Supernatural - Scary Got Sexy - 2

• 27 471
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Вижте на какво готино клипче попаднах -  http://www.youtube.com/watch?v=ZBipwwsiOco&feature=related
Много добре са го напаснали Mr. Green
Естествено си затварям очите за инсинуацията Дийн-Кас Together-together Mr. Green За мен това е абсурдно, но пък клипчето е готино, а песничката е една от любимите ми.

# 316
Ехей, здравейте, да не пропусна и аз да се отчета за днес, въпреки че нямах много време да надничам в темата Grinning Мерси за клипчето с proposal-ите, разтопиха ми сърцето направо, а J1 си го представих три пъти припотен как хъката-мъката пита Данийл дали ще се съгласи да се омъжи за него (мисля, че тайничко се е надявал да му откаже, щото все пак обича мен  Mr. Green )  smile3516
Ten Inch Hero и аз го препоръчвам с две ръце. Devour го изтеглих, но ще поотлежава още малко, че съм на преговор на пети сезон, който върви паралелно с малко Смолвил за разкош и много Дарк Ейнджъл за неспокойни нощи  Mr. Green Mr. Green

Sonja, клипчето на Кас и Дийн е супер  Hug (изключая естествено немислимата част 'тугедър-тугедър'  Sick )

# 317
Не искам да звуча хомофобски, ама като видя такива грозни инсинуации срещу нашия сладур и ме хващат дяволите Twisted Evil
Обаче явно има доста изчанчен народ по света, дето е готов да си представя какво ли не Crossing Arms

Аз просто ги гледам какви са готини и се кефя на макс.

П.С. Злате и Аркади - и наопъки да обърна тениската, пак ще ме изгонят от леглото Mr. Green, а нямаме и куче, при което да ида да ме топли ooooh! Така че ще се примиря с мечтите и сънищата за Тренера.

# 318
П.С. Злате и Аркади - и наопъки да обърна тениската, пак ще ме изгонят от леглото Mr. Green, а нямаме и куче, при което да ида да ме топли ooooh! Така че ще се примиря с мечтите и сънищата за Тренера.

Ти поне от сънища не можеш да се оплачеш, тъй че и това е вариант Grinning

# 319
И така, днешният филм на Джаред е пак хоръроподобен, но има някаква мисъл в него. На мен ми беше интересен да го гледам, Джаред е второстепенен герой, но биваше, сладур беше и най-важното - имаше интрига във филма.
Става дума за Cry_Wolf (2005) - филм, който се разказва за група тийнейджъри, които разпространяват по училищната мрежа история за масов убиец и внезапно убийствата започват да се сбъдват точно, както са ги описали.
Другото интересно е, че в този филм Джаред среща вече бившата си годеница Сандра Макой. Да не пропуснем, че в този филм участва и Джон Бон Джоуви Grinning

Не се намират много клипчета в тубата, ето едно, в което се представят участниците
http://www.youtube.com/watch?v=9OYFDUy2c5Q

Ето и снимки

# 320
Фейче, мерси за кинопрегледа на Cry Wolf. Филма не е кой-знае какво, но пък Джаред вече е във вида, в който го познаваме от сезон 1 на СПН и много, много радва окото. Прическата му е готина до немайкъде Simple Smile

# 321
  • В средата на времето
Добро утро от мен  bouquet

Намерих едно видео пак от празненството на еп. 100 (дано не е пускано вече... Embarassed)...посъбрали са ги почти всики, за да изкажат едно "Thank you fans" Grinning Миша ми беше забавен. Почти през цялото време докато говори, гледа....в небето Grinning...като Ангел, на който му подават реплики от горе Laughing А Джаред чак закачи в отговора си световната икономическа криза Laughing Голям е шемет Grinning

Thank you fans

# 322
Богиньо, усещам, че не сте внимавала много в час и сте пропускала упражнения Naughty Laughing
Но пък клипчето е много готино, така че простено ви е, с кеф си го изгледах отново Laughing Джаред верно е голям шемет, каква реч дръпна, не е истина просто Joy

# 323
  • В средата на времето
Богиньо, усещам, че не сте внимавала много в час и сте пропускала упражнения Naughty Laughing

Знаех си, че така ще стане Laughing...вярно в последно време броя облаците вън, вместо да внимавам в час Embarassed Laughing

Малко снимки на Тренера Heart Eyes

С фенка - тук даже се е засмял да не повярваш Laughing

Това е с едно негово старо гадже. И други снимки техи съм попадала...Просто нищо общо със снимките му с г-ца Харис. Тук вярно е по-млад и явно не е бил чак толкова контролирано сдържан, но по съвсем друг начин изглежда и езика на тялото друго приказва и така Grinning

Джаред с този вид шапки и този си изглед като цяло ми напомня на някакъв човек прозрял духовното Crazy Laughing

