Няма радост по голяма-през ОКТОМВРИ ще съм мама!

• 23 072
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
  • София
tiya akо имаш желание софиянки ще препоръчваме лекари няма проблем, важно е да си избереш подходящ и свестен!

# 271
добро утро момичета. благодаря за закуската. За съжаление тази сутрин като станах и имам някакво розово-кафеникаво течение,което се е засилило и ми е много притеснено. Утре ще ходя да ме гледат пак,но докторът каза,че може ви плода не се развива и за това  CryНаправо ще се побъркам вече тъкмо всичко беше минало и днес..............Хубав ден тук е дъждовно,но е топло.

# 272
  • София
Кат,как утре?
Заминавай още сега на лекар!
Хайде бързичко се оправяй и чакаме новини! Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug Hug

# 273
Да, кат, отивай още днес и по възможност при друг лекар! Стискаме палци всичко да е наред!  Praynig

# 274
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Кат, никакво чакане, веднага на лекар! И наистина при друг! Стискаме палци!  Praynig

# 275
Добро утро и от мен. Стискам и аз палци на Кат всичко да добре. Heart Eyes

# 276
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
А сега здравейте и от мен!
 Добре дошли на новите попълнения, лека и безаварийна!

Аз цяла нощ се въртях като пумпал и сънувах най-различни глупости!  ooooh! Напоследък хич не мога да спя добре, дано да ми мине скоро!
А снощи на горкото ми детенце му избила пъпка на пишката - голяма мъка, голям рев - ужас, чак на мен ми се дорева като го гледах. Мазахме се и криво-ляво се справихме, но днес сме на лекар, че мястото е много деликатно и да не стане някоя беля.

# 277
Аз също съм малко уплашена защото съм доста в началото и чак другата седмица ме викат на лекар.Но все пак съм първа бременност и може би затова ми е толкова притеснено.Сега ви оставам трябва да трагвам за работа.Хубав ден на всички.
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 278
bob4enka - страхотна закуска! Благодаря  Hug

Добре дошли на новите мамчета - леко бременеене и хубави бебчета накрая!
Аз също се присъединявам към отбора на ранобудните - станах към 7, като по цели нощи се будя, заспивам, сънувам, абе въобще спя неспокойно и сутрин съм като парцал  Confused

Кат - бягай на доктор, за майка ти и аз няма да коментирам..Но смени лекаря задължително! Твоя въобще ми се струва голям идиот...

Ние се оправяме да ходим към Метро на пазар, после съм налиния! Имам усещането, че съм станала пухкава и не се понасям, пък тепърва като знам какво предстои.. ooooh! Както каза Димяни - ще го мислим накрая, нямаме избор  Wink

Целувки за всичкии   bouquet

# 279
Добро утро, дами!
bob4enka - закуската изглежда ммммммм; жалко, че няма емотиконка, която се облизва  Mr. Green
Добре дошли на всички нови мами!  Hug Колко много ангелчета ще ни "пеят" People Angel newsm32 People Angel  на есен
 tiya_4 - много правилно решение си взела. Наистина не е си работа да се занимаваш с такива доктори box , вместо да те успокои и да ти обясни като човек - тя ще ти се кара моля ти се...
Оф, момичета аз от вчера съм набрала инерция smile3514 
Снощи няколко пъти се каних да вляза да ви се оплача ама бях толкова ядосана, че изобщо не ми се пишеше. Тая българската бюрокращина никъде я няма, после се чудят що бягаме. Със Ники сме британски граждани от малко повече от година (имаме двойно гражданство) и като такива си плащаме осигуровките в UK. Да ама не! Не сме плащали осигуровки в Бг повече от 6 години (спряхме, когато заминахме за Англия и въпроса със здравните беше документално уреден) и се оказа, че имаме задължение към българската здравна каса за съответния период възлизащо на общо около 10 000 лв. #Crazy Сега чакаме понеделник, за да си легализираме купчината бумаги, с които може и да ни опростят задължението... Ох, стига съм писала, че само се ядосвам повече, ама трябваше на някой да си се оплача...
Иначе тази сутрин само като станах малко ми се гадеше, но като хапнах се оправи и сега се каним да се поразходим из балкана

