Supernatural - Scary Got Sexy - 2

• 27 049
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • # супернатурална #
Fairy,точно днес нищо не може да ме разочарова и точно днес съм склонна да поема своя дял от не леката, но и приятна задача по поддържането на градинката, а ти като мой ментор ще ме насочваш и ако трябва ще ме връщаш да прекопавам отново и отново.

# 481
Коя, бе, Злата? Орден трябва да получи. За вярност и непорочност. Mr. Green
 Joy Joy rotfImao rotfImbo
Ама лично ще й го връчиш на Мириел ордена, че тя Сам нивга не го е имала за нещо повече от по-малкото братче на Тренера, да не говорим, че още не може да му прости, че пусна Луцифер. Изи също не съм я чула някога да точи лиги по Сам. Само лекинко му се усмихва със снизхождение.

Галинче, бравос!

# 482
Айде, за Мириел съм съгласна да й връчим медал, ама Изи-то, колкото и да се прави на непорочна, трепка с мигли от време на време по скайпа като я замервам със снимки на Джаред  hahaha

# 483
Айде, за Мириел съм съгласна да й връчим медал, ама Изи-то, колкото и да се прави на непорочна, трепка с мигли от време на време по скайпа като я замервам със снимки на Джаред  hahaha

Да не съм чула лоша дума за Изи и то точно от тебе - мъркачка по Дженсън, такава   Laughing

# 484

Да не съм чула лоша дума за Изи и то точно от тебе - мъркачка по Дженсън, такава   Laughing

Усещаш ли как се обричаш на вечно негледане на епизодите с мен Crossing Arms Laughing

Усещате ли как имаме спешна нужда от нов епизод, за да спрем да дрънкаме глупости Joy

# 485
Усещаш ли как се обричаш на вечно негледане на епизодите с мен Crossing Arms Laughing
Това няма как да стане, защото знам, че ме обичаш   love001

Усещате ли как имаме спешна нужда от нов епизод, за да спрем да дрънкаме глупости Joy

Не е лъжа, ама 26ти е тооооолкова далече  Sad

# 486
Да, определено имаме нужда от нов епизод, ама няма... още цели 15-16 дни ooooh!

P.S. Злате, ние с теб май еднакво мислим Hug

# 487
Ххехехе, много ненаситници имало Laughing

galina76, добре дошла и от мен и само ти да кажа, че си се ориентирала към правилния брат  smile3521

smile3502

# 488
Това няма как да стане, защото знам, че ме обичаш   love001

Ти не леж на таз кълка Naughty Laughing

destiel, тази последната снимка ми е много любима. Тя е с каста на петък, 13-ти. Което ми напомня, че трябва да ви представя този последен засега невероятен филм на Джаред. Обаче след вчерашната коледна колиба направо не ми се разваля усещането с тоя прост хорър ooooh!

# 489
Днес в шеги и закачи щях да забравая да пусна последната част от кинопрегледа на г-н Екълс. А това е неоспоримия шедьовър в хорър жанра - My Bloody Valentine , че и 3D даже. Филма мина по кината и у нас през миналата година, но аз му се "наслаждавах" в домашна обстоновка. Сега като се замисля, може би щях да преглътна летящата навсякъде кръв и черва, за да чуя гласа на Дженсън и да го видя на голям екран  Heart Eyes Единственото хубаво нещо в този филм е, че Дженсън е главния герой и е в кадър през почти 90% от филма. Той играе ролята на Том Ханигър, който се завъща в родния си град десет години след като го е напуснал, травмиран от нападението на откачения миньор Хари Уордън. След смъртта на баща си Том е наследил мината, която е основния източник на работа за хората от градчето и сега иска да я продаде и да приключи завинаги с този град.... И като се почна едно клане - та до края на филма  #2gunfire Не го препоръчвам, освен ако някоя от вас не иска да се доказва колко голяма фенка на Тренера е.  Mr. Green

Ето го и официалния сайт на филма.

