Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви изследвания се препоръчват по време на бременност?
Какви са мненията за домашните любимци по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви изследвания се препоръчват по време на бременност?
-
Какви са мненията за домашните любимци по време на бременност?
-
Какви са препоръките за грижа за домашни любимци по време на бременност?
-
Къде мога да намеря лекар с 3D скенер в София?

имаш ли други изпити?

или може би нормално но по топлова малко не съм яла никога 

). Бях на "платения" етаж, само че още не беше подписано решението за плащането, та не плащах и за него
2 жени в стая, хубаво, дограмички, плазмички, хладилничета, бебетата при нас. Само персоналът беше неприятен, но друго не съм и очаквала..

)) И да се оплача - пъпчасала съм като крастава жаба....ужассс просто. При предната бременност се разхубавих а сега.... и на всичкото отгоре ми е израснала многокосата,ама си казах, че ще се боядисам към края на 3-я месец,мнного противоречива е информацията относно това дали боята вреди на плода в първия триместър.... Ама след това ще стана една хууубава дебеланкааа
и до сега гледах филм. Вчера си казвах дано поспя малко по до късно, че цяла седмица ставам рано за работа, да ама не
Сега ще чакам мъжа ми да стане и за излезем малко, че сме на рожден ден довечера и ще ходим за подарък, после на обяд със свеки и така ще мине деня.

К'ви кухи яйца ти разправя. Хубаво си решила да отидеш при друг!