Supernatural - Scary Got Sexy - 2

• 28 058
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Ами понеже е Джаред, виждам всичко Joy Ами тази прах пък веднага ми се наби в очите Crossing Arms...Спуснах поглед от гоооре до долууу...наближих обувките и си казах "Вероятно с такива подобни ще бъде на сватбата ...хуб....уффф Shocked..това прах ли е? Crazy Да си ги беше позачистил малко ...къде са бляли тези дето са го снимали..хмм." Crazy Joy

Joy Joy Joy

А за утре Маракана е подготвила специална програма Joy Само да я доизкусуря и смятам да я предложа на обсъждане Joy Много ме бива да организирам Mr. Green Joy

Очаквам покана да уважим събитието и ние, градинарките.  Ще донесем цветя Laughing

# 181
Hi, да се включа и аз Simple Smile Да си призная чистосърдечно, от непоквареното ми сърце, което принадлежи на Дженсън, се изтръгна едно "оооооххх", когато отворих тази снимка на Джаред  Crazy  Heart Eyes но и аз като Изида скролвайки надолу да му видя хубаво ли падат ръбовете на панталоните (мхъм, хм...) забелязах праха по обувките! Еех ooooh!, какво да се прави - фотографката явно е била жена и не е докарала и тя като Фейчето да му разгледа обувките...  Joy

bouquet за снимката на Фейчето, а Изи ще я запитам, моля, какво смята да организира по случай утрешния ден рожден и дали Маракана ще обличаме пак униформите, за да съчетаем с двойния, чисто български първомартенски празник?  Peace

# 182
И така мили ми съратнички, сватбата на Джаред и Джен е факт Heart Eyes

Ето го доказателството:

# 183
Фейо, Адска хрътка си! Браво!!!   animal037 Кога успя и снимка от събитието да извадиш?  Hug
Пусни линк към сайта, ако има още Wink

# 184
Фейо, Адска хрътка си! Браво!!!   animal037 Кога успя и снимка от събитието да извадиш?  Hug
Пусни линк към сайта, ако има още Wink

Е как съм успяла, много ясно, че бях там Mr. Green

Няма, Дейна, ако имаше отдавна да съм ги сложила, засега е само тази снимка.

# 185
  • В средата на времето
Aз съм дипли дисапойнтед Crazy Crossing Arms...как се вижда този носко, а Дженсън не се вижда изобщо Crossing Arms

Чакам с нетърпение за още снимки Grinning Hug

# 186
  • В средата на времето
План-програма за утрешният светъл празник, рожденият ден на нашия многообичан Патрон - г-н Дженсън Екълс!
Изготвена от Изида Египетска.
Предложения се приемат всякакви, критики - никакви! Joy

Стадионът, преди обяд. Мараканки започват тренировки за празничната вечерна програма.

Който не може да успее за тренировката на стадиона, тренира, където успее Naughty

Обяд. Настроението вече е приповдигнато. Фенките са обхванати от всеобща радостна лудост:

Ранният следобяд....стадиона вече е почти пълен Grinning

Разбира се, фенките носят и развяват знамената на своите държави. Но в този празничен ден различията в националностите се размиват.  Grinning

Привечер, подготвяме сцената за появата на нашият Патрон:

Тълпи фенки продължават да се стичат към мястото на събитието:

Водещ на празничната програма - г-н Джаред Паделеки Grinning

Празничната програма включва:

1. Конкурс за най-атрактивна фенка Grinning

2. Конкурс за най-силна физически фенка Joy Наградата е участие в един епизод на Supernatural, сезон 6

3. Мис мокра, Мараканска фланелка Mr. Green

4. Игри под наслов "Може да сме много, но сърцето на нашият патрон е широко!" Joy:

5. Поднасяне на цветя и поздравления по случай празника от нашите мили градинарки  Grinning

6. Маракана строена за посрещането на г-н Екълс под небе озарено от заря и непрекъснати мексикански вълни Joy

7. Внасяне и разрязване на огромната празнична торта Grinning

Дрес код за празненството след официалната програмата:

...за сега толкова Grinning

Предложения и обсъждане - от сега до 0.00 часа на 01.03.2010 г. Grinning

Благодаря за вниманието! Grinning

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 19:23 от Izida

# 187
Юхууу, Изи страшна организаторка си, да не се занимаваш с event planning? Grinning
Мен ме касае само точка 5, така че нямам забележки. Ако имате нужда от помощ за конкурса мис мокра фланелка, свиркайте. Както знаете, там имаме опит, вряли сме и кипяли повече от чая на следобедните градински партита. Laughing

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 21:25 от Stitch

# 188
Изи, страхотия Grinning Heart Eyes
Г-н Екълс е щастливец с такива мараканки като вас Heart Eyes

Само се опасявам, че г-н Падалеки няма да е изтрезнял до утре Laughing

# 189
  • В средата на времето
Само се опасявам, че г-н Падалеки няма да е изтрезнял до утре Laughing

Mоля те, предвидено е Joy Тя за това и снимката му е една такава подозрително-веселяшка Joy

Юхууу, Изи страшна организаторка си, да не се занимаваш event planning? Grinning

Амии...изобщо не, но ми се иска Laughing

# 190
Mоля те, предвидено е Joy Тя за това и снимката му е една такава подозрително-веселяшка Joy

Да разбирам, че ще твърдите, че по програма е планирано г-н Падалеки да води празника все едно е на черешата, така ли Joy

# 191
  • В средата на времето
Всичко е планувано Mr. Green - и ако е трезвен и ако е леко на черешата. Naughty Във вторият случай сме му предвидили само думичките под снимката, които да извиква през определен период от време Joy Смятам, че дори да е много на черешата, с тази задача ще се справи идеално! Mr. Green Joy

# 192
Здравейте! Ето ме и мен току що завърнала се от сватбения прием  Mr. Green Да доложа - чинно се ръкувах с булката, разцелувах страстно младоженеца, и скъсах шафера от "танци"  Mr. Green
Изи, мисля, че никой не би могъл да направи по-добра прогама за предстоящото празненство. Само се притеснявам, че не съм в най-добрата си форма, предвид снощното тържество и едва ли ще се представя добре на Конкурс за най-силна физически фенка , но ще дам всичко от себе си в Конкурса за най-атрактивна фенка. Костюмчето също е готово  Twisted Evil

# 193
Ехее, Изида, номер едно си в event planning-a, няма спор!  Hug Г-н Падалеки е в много подходящо настроение за РД-то на главния шафер, стига да е в достатъчно силна форма въобще да се появи на тържествата на Маракана по случай празника на патрона ни. В противен случай вината трябва да бъде вменена изцяло на новопроизведената г-жа Падалеки и демонските й сили, но предвид медения месец, който официално вече трябва да е започнал между двамата,  Heart Eyes  Mr. Green, мисля, че трябва да им е простено.
Включвам се в подготовката на утрешното събитие от самото му начало с голям ентусиазъм и с още по-голямо нетърпение очаквам да видя малко снимки как се е справил с шаферските си задължения днес нашия г-н Екълс.   

# 194
  • В средата на времето
Бе чак номер едно не съм Laughing..толкоз ми хрумна само Grinning

Включвам се в подготовката на утрешното събитие от самото му начало с голям ентусиазъм

Идеално Grinning Трябва да се организира празника след задължителната програма Grinning Wink...

Общи условия

Активация на акаунт