Tова за мен не е истинска снимка, но пък изглежда идеално Joy

Tази снимка я виждам за първи път...доста е ...хммм.... Laughing

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 10:45 от Izida

# 324

Знаех си, че така ще стане Laughing...вярно в последно време броя облаците вън, вместо да внимавам в час Embarassed Laughing

Богиньо, веднага да влезнете в час, че Тренера ще налага санкции, как можете да не знаете от къде са следващите снимки Simple Smile)

С фенка - тук даже се е засмял да не повярваш Laughing

Да, фенката за сметка на това изглежда като да е глътнала жаба от притеснение. Не вярвам да я щипе зад гърба, за да е извадила такава физиономия Grinning

Това е с едно негово старо гадже. И други снимки техи съм попадала...Просто нищо общо със снимките му с г-ца Харис. Тук вярно е по-млад и явно не е бил чак толкова контролирано сдържан, но по съвсем друг начин изглежда и езика на тялото друго приказва и така Grinning
Да, тук е още по времето на снимките на Смолвил или съвсем в началото на SPN, защото гледам и Джаред се мярка из тази фотосесия. Дженсън е божествен, има много младежки и сладурски вид и определено не се забелязва влиянието на г-ца Харис, което го кара да се държи като сухар, когато е с нея на обществени места. Иначе "госпожицата" от таз снимка е бившето му гадже Джоана Крупа. За нея можем да кажем само, че е моделка на бельо и едно от зайчетата на Плейбой. Общо взето, нощо ново за г-н Екълс.....направо си е мъж за завиждане... Mr. Green Grinning Освен това (според мене) на тази снимка точно си е "хубав колкото си иска"  Heart Eyes Heart Eyes

Tова за мен не е истинска снимка, но пък изглежда идеално Joy

Определено не е истинска, а и повече харесвам истинското му голо коремче ....  Heart Eyes

Tази снимка я виждам за първи път...доста е ...хммм.... Laughing

Е, тук вече ще се наказваме -  Naughty Crossing Arms Вчера Злата тъй съвестно ни запозна с въпросния филм на г-н Екълс, в който участва и тати Екълс - Алън. Филмът е Devour от 2005-та и е поредният (първи по ред, май) тъп хорър, в който се появява нашето момче. Но пък изглежда божествено и носи същото кожено яке като на Дийн. Снощи го теглих филма, като го гледа човек и му се иска да изкрещи: "Абе, блейчо, аз ли да те уча как се убиват духове и чудовища.... " Grinning Освен това, тук "ролите са обърнати" и наш Дженсън е син на Сатаната... Simple Smile
Абе, туй момче, ту vessel на арханел Михаил, ту сатанинско чадо.... въобще много разнообразни роли му се падат....  hahaha Joy

# 325
Докато чакаме търпеливо да дойде следващия епизод на Свръхестествено, ви слагам официалното описание на случващото се в него. В бяло, за съвсем чистите души Wink

Dead Men Don't Wear Plaid

IT’S BOBBY’S WIFE! — Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) investigate Bobby’s home town where the dead are rising from the grave but instead of attacking humans, they are happily reuniting with their families. The brothers turn to Bobby (Jim Beaver) for help but he tells them not to worry about it and to leave town. Suspicious, Dean investigates and comes face to face with Bobby’s dead wife (guest star Carrie Anne Fleming) who has no memory of what happened to her. Once the zombies start turning evil, the boys tell Bobby he has to kill his wife but he refuses. Posted on SPNsite/KSiteTV.
John Showalter directed the episode written by Jeremy Carver.

Само ще кажа, че епизодът е написан от Джереми Карвър, което за мен е добра новина, защото той е от готините писачи Grinning

# 326
Фейче, Hug мерси за спойлера. Горе-долу знаехме за какво ще се разказва и кой ще се появи, но гледам, че са започнали да излизат повече подробности.
От Конниците май остана да видим само Plague (Чума)?? или се бъркам?

# 327
От Конниците май остана да видим само Plague (Чума)?? или се бъркам?
Всъщност името му е Pestilence. И Смърт не сме видели, него само Лукчо го е виждал. Laughing

# 328
Всъщност името му е Pestilence. И Смърт не сме видели, него само Лукчо го е виждал. Laughing
Зависи от превода на Revelations, на който си попадала. Grinning Вярно, Смърт не го броих, защото вече го споменаха Wink

# 329
Зависи от превода на Revelations, на който си попадала. Grinning
Да, разбира се, но аз в случая имах предвид по скоро спойлерите, които изтекоха, за актьора, който ще играе Чума и в статията той беше назован Pestilence, та затова. Жалко, че не я намирам в момента и не помня кой я беше пуснал. Аз съм сигурна, че и Смърт ще ни покажат, може би просто ще остане за десерт.

Общи условия

Активация на акаунт