Снимки:

А за който иска да се наслади на Дженсън по потник - ето тук има още 98 снимки от филма  Mr. Green

В You tube е пълно с клипчета от филма и с интервюта на Дженсън по разни шоута, в които е гостувал и се е рекламирал. Ето само някои от тях:
Scene from the movie My Bloody Valentine
My Bloody Valentine Trailer
Jensen Ackles interview for My Bloody Valentine 3D

С този филм приключва прегледа на филмографията на Дженсън. Приятно ми беше да го подготвям всеки  ден (когато имах възможност), поне беше малко разнообразие. Сега до 26ти от мен ще получавате само снимки и лигавщини. Хак да ви е!  Mr. Green

# 490
Хайде, да сложим и последния филм на Джаред и да закрием официално кинопрегледа на двамата Патрони.

Както вече споменах, става дума за Петък, 13-ти, направен през 2009-та година. Има няколко интересни неща около този филм. Първото е, че е римейк на стар филм на ужасите от 1980г., който се е считал за класика в жанра преди години.
Второто е, че режисьорът толкова много е искал Джаред да се снима във филма, че са се съгласили да го изчакат да си завърши снимките на Свръхестествено и тогава да почнат с него.
Джаред разказва, че снимките са се застъпили с две седмици, но са преработили схемата така, че в първите седмици той да не трябва да се снима и той буквално от летището е отишъл направо на снимачната площадка.

Филмът се разказва за лагер сред гората, където дебне сериен убиец и разфасова де що мине някой покрай него. На една екскурзия на това място изчезва сестрата на Клей (Джаред) и той тръгва да я търси. Сблъсква се с една компания, в която една девойка решава да му помага, а останалите бавно, но сигурни биват разчленявани.
Клей търси сестра си и о, чудо! баш пък тя е останала жива. Laughing
Филмът е много глупав, дори и за хорър не става, а Джаред изглежда като непохватен Сами. Самият той  казваше, че е трябвало да го играе все едно няма никакъв опит в нищо такова, да е несръчен и незнаещ и като цяло си е баш такъв.

Ето едно клипче от филма, не ви трябват повече Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=1hjoHw3TiE4

Едно интервю с Джаред от премиерата на филма, на която той изглежда просто божествено
http://www.youtube.com/watch?v=bUQV3j_CSbI

И малко снимки

Както каза Злата, и на мен ми беше приятно да ви представям филмите bowuu

# 491
  • Разпиляна във въображението
Дойдох да си взема ордена. Дайте ми го, чакам. А не знам кой е Сам. В сериала има само Дийн и някакво размазано петно около него. Това, което знам със сигурност е, че някакъв постоянно навлича неприятности на милия Дийн.

# 492
Мириел, официално ти връчвам ордена за най-вярна, непорочна и отдадена фенка на Дийн на Маракана. Заслужаваш признание за това, че си абсолютно неподатлива на чара на Сами, от къде намираш сили, не знам. newsm20

# 493
  • Разпиляна във въображението
Приемам с чест и благодаря за признанието. Grinning

# 494
  • Велико Търново
Хайде, да сложим и последния филм на Джаред и да закрием официално кинопрегледа на двамата Патрони.

Както вече споменах, става дума за Петък, 13-ти, направен през 2009-та година. Има няколко интересни неща около този филм. Първото е, че е римейк на стар филм на ужасите от 1980г., който се е считал за класика в жанра преди години.
Второто е, че режисьорът толкова много е искал Джаред да се снима във филма, че са се съгласили да го изчакат да си завърши снимките на Свръхестествено и тогава да почнат с него.
Джаред разказва, че снимките са се застъпили с две седмици, но са преработили схемата така, че в първите седмици той да не трябва да се снима и той буквално от летището е отишъл направо на снимачната площадка.

Филмът се разказва за лагер сред гората, където дебне сериен убиец и разфасова де що мине някой покрай него. На една екскурзия на това място изчезва сестрата на Клей (Джаред) и той тръгва да я търси. Сблъсква се с една компания, в която една девойка решава да му помага, а останалите бавно, но сигурни биват разчленявани.
Клей търси сестра си и о, чудо! баш пък тя е останала жива. Laughing
Филмът е много глупав, дори и за хорър не става, а Джаред изглежда като непохватен Сами. Самият той  казваше, че е трябвало да го играе все едно няма никакъв опит в нищо такова, да е несръчен и незнаещ и като цяло си е баш такъв.

Ето едно клипче от филма, не ви трябват повече Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=1hjoHw3TiE4

Едно интервю с Джаред от премиерата на филма, на която той изглежда просто божествено
http://www.youtube.com/watch?v=bUQV3j_CSbI

И малко снимки

Както каза Злата, и на мен ми беше приятно да ви представям филмите bowuu

[/quote

ТцТц ще провалят кариерата на момчетата така. Аз се чудя те за пари ли са закъсали или кво че се снимат в такива безперспективни филми.......

Общи условия

Активация на акаунт