Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за филмите, свързани с актьорите от телевизионните сериали?
Каква е темата на форума?
Как реагират участниците във форума на новата тема?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за филмите, свързани с актьорите от телевизионните сериали?
-
Каква е темата на форума?
-
Как реагират участниците във форума на новата тема?
-
Какви са коментарите за снимките на актьорите от сериала "Supernatural"?
-
Какви са мненията за свръхестествените явления?
Ами тази прах пък веднага ми се наби в очите
...Спуснах поглед от гоооре до долууу...наближих обувките и си казах "Вероятно с такива подобни ще бъде на сватбата ...хуб....уффф
Да си ги беше позачистил малко ...къде са бляли тези дето са го снимали..хмм."
Да си призная чистосърдечно, от непоквареното ми сърце, което принадлежи на Дженсън, се изтръгна едно "оооооххх", когато отворих тази снимка на Джаред
но и аз като Изида скролвайки надолу да му видя хубаво ли падат ръбовете на панталоните (мхъм, хм...) забелязах праха по обувките! Еех
, какво да се прави - фотографката явно е била жена и не е докарала и тя като Фейчето да му разгледа обувките...
за снимката на Фейчето, а Изи ще я запитам, моля, какво смята да организира по случай утрешния ден рожден и дали Маракана ще обличаме пак униформите, за да съчетаем с двойния, чисто български първомартенски празник?
Кога успя и снимка от събитието да извадиш?