Supernatural - Scary Got Sexy - 2

• 28 207
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Перчема и леко наболите мустачки на Джаред са умопомрачителни.

Joy Joy Joy hahaha
Верно си е!

# 286
  • Разпиляна във въображението
обаче снимките, които напуска ми се струва, че са камъни в нашато китно стадионче. Може да отлюспи някоя полуприлепена към вашите цветенца фенка и тя да се домъкне тихо и полека на нашата арена. Перчема и леко наболите мустачки на Джаред са умопомрачителни.

Joy
Е кой да се отлюспи, бе Мир, аз съм непоклатима като скала, а Стич е още прясно влюбена, че и дезертирала от стадиона, едва ли ще тръгне да се връща с наведена глава при Патрона ви Laughing

Визирах още колебаещите се, които не знаят накъде окончателно да поемат. Whistling

# 287
Хех.... Вече сме две. smile3501 Видяхте ли колко бързо се сдобих със съратничка smile3508 бяха нужни само 1-2 часа, няколко постинга с клип на възлюбения Мараканец и привидно дърпане от моя страна, и нещата се наредиха..... smile3560 Сега вече няма да ми е скучно самичка във вехненето ми по симпатичния "девствен" ангел... fiuuuuuu Иначе верно шлифера ще ни побере двете, а и ако се разберем за ред - ще е идеално. Таман ще  пазим дверите на Рая, до де се забавляваме.. Twisted Evil Blush Crazy

Надявам се наказанието ми за днешната ми "стиснатост"  от Ангела да е подобаващо  angel008

http://www.youtube.com/watch?v=B1TN8faAykw - доволна танцувайки на песента за деня( включително и клипа) yesyes

# 288
Поздравления за двете (или по-скоро една и половина  Mr. Green) кастиелки!
Това е за вас. Цък за голяма.

Снимките са от галерията на този сайт - http://misha-collins.net/ Уникални снимки има, а също и много инфо за участията на Миша в различни филми.

# 289
  • Разпиляна във въображението
Хубав, хубав той, Мишата. Затова си го имам и в подписа.

# 290
  • В средата на времето
Днес поизпуснах малко екшъна Laughing Само разбрах, че сме пооредели и има разстояние вече между нас с дебелината на косъм Joy
Честито на отбор "Мишо" за новото попълнение!  bouquet Grinning Всяка бивша Мараканка, става ревностна другопоклонничка. От добро тесто сме замесени! Grinning Wink

# 291
Ехе, да се включа най-после и аз, че цял ден тайно надничам, но не мога да коментирам Simple Smile И така ако трябва да започна отзад напред - честита конкуренция за местенце в прегръдките на Миша на arkady и поздрави за сестрите ми по съдба от Маракана за миниатюрното местенце, което се освободи на стадиона. Почти съм сигурна, че в мига, в който Фенката на Дженсън се е преименувала във Фенка и на Миша, някое ново попълнение на мараканските редици се е появило на хоризонта, тъй че не бързайте да се радвате, че оредяваме на стадиона - хич няма вероятност подобен "катаклизъм" да се случи.
В тази връзка Hug Hug Hug за Злата за кинопрегледа и най-най-най-най-най любимата ми фотосесия на Дженсън. Отворих първата снимка и занемях!!!!!! Ама все има снимки на Дженсън, които ми действат умопомрачително, но ако са и такива в реален (почти) размер, направо си падам под стола и чакам света да спре да се върти лудешки, чак след това предпазливо надничам към следващата и процедурата се повтаря отново Grinning Grinning   smile3544 smile3544 smile3544 След като се посвестих от припадъка, сварих да прочета и коментарите. Само да си кажа, че в Смолвил няма нищо за гледане, освен някакви си сборни не повече от 30 минути, "изстискани" от 4-ти сезон и то предимно сърцеспиращи сцени, в които нашия хубавец е притиснат до някоя стена, целуван, яхнат на конче от гаджето на суперменчето (добре се е ориентирала момичето Mr. Green) и все кадри в този смисъл. А - демонстрира и хубав тен и червена спортна фланелка :yes:  
Дженсън се снима във всичките 22 епизода от четвъртия сезон и........ вече е на 27 години и красив колкото си иска Heart Eyes

.... че и повече, бих добавила...  Joy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

