Supernatural - Scary Got Sexy - 2

• 27 420
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
 Добро утро smile3507, денят е понеделник, а аз имам чувството, че е петък ........ Чакам с нетърпение да свърши деня, че довечера имам среща с едни "бивши" затворници  newsm47 (вчера гледах серията в затвора, 2ри сезон). Желая ви лека седмица на всички (моята поне Ще е кратка  smile3534) ........   bouquet  bouquet  bouquet

П.П. Забравих ..... поздрав за всички градинарки (не ми се обиждайте, но просто го намерих за много сладко)

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 09:36 от bicho malo

# 601
  • София
Мерси, дърпам я Simple Smile доколкото схващам, е на английски, което ще ме затрудни...но пък може да ми помогне малко и да понауча нови думи Simple Smile ще си имам занимавка Simple Smile

# 602
Добро утро!

със специални поздрави за Злата - знам, че първите две снимки са й любими Wink  Mr. Green Mr. Green

Благодаря сърдечно! Вземам го всякак, дори и с червило, ще имам грижата да го изтрия с целувки  Mr. Green

Малко на фен-фик ми прилича, дали е оригиналът, който сценаристите на сериала са смятали да наснимат на сезон 3?!

И аз не знам, ама снощи само това намерих. Ако ми остана време днес може още да потърся.

А ето това са кратки резюмета на трите книги от Макс Алън Колинс. Който желае може да си ги купи от Amazon и после да ги качи някъде та скръндзи като мен да си ги дърпат от там  Mr. Green
Before the Dawn
Skin Game
After the Dark

book store bg също предлага внос на книгите по индивидуална заявка - http://import.book.store.bg/product/id-0345451848/after-the-dark … l-book-3-41-.html

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 10:44 от Злата с метлата

# 603
Днес направо се излагаме! То бива работа - бива, ама не забравяйте все пак кое е най-важното в живота на супернатуралните фенки  Wink  Laughing
Хайде да раздвижа малко темата с няколко снимки

# 604
Днес направо се излагаме! То бива работа - бива, ама не забравяйте все пак кое е най-важното в живота на супернатуралните фенки  Wink  Laughing
Хайде да раздвижа малко темата с няколко снимки

Ех, това са едни от най-любимите ми снимки на двамата Heart Eyes Даже първата краси десктопа ми вкъщи Grinning

# 605
Ех, това са едни от най-любимите ми снимки на двамата Heart Eyes Даже първата краси десктопа ми вкъщи Grinning

Знаех си, че все някоя ще се появи като ви подмамя с хубави мъже  Laughing

# 606

Laughing
Ми дай още, де, ще видиш, че и други ще дойдат Joy

# 607

Laughing
Ми дай още, де, ще видиш, че и други ще дойдат Joy

Аз само надничам, ама какво да видя  newsm09 .......... Злата давай оЩеееее  smile3508

# 608
Въднъг!

# 609
Злата ли раздава хубавите мъже днес? Grinning Хайде и аз да се отчета, че съм погледнала в темата и съм си излежала припадъка за днес следобед, пък довечера като се прибера ще направя обстойно проучване на Дженсън в ролята на Алек и на всички зарибили се по Дарк Ейнджъла ще поднеса изненада с хубави негови снимки Simple Smile

# 610
Злата ли раздава хубавите мъже днес?

В грешка си - Злата никога не раздава хубавите мъже! Само ги прибира и си ги къта за себе си  Mr. Green

Дженсън в ролята на Алек и на всички зарибили се по Дарк Ейнджъла ще поднеса изненада с хубави негови снимки Simple Smile

Чудееесно! Обичам Алек!

# 611
Злата ли раздава хубавите мъже днес?

В грешка си - Злата никога не раздава хубавите мъже! Само ги прибира и си ги къта за себе си  Mr. Green

Айде, айде, не ги кътай за себе си, ами сподели с другарче - колкото повече, толкова по-весело, нали знаеш Wink Party

"Чудееесно! Обичам Алек!" - И аз го обичам, какво да се прави. Малко роптаех срещу ранната му възрастова категория, но в крайна сметка красотата надделя и се примирих със себе си - готин е, спор няма Sunglasses

# 612
  • # супернатурална #
Ох,няма нова серия, няма сънища,сушааа. Добре че е Злата да прави добрини със снимките LaughingДа си поговорим, ако искате за това ,как домашните животни приемат манията ни. Може да сте го обсъждали вече, но аз съм нова, ще прощавате. Моят мъж много харесва сериала и аз се зарибих от него, но като усети нездравото ми влечение към братята, особено към по-високия, започна да го нарича Педереги ImpА дъщеря ми (6 г.) е луд фен на филма и страшно си пада по Сам ( от малка има добър вкус за мъже) Даже го беше сънувала преди мен. Като и казах, че и аз съм го сънувала, попита : " Цлувахте ли се  ooooh!

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 00:35 от galina76

# 613
Аз започнах да чета Dark Angel 3. Не е зле, ама бих предпочела да е на филм, все пак да гледаш Алек си е друго... Mr. Green

# 614
Ох,няма нова серия, няма сънища,сушааа. Добре че е Злата да прави добрини със снимките LaughingДа си поговорим, ако искате за това ,как домашните животни приемат манията ни. Може да сте го обсъждали вече, но аз съм нова, ще прощавате. Моят мъж много харесва сериала и аз се зарибих от него, но като усети нездравото ми влечение към братята, особено към по-високия, започна да го нарича Педереги ImpА дъщеря ми (6 г.) е луд фен на филма и страшно си пада по Сам ( от малка има добър вкус за мъже) Даже го беше сънувала преди мен. Като и казах, че и аз съм го сънувала, попита : " Цлувахте ли се  ooooh! Излъгах, естествено, въпросът беше зададен пред баща и, а и да не беше, щеше да ме изпорти.

Хехе - Гале, ти си една от редките форми на жена, зарибена по Supernatural от мъжа си (обикновено става точно обратното), Mr. Green Много се смях като прочетох за дъщеря ти и "неудобния въпрос" със сънищата. Wink Със Соня двете съвсем сериозно трябва да кажете какво пийвате преди лягане, за да ви спохождат сънища с подобни участници, аз за съжаление през последната седмица само веднъж сънувах нещо от филм и то беше от "The Forth Kind" очите на совата, така че не се брои. Поне котката от Алиса в страната на чудесата да бях сънувала, за да не съм валат, ама не би.... Mr. Green, а за Дженсъновци и Джаредовци хич и не споменавам Wink

Вкъщи, да се похваля, зарибих и мъжкото присъствие по сериала и направо му завиждам как е още на втори сезон и не е гледал напред и хал-хабер си няма какво ще се случи. Даже се опитва да ме подпитва, за да коментираме епизоди, че му е интересно, но гледам да не изпадам в подробности, за да не му убия ентусиазма. Засега не съм се натъкнала на коментар от сорта на "тези пък как може да ги харесваш" (+ изреждане на някакви несъществуващи кусури, които само мъжете ни могат да "видят" Grinning Mr. Green ) Но с половин уста призна, че имам вкус да харесвам по-големия от братята Sunglasses Grinning Grinning Joy

Обещах ви да постна малко снимки на Алек, но май ще остане за утре, че не съм готова с фотопрегледа Sunglasses
Иначе да благодаря най-сърдечно за тази снимка:  Hug

Както беше слънчево и приятно днес, направо като го гледах с тези тъмни слънчеви очила, идеше ми да нацелувам компютъра в офиса Grinning  hahaha Определено много готино настроение ми създаде Simple Smile  Hug

Общи условия

Активация на акаунт