Боя за коса - blond 12 (Клуб на блондинките)

• 54 934
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
В какъв смисъл не ти понася?

# 421
  • София
Да ви кажа момичета взех си маската на Орзен с мед, и хич не ми понася.  Sad Sad
Незнам защо?!

Хмм, много неприятно  Confused На моята коса се отразява чудесно

# 422
Някак си ми стои косата хвърчаща.
Незнам как да го обясни.
По - принцип ми е твърда и тежка, и така си я харесвам.
Спомням си, че си бях взела един шампоан /някакъв професионален/ и по - същия начин ми се получи, и го зарязах.

Последна редакция: сб, 13 мар 2010, 19:08 от Venisss

# 423
Жалко!  Confused   Аз не съм я пробвала.
Сетих се да питам - някой знае ли къде мога да намеря серума на Пантен,който е с боята Веллатон? Косата ми е страшно мека и лъскава от него. Търсих го дори по сайтове с козметика,но никъде не излиза нищо за него,освен рекламна статия на Веллатон + това серумче  Sad

# 424
Ети и Венисс косите ви са станали СУПЕР!!!Момичета искам да ви попитам-гори ли много косата блондора на Денис?

# 425
Да ви кажа момичета взех си маската на Орзен с мед, и хич не ми понася.  Sad Sad
Незнам защо?!

Aз знам Mr. Green
Защото и на мене не ми понася,казах го преди 5 странички Laughing
Ама има коси и коси.Ние с теб сме от онези с кОсите Laughing
Никак не ми понесе и на моята,става като четка една хвърчаща,остра...бе не е за мене Орзена.И шампоана и балсама и маската ги дадах на мама...ама и тя не ги хареса Rolling Eyes
Днес ми се промъкна мисъл в главицата...да се направя кестенява...и докато си го мислех...видях една позната която възкликна...''Оооо виж как ти отива така русото,супер е...много си убавка с руса главица''
Викам си-ни'кво кестеняво Mr. Green
Зарибихте ме с таз Милва CrazyНикъде я няма.Хм..пак ще търся!А как ме гледат като питам за такъв шампоан...сякаш ги питам-Имате ли ...чандромушльотки Laughing

# 426
Ети и Венисс косите ви са станали СУПЕР!!!Момичета искам да ви попитам-гори ли много косата блондора на Денис?
А не бе! Laughing
Всичко гори.Ама пусто,като щем да сме руси Flutter

# 427
Икка, аз съм се правила с Фара и съм много доволна, само дето тогава се боядисвах тъмно русо - цвета ставаше убийствено хубав, но не мога да кажа за по - светличките нюанси  Hug Hug Hug

# 428
и аз си взех маската на орзен и съм доволна, макар моята коса да е много поддържана и да нямам проблем освен леко заплитане на краищата, което изчезна след първата употреба на маската. за сравнение с маската ми на керастаз също се позаплитаха краищата Peace

# 429

А между другото,мислех да купя този
Него съм го ползвала и ми харесва. Wink

Добра да е Simple Smile
И аз съм го ползвала и също имам добри отзиви за него.

Вчера си го взех и аз,но на опаковката пише,че е за изглаждане.Интаресува ме дали предпазва от пресата?
Това за по-лесно изправяне ли е или за да защити косата от изгаряне при изправяне с преса?

# 430
На мен пък продукта който си взех за преди преса, не ми върши работа, но открих, че ми разделя къдриците на отделни кичури.
Точно както аз искам, и бях в търсене на такъв продукт от доста време.

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 18:40 от Venisss

# 431
Жалко!  Confused   Аз не съм я пробвала.
Сетих се да питам - някой знае ли къде мога да намеря серума на Пантен,който е с боята Веллатон? Косата ми е страшно мека и лъскава от него. Търсих го дори по сайтове с козметика,но никъде не излиза нищо за него,освен рекламна статия на Веллатон + това серумче  Sad

И мен ме интересува това серумче,невероятно е, наистина както пише на него, косата все едно не е боядисвана с него!

# 432
знаете ли окислителя в гарние 111 какъв е 40-12% или 30-9%

# 433
# 434
а някой пробвал ли е ефекта гарние 111 с окислител 12%
дали ще се получи добре

Общи условия

Активация на акаунт