От друга страна и аз като Феята не препоръчвам House of Wax - не и за гледане. Става, ако сте яли нещо развалено да го ползвате за очистително, но ако искате зашеметяващ Джаред и умопомрачително актьорско майсторство - забравете, не е това филмът Grinning (Не отричам, че с леко набола брадичка 20 и няколко-годишният Джаред повече от "става" Heart Eyes ) Иначе сцената с преследването и трепенето на Парис Хилтън е единственото нещо от тоз филм, което не бива да бъде пропускано и аз лично му се кефих максимално и се смях много, като съответно го считам и за единственото нещо, което не трябва да бъде пропускано от филма. Таз ако има как в целия филм само нея да убиваха, пак й е малко. Grinning
Ето едно смешно съвместно интервю на Парис и Джаред - просто човек да реве ли да се смее ли ?! http://www.youtube.com/watch?v=CZlDFnygtqQ

За Мишата - най-любим ми е в сегашния си кастиелски вид, а след това му се радвам с русите кичури и тъмните очила. Не знам кой е филма, но пък стайлинга трепе! Simple Smile

Сега отивам да си гледам дъхоспиращите клипчета на Дженсън, които сте напускали цял ден и след това ще заспя щастлива! Grinning

# 292
Искате ли малко снимки от Сватбата??????????  superuu  jumpuu  Kissing Heart Heart Eyes
младоженецът и шаферът - http://tweetphoto.com/13174383
шаферът - http://tweetphoto.com/13188772
булката и охраната на Джаред и Дженсън - http://tweetphoto.com/13232837

# 293
  • В средата на времето

Аууу как завидях на тоз остроклюн не е истина направо... Crazy.... Joy

# 294
Joy Joy Joy И аз така!

Дейна,   bouquet за снимките! Шафера е невероятно красив, младоженеца - и той!

Иначе сцената с преследването и трепенето на Парис Хилтън е единственото нещо от тоз филм, което не бива да бъде пропускано и аз лично му се кефих максимално и се смях много, като съответно го считам и за единственото нещо, което не трябва да бъде пропускано от филма. Таз ако има как в целия филм само нея да убиваха, пак й е малко. Grinning

Само отбележете в категорията награди в IMDB за кои награди има най-много номинации този филм - http://www.imdb.com/title/tt0397065/awards  hahaha

# 295
Joy Joy Joy И аз така!

Дейна,   bouquet за снимките! Шафера е невероятно красив, младоженеца - и той!

М, даа - Остроклюнът мяза малко на Лиса Кудроу от "Приятели", ама не е тя - съпругата на Клиф Костерман е Simple Smile И видимо е награбила Дженсън - завиждам грозно за което, но пък ако аз го бях нагабила, нямаше да го пусна, така че, явно имал късмет момчето . (Явно Данийл я е нямало на събитието да брани Безценното си)  newsm78  

# 296

Иначе сцената с преследването и трепенето на Парис Хилтън е единственото нещо от тоз филм, което не бива да бъде пропускано и аз лично му се кефих максимално и се смях много, като съответно го считам и за единственото нещо, което не трябва да бъде пропускано от филма. Таз ако има как в целия филм само нея да убиваха, пак й е малко. Grinning
Ама и аз едно изречение съм построила - смисъл и бисери се леят от него като брашно из продънен чувал.
 Joy Joy Joy

# 297
Дейна, мерси за страхотните снимки Hug

Много ми харесва Джаред колко щастлив изглежда Heart Eyes И как все напира да прегръща,беее Laughing Сладур Heart Eyes

# 298
Дейна, мерси за страхотните снимки Hug

Много ми харесва Джаред колко щастлив изглежда Heart Eyes И как все напира да прегръща,беее Laughing Сладур Heart Eyes
A, моля, моля, веднъж и аз да изпреваря събитията и да публикувам снимки, които още никой не е виждал Simple Smile  Blush Прегръщащото същество Джаред отсега само през стъкло ще му точим лиги - официално приемамe че е женен и се примирявамe.... doh

Хайде малко спойлери кой ще се появи до края на С5 - http://huntersaddict.wordpress.com/

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 00:16 от Dana_Scully

# 299
Дейна, огромно благодаря за снимките от събитието!
Много щастливи изглеждат и Джаред и Джен!
Шаферът е бонбонче, много секси!
А на оня остроклюн бих й направила очилата на контактни лещи на секундата Twisted Evil Как само го е стиснала, ъххх!

Моето желание да спя с тениска на Winchester се проваля - мъжо заяви, че не желае да прегръща Дийн нощем...

Общи условия

Активация на акаунт