# 280
  • София
Vache, защото ако не ги платиш, няма да ти обърнат нужното внимание.. За съжаление това е реалността.
 През септември в МД един лекар ми каза, че ако не си платя за избор на екип (имах 2 огромни кисти и трябваше да ме оперират), ще ме оставят на студентите!!!  Shocked Shocked Shocked Избягах с 200. А там не познавам нито един лекар, как да си избирам?!
 Аз, пък, се чудя като си платя за екип, лекаря ми ако не е на смяна, ще дойде ли?

Не съм сигурна в това. Истерията е масова както и преди 7 г.  Crazy Тогава също имаше договорки, пари под масата и пр. Постъпих в Т. Киркова при един екип, в 8 ч. сутринта се смениха. Раждах при друг екип. На 8 см разкритие си поисках обезболяване, без да уточнявам какво. Сложиха ми спинална упойка. Родих збсолютно безболезнено. И мен ме изроди акушерка - Теодора Костова, жива и здрава да е тази жена.  Hug Доктора имаше стажантка и ми заши епизиотомията показно с естетичен шев. Имаше акушерки стажантки, които буквално ми държаха ръката. Майка ми беше зазвъняла в родилна зала от ранна утрин. Те с усмивка идваха и ми съобщаваха, че е звъняла. Изобщо не се ядосваха дори  Wink

Ето, всичко това без уговорка и без нито един лев платен.

Струва ми се, че и сега е така. Не знам.. възможно е и да бъркам, но си мисля, че навсякъде има професионалисти и изнудвачи. Но сумите за избор опредлено ме втрещиха  Rolling Eyes

# 281
Момичета сега се свързах казаха ми 1 гинеколог обясних му нещата и каза,че всеки ден имало значение за развитието и ако отида утре имало голяма вероятност ако всичко е наред да се види сърчице. и понеже това нещо спря каза,че може да изчакаме,но ако пак се появи ще ме види и каза,че това течение просто може да се изчиствам,защото най-вероятно има остатачна кръв.

# 282
  • София
Кат, сменяй лекаря! Тоя е идиот, така да знаеш! Още повече като чета, че е познат на майка ти, знаеш ли колко лесно ще те убеди, че плода не се развива и трябва кюртаж. Не! Сменяй и отивай при друг човек, при този, с когото сега си говорила. Леле, сега се ядосах  #Cussing out

tiya_4, стискам палци, ще се види сърчице!

Абе тоя доматен сок откъде го измисли Не съм. Сърце нямаш ли?! Така живо си го представих, че ходих да ровя в шкафа дали не е останал от бургаския една поне бутилчица. Ами не е... Tired
Ние прелитаме с мъжът ми през нас тази сутрин докато Сашата е в Двореца на децата. Ще пиша чак утре вечер.

# 283
Добро утро на всички и от мен!  Hug

Добре дошли на новите попълнения! Лека бременност!

Сега ставам, а още ми се спииии. Но няма как, имам час за маникюр, а после отиваме с половинката, барабар със заека на село, където се надявам да се разхождам на чист въздух.  1swing  Nature Sunny

Аз за раждане изобщо не знам къде искам, има време, ще проуча.  Thinking

Желая хубав ден на всички!

# 284
Абе не знам за доматения сок, ама ти филийки на тостерчето лелеее newsm53
Големи сте изкусителки. Стига с това ядене. С първата бременност свалих 5 кг. през първите 3 месеца, а сега ще кача 15.  ooooh!
Добре дошли, нови мами! Успешна бременност!
Момичета, бъркам ли, ама тук някой като е с кървене го приемат в болницата и стои там под наблюдение?!
kat88, стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт