителна снимка на Джаред от промо сесията от четвърти сезон. Снимката е просто невероятна Heart Eyes Heart Eyes
Цъкнете върху нея, за да го видите в цялата му прелест Heart Eyes

# 175
  • София
нещо снимки от събитието Simple Smile няма ли Simple Smile

# 176
  • В средата на времето

Джаред тук спокойно може да играе в Man in black 3 Grinning Имам само една забележка Naughty - да му бяха лъснали обувчиците за фотосесията поне Laughing

# 177

Джаред тук спокойно може да играе в Man in black 3 Grinning Имам само една забележка Naughty - да му бяха лъснали обувчиците за фотосесията поне Laughing

Изидо, жено, как успя пък обувките да му видиш бе Joy Аз колкото и да се мъча, след като все пак успея да откъсна очи от лицето му, стигам максимум да ръцете и надолу няма никакъв шанс да продължа Joy

Абе мараканките, вие готвите ли се за утрешния празник, м? И само не ми казвайте, че не знаете какъв ден е утре, защото ще ви издействам лично изключване от стадиона Crossing Arms Joy

Ейнджъл, предвид часовата разлика, твърде възможно е някога в момента да се казват заветните клетви за вярност, така че ще почакаме малко за снимки Grinning

# 178
  • В средата на времето
Изидо, жено, как успя пък обувките да му видиш бе Joy

Ами понеже е Джаред, виждам всичко Joy Ами тази прах пък веднага ми се наби в очите Crossing Arms...Спуснах поглед от гоооре до долууу...наближих обувките и си казах "Вероятно с такива подобни ще бъде на сватбата ...хуб....уффф Shocked..това прах ли е? Crazy Да си ги беше позачистил малко ...къде са бляли тези дето са го снимали..хмм." Crazy Joy

А за утре Маракана е подготвила специална програма Joy Само да я доизкусуря и смятам да я предложа на обсъждане Joy Много ме бива да организирам Mr. Green Joy

# 179
  • София

Ейнджъл, предвид часовата разлика, твърде възможно е някога в момента да се казват заветните клетви за вярност, така че ще почакаме малко за снимки Grinning

ах, ясно Simple Smile аз си мислех, че вече е минала тази част Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт