Supernatural - Scary Got Sexy - 2

• 27 022
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Злате, благодаря за информацията Hug Честно - не ми беше минало през ума да се разровя за повече информация ooooh!
А ти отново си заслужи почетната награда "Адска хрътка"  bouquet
Сега вече и мен ме хвана яд, че не са продължили филмирането #Cussing out

# 511
Вижте на каква снимка на Дженсън попаднах - мамин-сладък-зализан-изтупан  Joy Че даже и именцето си е лепнал на джобчето  Laughing Сигурно е бил съвсем пресен и неизвестен по това време.

# 512
  • # супернатурална #
вместо запис-един мокър Сам http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:pSYfDq6AL6M6CM:http://i690.ph … _padalecki_02.jpg
P.S Никакви тренери не са ме посещавали тази нощ, оказах се моногамна

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 12:04 от galina76

# 513
Галя, чудесно!
Сега остава единствено от кандидатстващ за мотика да те приемат официално и да станеш пълноправна градинарка.

И за да съм демократична - като се присмях на Дженсън, сега е ред на Джаред  hahaha

# 514
  • # супернатурална #
ОО,рано ми е да се надявам на такава чест. За сега ми стига да се бучна кротко като една китка и да се надявам баш градинарките да не ме закопаят, в случай че въздъхна лекичко по някоя дийнова снимка.

# 515
ОО,рано ми е да се надявам на такава чест. За сега ми стига да се бучна кротко като една китка и да се надявам баш градинарките да не ме закопаят, в случай че въздъхна лекичко по някоя дийнова снимка.

Галинче, в мига, в който публично се отречеш от тренера, веднага ти се връчва мотиката. Но, иначе - не Naughty Laughing Ние ненаситници не приемаме Laughing

# 516
  • # супернатурална #
Знам,знам. Тежка е градинарската корона.

# 517
Фейче, аз не знам какво се дърпате да не я приемете Галя. Сънувала ли е Джаред онази вечер - сънувала е. Залитала ли е вчера цял ден насам-натам пияна от любов  Mr. Green - залитала е. Стич каза, ако не сънува тази нощ Тренера - приемате я. Ми не е сънувало момичето - хайде приемете я!

# 518
Стич каза, ако не сънува тази нощ Тренера - приемате я.

О, пропуснала съм, че такова нещо е казала Стич. Но, нейната дума е закон, така че веднага ще намеря празничната мотика да й я връча Laughing

# 519
  • # супернатурална #
Момичета,колежки по съдба!Смея да ви предложа класификация на фенките.По лични заслуги (или нарушения) титлите търпят корекции:

1. Главна мотика - определя Сам за единствен и незаменим свой патрон                                        1.Върл запалянко-определя Дийн за единствен и
                                                                                                                                                             незаменим свой патрон
2. Кандидат мотика (почти отрекла се от тренера)                                                                         2.Кокетка-мажоретка-много,много харесва
                                                                                                                                                                Дийн,но има снмки на Сам,които.........
3. Цвете в градината- Сам свети като слънце, а Дийн полива от време на време                             3.Ненаситница-много работливо момиче.Труди се и в
                                                                                                                                                                градинката и на стадиона

Аз мойта титла си я самовръчих,вече ми е в подписа.

# 520
  • Разпиляна във въображението
Аз разбира се съм за 1. Върл запалянко. Само моя тренер има право да строява мойто знойно тяло

Вече си сложих медала в подписа Laughing

Абе Фейче, много лесно вече връчвате тези мотики. Преди беше толкова трудно, че и планове за ликвидиране имаше. Сега нещо много ларж го давате Whistling

# 521
Мисля ясно е, че по така зададените титли веднагически попадам в графата Главна мотика Joy

Абе Фейче, много лесно вече връчвате тези мотики. Преди беше толкова трудно, че и планове за ликвидиране имаше. Сега нещо много ларж го давате Whistling

Е, Мириел, ти пък, глупости, винаги, когато сме видели верен фен, сме връчвали мотиката с охота, то пък ще речеш егати наплива има към нашата градина Laughing

# 522
Аз мога с чиста съвест да се самоопределя като "Кокетка-мажоретка" Joy

Дийн е номер едно за мен always and forever! Но и Сам на някои снимки ми идва да го смачкам от гушкане Simple Smile

Галинче, много готина класификация!!!

# 523
  • # супернатурална #
Сетих се и за още една титла - ненаситно цвете - от там всички сме започнали - харесват всичко и всички Joy
Боже,колко работа имам,а се мотам тука ooooh!

# 524
О, пропуснала съм, че такова нещо е казала Стич.

Ето какво е казала Стич
Ох, Галинче, ясна си ми като кристална ваза. Laughing
С прискърбие, но и с примирение не мога да не призная, че с тоя сън направо си си за мотика. Но тая все още надежда, че тази вечер може да сънуваш пък как тренера ти налита в съблекалните на Маракана и да вземе да ти хареса повече. Joy
Затова все още те титуловам ненаситница, докато не преминеш през Чистилището и не си избистриш пристрастията.

Аз го разбирам така - ако не сънува Дженсън пред следващата нощ и на сутринта все още иска да е градинарка - приемата я. Но я по-добре Стич сама да си каже, че да не се окаже, че пак не съм разбрала нещо  newsm78

Сетих се и за още една титла - ненаситно цвете - от там всички сме започнали - харесват всичко и всички Joy

Joy Joy Joy Joy

Галя, класификацията е супер!
Очевидно съм кокетка-мажореткаnewsm18

Общи условия

Активация на акаунт