Supernatural - Scary Got Sexy - 2

• 27 455
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
мда...точно за това питах...те тогава май не един сериал орязаха така и на мен лично ми е дразнещо....
но така и така вече го почнах...ще го гледам какъвто е явно....

Така е много добро сериалче, а свърши дето се вика на най-интересното. А защо не са го продължили не мога да си обясня
... защото ако го бяха продължили имаше да се надяваме да видим прекрасните очи на Дийн в SPN на куково лято Simple Smile Той щеше да им е най-успешната звезда и за нищо на света нямаше да го пуснат, така че по-добре е станало Wink

Злата, Hug какви са тез левенти, дето са наобиколили нашите момчета? И двамата гостфейсъри се оказа, че били сладури, когато не се държат като "з......ци" GrinningVery Happy Особено този с тъмната коса е много готин Simple Smile

# 346
Здравейте! И аз през почивните дни трудно стигам до компа Simple Smile
Сега тегля Dark Angel, надявам се да ми хареса.

# 347
Ако килнат Кас, аз какво ще гледам следващите епизоди?! #Crazy newsm78 Явно ще трябва да реша кой от братята ми е по-симпатичен или направо ще се роди още една ненаситница..... Joy Thinking

Не, че нещо, обаче ако не дай боже го трепнат Кас (и аз не го давам), горещо препоръчвам ето този брат

Някой чел ли е книги, базирани на SPN, гледам, че са доста?

И аз като Фейчето съм я дръпнала първата и до там си останах - не съм я чела.

Злата, Hug какви са тез левенти, дето са наобиколили нашите момчета? И двамата гостфейсъри се оказа, че били сладури, когато не се държат като "з......ци" GrinningVery Happy Особено този с тъмната коса е много готин Simple Smile

Много са готини! Аз ги гледах двамата сами на някакъв кънвеншън - голям смях беше! Сладури са! А тез левенти около нашите момчета изобщо и не съм ги погледнала  Laughing Предполагам, че са снимани докато се мотаят в паузите между снимането на сцените.

# 348
Градинарки, едно признавам на вашия патрон - готов е и булката да захвърли след няма и месец щастлив брачен живот, само и само да помага на нуждаещите се  Laughing Според този източник Джаред ще играе благотворително баскетбол другата събота, че и автографи ще раздава.

# 349
Не, че нещо, обаче ако не дай боже го трепнат Кас (и аз не го давам), горещо препоръчвам ето този брат

Как тъй горещо препоръчваш нещо, което не си пробвала, а, Злата? Joy
Аз мога да ти препоръчам този, аркади, от опит Mr. Green:

# 350
ХАхаха Joy Злата, Стич - мерси за препоръките. bowuu И двете предложения са доста съблазнителни Rolling Eyes За сега ще погледам пък да видим... Все още нямам окончателен фаворит от братята, а и Миша още е в играта. Crazy До последно ще е ТОЙ. newsm18 

ПС: А и щом препоръчваш от опит Стич, как така си с другия брат Wink щом този е по-добрият избор?  hahaha

# 351
ПС: А и щом препоръчваш от опит Стич, как така си с другия брат Wink щом този е по-добрият избор?  hahaha[/color]

Joy Joy Резонен въпрос, Стич, щъ тъ зъмолъ да отговориш!  hahaha

# 352
Не се правете на неразбрали, дами. Аз мога да го препоръчам Дженсън, защото имам опит с него - засичал ми е време, докато съм въртяла обиколки на стадиона, докато Злата не е прекопавала лехички с Джаред и щом не го е пробвала, на какво отгоре го препоръчва, питам, м? Naughty Laughing А иначе нали не очаквате от мен сериозно да седна да рекламирам Джаред, та да ми се втурне аркади на юруш в градината и да ни изпотъпче райграса, който с Фейчето така старателно си поддържаме? Laughing

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 18:23 от Stitch

# 353

Ми като гледам, че ти се отказа от абсолютното съвършенство с най-правите криви крака  Mr. Green заради Джаред, значи очевидно е по-добрия избор. Та затова така препоръчвам тъй горещо  Whistling

# 354
Браво, бе! Бива ли такова недоверие?!? Shocked Аз такава хубава градинка да си отглеждам, а да ме обвиняват във вандализъм към такива красоти?!!? #Crazy Twisted Evil

Хм, на Вас двете явно човек да Ви няма вяра относно такъв вид препоръки Naughty Thinking

ПС: Миша и Виктория ( възлюбената щастливка). Ех.... amiiii

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 19:11 от arkady

# 355
Ми като гледам, че ти се отказа от абсолютното съвършенство с най-правите криви крака  Mr. Green заради Джаред, значи очевидно е по-добрия избор. Та затова така препоръчвам тъй горещо  Whistling
Злата, естествено, че си права Mr. Green, но не беше нужно да разгласяваш на широката общественост прозрението си. Това се брои за мръсен номер, да знаеш. Naughty Laughing Още малко ще разпечаташ флайъри с лика на Джаред и ще започнеш да ги раздаваш на входовете на стадиона. Joy

Браво, бе! Бива ли такова недоверие?!? Shocked Аз такава хубава градинка да си отглеждам, а да ме обвиняват във вандализъм към такива красоти?!!? #Crazy Twisted Evil
Joy Joy Joy
Аркади, не се сърди, на мен винаги ми настръхва козината, като някой се доближи до оградката. Трябва да сложим надписи "Зло куче" или Evil!Stitch по-добре. Joy

# 356

Oooх, не мога да се събера от смях.....  Joy Joy hahaha

Аркади, не се сърди, на мен винаги ми настръхва козината, като някой се доближи до оградката. Трябва да сложим надписи "Зло куче" или Evil!Stitch по-добре. Joy
Evil!Stitch по би прилягало, особено в добавка с Vigilant Fairy  babydust7

arkady, жената на Миша ми се струва много земна мацка - кефи ме Simple Smile

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 20:03 от Dana_Scully

# 357
^ Да. И аз с такова впечатление съм останала  Sunglasses  Много ме радват двамата. Crazy
Имам и една друга нейна снимка на която е много весела  Mr. Green

Само тези са й снимките в нет-а. Явно не си пада много по "светлините" на камерите... Wink

# 358
Много интелектуално изглежда на Миша половинката. На снимката с кичурите е много готина.

# 359
Пак аз... Rolling Eyes
Напълно подкрепям впечатленията ти, Злата! Mr. Green

Ето едно късо , с кофти качество, весело клипче - предполагам част от игра на филми...  hahaha http://www.youtube.com/watch?v=xQUqqRjwJMg

Общи условия

Активация на акаунт