Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за професионалните маски на Loréal за суха и изтощена коса?
Как да боядисвам косата си по време на менструация и дали боята ще се задържи?
Какви са отзивите за боя Velatone и изсушава ли косата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за професионалните маски на Loréal за суха и изтощена коса?
Форумът включва различни мнения за професионалните маски на L'Oréal за суха и изтощена коса. Някои потребители са доволни от тях, като отбелязват, че косата им става мека и лесна за разресване. Други обаче изразяват недоволство, като споделят, че непрофесионалните маски на L'Oréal не си струват парите, тъй като не виждат никакъв ефект. Има и препоръки за други продукти, като маската с плацента и маската с чесънна LORYS, които се описват като ефективни и достъпни.
-
Как да боядисвам косата си по време на менструация и дали боята ще се задържи?
Мненията в онлайн форумите са различни относно този въпрос. Някои потребители съобщават, че са се боядисвали по време на менструация и боята им е хванала без проблеми. Други обаче изразяват опасения и предупреждават за потенциални проблеми. Важно е да се отбележи, че резултатът може да варира в зависимост от качеството на боята и индивидуалните характеристики на косата на всяка жена.
-
Какви са отзивите за боя Velatone и изсушава ли косата?
-
Какви са отзивите за боята за коса Iré?
-
Какви са отзивите за ампулките на Kerastase за силно изтощена коса?

Но първо бих искала да видя на живо подобно нещо, че вече с тези експерименти ми писна 
Може и гараж да е,ама важното е,че ни се отразява добре на косите.
Нещо стоя и се гледам пред огледалото и не съм аз
Корема ми почти няма разлика като преди,ама тези паласки отстрани мира не ми дават,косата също не си харесвам...а бе кофти се чувствам. Та за това сега малко мераците за тъмно русо ги загърбвам,взех боя на Лондата,че в Билла имаше прИмоция-подарък балсам за коса