Може ли да живееш с човек,който не те обича?

• 14 491
  • 97
  •   1
Отговори
# 90
Не съм му отказала,казах че искам да го обмислим добре и тогава да направим тази крачка.

Същото е  Confused аз бих го приел като ' а бе нека да видя дали няма да дойде някой по- ... от теб ... та ако няма друг .. тогава ' Сигурно не си го мислила но за мен би прозвучало така  Confused Но дори и да не е било точно така от негова страна - бая си омотала още тогава конците ... за мен историята приключва тогава т.е. началото на края  Confused Това не е сериал все пак  Confused

# 91
Е, ти винаги ли решаваш на момента? Понякога хората наистина имат нужда от време. За да помислят. Това не е като да си купиш поредната блузка, която ще захвърлиш, като ти омръзне.

# 92
Viliko ! Били са 2 години заедно .... или аз нещо не съм разбрал  newsm78 След такава връзка да кажеш ' нека да го обмислим си е .... как да го кажа  Thinking  Да спомена че имам и опит т.е. преживял съм подобен отказ .. е гадничко е  Tired но бихте ме разбрали чак когато вие съберете смелост да предложите брак на някого и да ви отрежат с подобно  "мотивиращо 'НЕ' "   

# 93
Че аз предложих на моя, той отказа - ама сме заедно вече близо 5 години - здрави, щастливи, та чак потомство си имаме  Mr. Green

# 94
на теб ти е отказал немотивиращо  Joy

# 95
на теб ти е отказал немотивиращо  Joy
Бе не помня вече, отдавна беше  Joy

# 96
Благодаря на всички, които писаха.Много ми помогнахте, говорихме си и изяснихме много неща.Сега се чувствам много по добре. Grinning

# 97
Отговора на вси4ки твои терзания е в подписа ти ....БЪДИ СЕБЕ СИ!...
Не си ли такава и тръгне6 ли да се нагажда6 според неговите желания и потребности -нещата отиват по дяволите
Или те обичат такъв какъвто си или обич просто няма ....
Успех   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт