Supernatural - Scary Got Sexy - 2

• 27 076
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Галина, страхотен е бил сънят Heart Eyes Чак си го представих образно. Ама така е,логично е да прегръщаш насън Сами, защото брат му ако го чакаш, така ще си останеш непрегърната Laughing

# 466
Здравей, galina76! Добре дошла в темата и особено се радвам, че си избрала да се заселиш в китната градинка на Баш Градинаря!  Hug   bouquet

честно казано харесвам и двамата братя и ме е срам, че трябва да се определя като ненаситна Laughing
Изобщо не се срамувай, аз сега се опитвам да прокарам идеята, че няма нищо лошо в това да харесваш и двамата, ама нещо не ми се връзват много, та си търся съмишленици  Laughing
Много се радва съня ти, даже като четях и на мен ми трепна стомаха. Завиждам грозно, че още не съм сънувала нито един от двамата  Mr. Green Пожелавам ти да имаш още такива разтърсващи сънища и не бъди срамежлива - пиши!

Искам да се отбележи Джаред как е стиснал фенката и чак и зъбки стиска Joy Кефи мЪ Mr. Green

Joy Joy Нали!

А я го вижте тук

Тези пък, даже Миша, дето толкоз им се радва на феновете, е решил да не ги прегръща

Злата, тая е ужасна, бееее Close Как ги е награбила само Crossing Arms Обаче вашия патрон пак е успял най-малко да я прегърне Joy

Той за нас се пази  hahaha

# 467
Ох, Галинче, ясна си ми като кристална ваза. Laughing
С прискърбие, но и с примирение не мога да не призная, че с тоя сън направо си си за мотика. Но тая все още надежда, че тази вечер може да сънуваш пък как тренера ти налита в съблекалните на Маракана и да вземе да ти хареса повече. Joy
Затова все още те титуловам ненаситница, докато не преминеш през Чистилището и не си избистриш пристрастията.
За малко да забравя, добре дошла и от мен. Hug

# 468
  • # супернатурална #
Дай Боже всекиму нощи като моята LaughingСамо дето още не мога да се събера, щях да катастрофирам (буквално, не емоционално) и последното ми излизане беше без колата, щото реакции нулеви, аз - нахилена от ухо до ухо, а в главата-грам акъл няма, а точно днес ще ми трябва всичкия Joy

# 469
Привет на поредната ненаситница - Галина bouquet
Злате, увеличаваме нещо бързо бройката Mr. Green
Снимките са суууперрр, Джаред е голям образ hahaha и сладурковец!
Ама и Миша е страшен - с тези фенки освен като "Не знам, не чух, не видях" другояче как да се снимаш Crazy

Да си призная, че май съм забравила да споделя - завчера пак си правих теста за шансовете ми да бъда гадже на Дийн - вече съм на 65% !!!  Simple Smile  
А снощи сънувах пак и двамата, естествено първо Тренера Blush, после страхотните ръце на Градинаря...  Не ме бива в описанията, затова не разказвам с подробности сънищата си. Но щом още усещам устните на Тренера, представяйте си какъв сън беше Blush
От все сърце ви пожелавам да сънувате и вие (които досега не сте).

Галинче, напълно те разбирам, аз бях на същото дередже след първия ми такъв сън Heart Eyes

# 470
Галинче, ето ти още нещо, което да подтикне сънищата ти в правилната посока

А снощи сънувах пак и двамата, естествено първо Тренера Blush, после страхотните ръце на Градинаря...  Не ме бива в описанията, затова не разказвам с подробности сънищата си. Но щом още усещам устните на Тренера, представяйте си какъв сън беше Blush

Сонче, а на теб ако знаеш колко ти завиждам, черна си ми пред очите - blacksonja  Laughing
Аз съм като труп, като се просна на леглото чак сутрин се освестявам от алармата на гсмто. Това дето от сън спомен нямало, за мен са го казали  hahaha

# 471
Цитат
Изобщо не се срамувай, аз сега се опитвам да прокарам идеята, че няма нищо лошо в това да харесваш и двамата, ама нещо не ми се връзват много, та си търся съмишленици  Laughing

Ааааааааа, Злата .... Що не казваш, че търсиш съмишленици ?!?! Аз харесвам и двамата, Дийн повече, но и Сам да ми падне (пък било то и на сън)  smile3508 ..... и представа си няма какво Ще му се случи. Ще трябва Спец частите да викат за да го спасят  Joy Joy Joy.
Тайничко   ви завиждам, че ги сънувате. Само веднъж съм имала удоволствието да ги "сънувам" и то знаех, че са някъде ТАМ. Ама око да види и ръка да пипне smile3515 .... НЕ.

# 472
Злате  Hug
 Все един път ще ти се случи, не се отчайвай Hug

# 473
Има ли някоя мараканка, дето не е ненаситница, това питам аз? Crossing Arms Joy Как така градинарките сме всичките (и двете Mr. Green) отдадени на патрона, а на вас все ви шарят очичките, ми кажете? Joy

# 474
  • # супернатурална #
Мотика,мотика за мен,но и едно спортно екипче за резерва на скамейките,вие и без това ме титолувахте ненаситна, няма да се дърпам я!

# 475
Има ли някоя мараканка, дето не е ненаситница, това питам аз? Crossing Arms Joy Как така градинарките сме всичките (и двете Mr. Green) отдадени на патрона, а на вас все ви шарят очичките, ми кажете? Joy

Просто не знам с какви очи гледат патрона си ooooh! Joy

# 476
Е как с какви очи? С хубави и ненаситни очи  Mr. Green Изпиващи и поглъщащи го непрекъснато Blush Всяка частичка, луничка, усмивка, извивка на ушенцата и т.н. и т.н.

# 477
Мотика,мотика за мен,но и едно спортно екипче за резерва на скамейките,вие и без това ме титолувахте ненаситна, няма да се дърпам я!

Галя, съжалявам, че ще те разочаровам, но мотика се връчва само на чистите и неперочни верни на Градинаря души, които не надзъртат в стадиона.
Стичето може да ти каже как беше принудена да вземе решение сред тежката дилема - да е ненаситница или да копае с мен в градината. Тя взе правилното решение Mr. Green

# 478

Има, разбира се! А това за отдадеността - ние сме си отдадени  и още как, просто сме много честни пред себе си и пред Патрона и си признаваме, ако залитнем понякога. Нашия Патрон е широко скроен човек и е готов винаги да разбере и да прости. Докато при вас ситуацията е друга - ти с твоето тъмно минало не смееш да си признаеш, дори и да имаш аспирации към друг. А Фейчето веднъж се изпусна с едно мърррр и си навлече такъв скандал, та и аз го отнесох в суматохата, и сега не смее да си признае нищо и тя.

# 479
Докато при вас ситуацията е друга - ти с твоето тъмно минало не смееш да си признаеш, дори и да имаш аспирации към друг. А Фейчето веднъж се изпусна с едно мърррр и си навлече такъв скандал, та и аз го отнесох в суматохата, и сега не смее да си признае нищо и тя.
Възмутително, Злата, лъжа и инсинуация. Crossing Arms Joy
В нашата градинка, Баш Градинаря е възцарил взаимна любов, доверие и разбирателство, всичко си споделяме. То и без това си четем мислите като във върколашка глутница, така че няма измъкване. Laughing

Има ли някоя мараканка, дето не е ненаситница, това питам аз? Crossing Arms Joy
Има, разбира се!

Коя, бе, Злата? Орден трябва да получи. За вярност и непорочност. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт