Няма радост по голяма-през ОКТОМВРИ ще съм мама!

• 23 072
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • У дома
А, сега пък доматен сок, ама невъзможни сте, спрете се малко, ами после Mr. Green

Как говоря все едно аз не съм така Laughing, няма да ви казвам тази вечер какво и колко и какви неща погълнах Embarassed, мъжо вика "Внимавай, да не ми се жалваш цяла нощ" Joy

Кат честити за 6-цата   bouquet имаш ли други изпити?

Мен гърдите изобщо не ме болят, но сутиенът през деня просто ме влудява, откачам #2gunfire

# 256
Здравейте на всички.
Казвам се Калинка на 21 г. съм и карам първа бременност. Ще се радвам да се запозная с някой от вас.
Лека вечер. Hug Hug Hug

# 257
Здравейте октомврийски мами! Чета ви от първата темичка и като гледам с какви тимпове пишете, реших да се запиша, че ще изтарва и тази тема. Видях двете чертички на 7.02, видяхме плоден сак, на 4.03 ще ходим да видим сърчицето. За мен това е втора бременност, първата беше в края на миналата година, но за жалост приключи доста бързо съвсем в началото. Сега се моля този път всичко да е наред и да мине както трябва. За термина съм си го изчислила на 7.10. За сега само 2,3 пъти ме е заболявал корема, но за кратко и ми е минавало. Общо взето добре се чувствам, не съм повръщала, не ми е ставало лошо.

Това е за сега от мен. Ще помоля за паролката за албума.

Лека вечер на всички от мен!  bouquet

# 258
  • София
Добре дошли на двете нови мами! Hug
Лека бременност и здраво бебче на финала Heart Eyes
Ще ви пратя сега паролки!

Позитив,аз хапнах сега едва, едва  Grinningили може би нормално но по топлова малко не съм яла никога Mr. Green

# 259
  • София
andrea през бременността е напълно възможно да се променидиоптърът ти и да се нормализира чак след края на кърменето. Затова не се сменят очила и не се правят операции за коригиране по време на бременност и кърмене. Често главоболието може да се дължи на повишен диоптър Peace

kat честито! Скрила си им шапките Party

Каленцето, добре дошла  bouquet Откъде си? Сподели повече за себе си, как е бременеето досега?

Nina и ти си ни добре дошла  bouquet

За раждането говорите. Аз бях в МД София и останах доста доволна. 600лв планово секцио с избор на екип. Лекарят не е поискал нищо допълнително, макар че получи (не знам колко newsm78 ). Бях на "платения" етаж, само че още не беше подписано решението за плащането, та не плащах и за него Crazy 2 жени в стая, хубаво, дограмички, плазмички, хладилничета, бебетата при нас. Само персоналът беше неприятен, но друго не съм и очаквала..

Димяни аз бях сензация за всички, 40кг с ужасно много кърма! Но след един скандал с мъжото след който той не се прибра кърмата ми почти спря и така и не се върна..та и аз 2 месеца и толкова.. Sad

# 260
Аз съм от Добрич. За сега се чуствам мн добре като изключа че снощи ме заболя малко корема и се стреснах.Моят термин е за 31.10.Надявам се всичко да мине нормално.
Пожелавам успех и на всички тук. Heart Eyes

# 261
Добро утро момичета !
Добре дошли на вички нови  bouquet и честито от сърце на чулите сърчице Hug Hug
Кат честито за изпита  Не се притеснявай за майчето и при мен беше така със сина то бяха думи то беше чудо а пък първа се омъкна при бебока ми още аз небях го видяла Това са хормони на майчена ревност  По моето време нямаше никакъв достъп на външни хора до родилки и бебета Само спокойно и сменяй доктора
Незнам имали друга като мен вече съм с 6 ехографа да не говоря че някой от тях са двойни и оторе и отдолу
Каленцето вече сме 4 мами от Добрич -дай боже да станем и повече !При кой лекар ходиш ??????????
Явно проблема със съня и подутия корем  и апитита са си са нормални Моя корем ака е подут -направо 4-5 месец  и тоя запек  smile3511
За раждане в Добрич нямаме голям избор Но живот и здраве да стигнем до там ще му мислим
Приятен ден на всички !!!!!!!!! Hug

# 262
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добро утроо  Laughing

Айде на закуската  Grinning

И мен така вчера ме боля корема цял ден, но беше мисля от подуването. Някой път усещам парене в областта на кръста, но дотам.
С Йована като бях бременна, към пети месец ме беше хванал кръста доста здраво да ме боли, но мисля беше от обездвижване. Веднага щом обнових разходките проблема отшумя.
И при мен гърдите поотминаха, не ме болят толкова.
Иначе и аз налитам към соленото. Сладко ми се яде, но след като хапна ми става лошо. Иначе нагъвам много плодове, трябва малко да ги поогранича, че много се качва от тях.  Rolling Eyes

ох, толкова рано, всичко ми отлетя от главата, а бях намислила да пиша още нещо.

Както и да е.

Весел ден ви желая, до следобяд  Grinning

# 263
Здравейте и от мен! Много се радвам да се включа и аз! От работа не мога да влизам във форума, така че ми остава да ви чета, когато мога...Много ви се радвам за всичко, което постигате и за начина, по който се справяте с проблемите на всяка от вас, винаги заедно. Та... и аз се изкуших да пиша, защото имам нужда от вас.
Последната М ми беше на 05.01. На 16.02 ходих на преглед - накараха ми се, че съм отишла много рано и докторът каза, че само околоплоден сак се вижда и, ако остане така, ще се наложи кюртаж. Опитах се да поразпитам доктора малко повече, но тя ми се накара и ме изгони. Не ми даде нито снимка, нито ми каза в коя седмица съм или кога ми е терминът. Каза ми да отида при нея след седмица, но аз реших, че повече при нея няма да стъпя... И тъй като нямам опит с гинеколозити в София, реших да изчаках малко и да отида на частен преглед в родния си град...Та ето ме днес - имам час в 11 и се нуждая  от вашата подкрепа, защото ме е страх! Надявам се всичко да е нормално Praynig
Ще пиша довечера - веднага щом се прибера и дано имам хубави новини!

# 264
Добро утро момичета! Аз да се отчета, че ми се гади почти по цял ден и все "замезвам" по нещо като ако знам,че няма да стана 100 кила по цял ден мога тестени неща да ям, ама гледам да се ограничавам де, че знам колко трудно се свалят после килата. Другата седмица съм на ехограф да чуем сърчице Simple Smile))  И да се оплача - пъпчасала съм като крастава жаба....ужассс просто. При предната бременност се разхубавих а сега.... и на всичкото отгоре ми е израснала многокосата,ама си казах, че ще се боядисам към края на 3-я месец,мнного противоречива е информацията относно това дали боята вреди на плода в първия триместър.... Ама след това ще стана една хууубава дебеланкааа  Joy (блажени са вярващите)  Laughing

# 265
tiya_4, аман от отвратителни лекари и от безхаберно отношение към пациентите. Направо бих го гръмнала тоя  #2gunfire Как може д ати наговори такива глупости. Много ясно, че като си отишла по-рано ще се види само сакчето, трябвалло е да идеш при друг 1-2 седмици по-късно и да се успокоиш, че всичко е наред. Днес ще се върнеш щастлива от прегледа, не се тревожи, щом се чувстваш добре, не е е имало кървене, значи всичко си върви както трябва! Чакаме те да се похвалиш официално след прегледа и стискаме много палци!   bouquet  Hug

# 266
Добро утро момичета! Като за събота се събудих в 6ч Cry и до сега гледах филм. Вчера си казвах дано поспя малко по до късно, че цяла седмица ставам рано за работа, да ама не  ooooh! Сега ще чакам мъжа ми да стане и за излезем малко, че сме на рожден ден довечера и ще ходим за подарък, после на обяд със свеки и така ще мине деня.

tiya_4, правилно си решила да я смениш тази лекарка, какво е това отношение от нея направо не мога да го проумея. Естествено, че в началото се вижда само плодния сак, какво иска и тя  newsm78 Не се притеснявай всичко ще мине добре на днешния преглед.

Raadinela и аз така съм пъпчасала, че е нещо страшно направо.  Shocked Дано се поправи малко физиономията ми, че не мога да се понасям такава.

Лек и приятен почивен ден на всички от мен  bouquet

# 267
 Добре дошли на новите мамчета!  Hug  bouquet

Nina-vn, този пър всичко ще е наред! Стискаме палци!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

tiya_4, този лекар наистина е за  bash К'ви кухи яйца ти разправя. Хубаво си решила да отидеш при друг!  Peace

# 268
  • София
Добро утро!
Моя син се събуди в 07,30 и си пусна деетски та поспах още малко  Mr. Green

tiya_4,ужасен лекар!
Добре си се насочила към друг и знай,че всичко ще е наред!  Hug Praynig
Чакаме те да разказваш как е минал прегледа!

Nina-vn,весело изкарване на рожденния ден! Party
Raadinela,хапвай си щом това ти помага! Grinning
Нека са  ни живи и здрави бебетата пък после ще го мислим свалянето на кг   Peace

Бобче,закуската е фантастична! Hug

# 269
Добро утро,момичета!
Аз днес мисля да изпратя малкия при дядо му и да пия кафета с приятели(сокчета де) Grinning
Приятен и хубав ден на всички,а сега се връщам да ви чета,че много сте изписали.
А може ли и на мен паролка?

Общи условия

Активация на акаунт