Supernatural - Scary Got Sexy - 2

• 27 026
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Ох, Галинче, ясна си ми като кристална ваза. Laughing
С прискърбие, но и с примирение не мога да не призная, че с тоя сън направо си си за мотика. Но тая все още надежда, че тази вечер може да сънуваш пък как тренера ти налита в съблекалните на Маракана и да вземе да ти хареса повече. Joy
Затова все още те титуловам ненаситница, докато не преминеш през Чистилището и не си избистриш пристрастията.

Тълкуваш го мнението на Стич като Дявола Евангелието Laughing
Нищо такова не звучи, по-скоро я е пратила да си мисли какво точно иска и като реши, тогава да се обади. Така че докато не каже официално, че не го ще тренера, никви мотики не вадя Naughty Laughing

# 526
bicho malo, я разкажи набързо какво има на картинката, че при мен се не вижда  Sad

Злата, за коя картинка питаШ? За тази

Или за някоя друга питаШ?

# 527
  • Разпиляна във въображението
Въх, ако го нямаше тоз вляво щеше да е още по-добре Laughing

Фейче, абе преди време май нещо се заканваше на някой, на Цвети ли беше, не се сещам. Обаче имаше план за елиминиране.

# 528
  • # супернатурална #
Мотиката е много, много високо ниво в йерархията. Само Фейчето и Стич са привилегировани да я носят. Както и само Miriel се определи за Върл запалянко.Ние другите слаби души за сега можем само да гледаме към върховете и да се надяваме да се извисим до тях някой ден.

# 529
Мотиката е много, много високо ниво в йерархията. Само Фейчето и Стич са привилегировани да я носят. Както и само Miriel се определи за Върл запалянко.Ние другите слаби души за сега можем само да гледаме към върховете и да се надяваме да се извисим до тях някой ден.

Joy Така е, Галя, така е Laughing

Аз все пак мисля, че Изи също можем да я сложим към чистите души, защото въпреки че признава безспорния чар на Градинаря, не съм я чула да му мисли разни такива  kiss дето Злата безсрамно прокламира, че ще му прилага Laughing

# 530
Тълкуваш го мнението на Стич като Дявола Евангелието Laughing
Нищо такова не звучи, по-скоро я е пратила да си мисли какво точно иска и като реши, тогава да се обади. Така че докато не каже официално, че не го ще тренера, никви мотики не вадя Naughty Laughing
А, благодаря, Фейче, as usual взе ми думите от клавиатурата. Laughing Тая Злата е страшна, ей, върти, сучи, все набутва някой в градината. Laughing

Изи и за мен е върл фен, посяга към пом-помите на мажоретките от време на време, но лека форма. Те с Мириел трябва да имат места във ВИП ложата на стадиона до живот. Laughing

# 531
Злата, за коя картинка питаШ? За тази..... Или за някоя друга питаШ?
Точно за тази питах. Благодаря!  Hug  

Тая Злата е страшна, ей, върти, сучи, все набутва някой в градината. Laughing

Старя се  Mr. Green Twisted Evil

# 532
  • Разпиляна във въображението
Изи и за мен е върл фен, посяга към пом-помите на мажоретките от време на време, но лека форма. Те с Мириел трябва да имат места във ВИП ложата на стадиона до живот. Laughing

Много се извинявам, но не мога да се въздържа да не те поправя - ние имаме ВИП пропуски за съблекалнята на тренера Whistling

# 533
Ах, момичета, немога да не споделя как се смях на глас (чак мъжо взе да се нерви) на 15 сериа от 2ри сезон. То вие сте я гледали, ама .....  то не бяха майтапи, то не бяха физиономии ......

# 534
Ах, момичета, немога да не споделя как се смях на глас (чак мъжо взе да се нерви) на 15 сериа от 2ри сезон. То вие сте я гледали, ама .....  то не бяха майтапи, то не бяха физиономии ......

Ох, на храбрия малък войник вече цвиля от смях Joy Joy Joy Това ми е един от любимите епизоди, мерси, че ни го припомни  Grinning

Ето и този момент ми е любим, Сам прави просто уникални физиономии Joy
http://www.youtube.com/watch?v=UmT24G8GozI&feature=related

Злата да се чувства специално поздравена с 1.02 минута, знам, че това й е любим момент Wink

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 15:40 от Fairy

# 535
Култов епизод с фокусника, аз го гледах онзи ден пак. Joy С него всичките са ми любими. Heart Eyes

Фейче, аз тези Самски физиономии, дето си пуснала, съм ги кръстила Sammy's gay bitchface. Joy Joy Joy

# 536
Много се извинявам, но не мога да се въздържа да не те поправя - ние имаме ВИП пропуски за съблекалнята на тренера Whistling

Хе-хе-хе...А ние останалите гледаме през ключалката  Laughing

bicho malo  Hug Да знаеш само аз как се хиля на видеото което си пуснала! Благодаря ти, че ме развесели! А после какъв смях те чака с еп. 18 Hollywood Babylon  Laughing

Злата да се чувства специално поздравена с 1.02 минута, знам, че това й е любим момент Wink

Мммммм, много благодаря!  bowuu Дийн е тооооолкова секси! Само като го видя тук и се подмокрям  Blush По този повод, да споделя един друг момент, който ми действа по този начин - http://www.youtube.com/watch?v=cS5iiXnLAMU. Тук Дийн е мрррррррр, но момента който най ме развълнува  newsm53 (моля, градинарките да не се засягат) е 0,42 когато Сами отмята глава назад. Цял ден мога да го гледам и да цедя лиги  Heart Eyes

rotfImbo rotfImao

# 537
Здравейте,
Удоволствие ми е да ви чета коментарите, които имате щастието да можете да поствате по цял ден и в същото време усещам вече, че болезнено ни е време за нов епизод - скоро страстите из тук съвсем ще прелеят нормалния тон Simple Smile))

Мерси на Галя за новата класификация на степените - веднага се бодвам при Мажоретките - Simple Smile  newsm18

Алек от Дарк Ейнджъла е мъхъммммм Heart Eyes - гледам си лека полека епизодите, да не вземе да свърши предварително и още да не е дошъл 25-ти, че не знам какво ще правя с липса на Дийн/Алек вечер Grinning

А като заговорихме за култови смешни моменти, вижте кой епизод гледах снощи:  newsm46
http://www.youtube.com/watch?v=RvR5OrFbh_Q

# 538
А като заговорихме за култови смешни моменти, вижте кой епизод гледах снощи:  newsm46
Ох, не е истина, избухвам в бурен смях всеки път, когато видя как мечо натиска спусъка и му се разхвърчава пълнежа. smile3532

# 539
А като заговорихме за култови смешни моменти, вижте кой епизод гледах снощи:  newsm46
Ох, не е истина, избухвам в бурен смях всеки път, когато видя как мечо натиска спусъка и му се разхвърчава пълнежа. smile3532
.... и аз, и аз... сцената със "самоубийството" е просто разцепваща!!  Hands Clap newsm20 култова!

Общи условия

Активация на акаунт