Няма радост по голяма-през ОКТОМВРИ ще съм мама!

• 23 072
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте момичета честито на чулите сърчица,моля се и аз да чуя другата седмица Praynig. Иначе хванах 1 такси и отидох до университета минах първа на изпита взех го с 6 и се прибрах общо взето за 30 мин вси4ко Wink Хубава вечер на мен пак ми се гади и нямам никакъв апетит и само се насилвам колкото да хапна нещо и съм отслабнала даже,ама се надявам скоро да отмине тоя период! Хубава вечер Hug

# 241
kat88, браво за 6-цата! Ти си нашата гордост!  Hug

# 242
Kat88 - честито за изпита!  Peace Вече можеш да се отдадеш на пълен релакс!  Party

# 243
Мен също често ме боли гърба, докато стоя или седя, най-добре ми е легнала  Sunglasses Аз в момента съм в Ивайловград и тук няма нито една пицария, а аз ще убия някой за една хубава пица... След малко ще се пробвам сама да си направя. Много странно започвам да ставам нощем и да си похапвам, изведвъж докато спя усещам зверски глад и на пожар в кухнята. Embarassed ААА, няма така да се разберем! До миналата седмица се храних здравословно, а сега какво започва да става?
Честито за новите сърчица и това ме кара да тръпна все повече да чуя и нашето... Док каза чак на 10ти март да отида, но с Noel сме с еднакъв термин, а тя вече си го видя, та си мисля дали да не си запиша час за другата седмица... Thinking

# 244
  • София
Кат,браво за 6  Party  bouquet
Сега почивай и мисли само за бебче  Heart Eyes

legeo,добре дошла и лека бременност!  Hug
Аз също прокърви в 5 г.с. и ми предписаха Утрогестан и Папаверин и ми казаха,че Утрогестана ще пия до 12г.с. и понеже с малкия ми син имах от 3 ия месец контракции вероятно папаверина ще го продължа,че преди 2 седмици имах болезнени контракции!
Почивай повече и за всичко се консултирай с доктора!

Бебз,аз няма този проблем с гърдите но пък кърмих и тлкова малко едва 1 месец Rolling Eyesно аз не ядях та кърма нямаше как!
Надявам се сега да имам успех Praynig
Райън не искаше въобще да цока от мен и се изцеждах та беше малък ад! ooooh!

# 245
  • София
Кат, браво, момиче!!!! Отличничка! Сега лягай да лежиш.  Hug

# 246
Честито, на чулите сърчице!

Мила вече не се оплаква от корем, но пък е с температура. Сега ще и дам нещо.
Само топло мляко и се пие. Поразболяла се е явно.

Ноел, и аз съм на джънк фуд. Само сандвичи, чипсове, туршии ми се ядат.
Неприятно е, точно сега първите месеци,но...
Насилвам се да ям плодове, защото витамини не пия. Направо ми става зле от тях.

# 247
  • София
Milla Elaine,миличката сладуранка дано и минва бързо!  Praynig Hug
На мен днес за първи път ми се дояде сладко и отивам да си сътворя нещо! Mr. Green
Плодове хапвам не много но всеки ден поне по 1 бр  Mr. Green

# 248
  • София
Момичета ей така от любопитство се огледах из темите на родилните в София.. бе какви са тия цени за избор на екипи  Shocked Shocked Shocked Направо ми падна капата... Във 2-ра градска 1300 лв за избор на екип. В Тина Киркова отива към 900-1000 лв. Аз първия път си родих при дежурния екип в Тина Киркова. Сложиха ми спинална упойка дори, без да ми вземат и лев. Абе направо нямам думи, но това беше преди 7 г.  Rolling Eyes Сега знам, че откакто го няма Янков положението е трагично. 2-ра градска ми похвалиха много медицински лица. Затова отидох да видя избора на екипи и щях да припадна  Wink В сайта са дали 800 лв, но в темата е 1300 дадена актуална цена. Хубаво де... аз ако ида да раждам без уговорка ще заемам същото място и ще раждам на същото магаре, че може ид а се падна при желания доктор без уговорка. Какъв е смисълът на тия 1000 лв?  newsm78

Айде, ще ви чета чак в неделя  Grinning
Стискам палци на всички, които тия дни ще са на лекар. Късмет!

# 249
Vache, защото ако не ги платиш, няма да ти обърнат нужното внимание.. За съжаление това е реалността.
 През септември в МД един лекар ми каза, че ако не си платя за избор на екип (имах 2 огромни кисти и трябваше да ме оперират), ще ме оставят на студентите!!!  Shocked Shocked Shocked Избягах с 200. А там не познавам нито един лекар, как да си избирам?!
 Аз, пък, се чудя като си платя за екип, лекаря ми ако не е на смяна, ще дойде ли?

# 250
barbaletka, разбира се, че ще дойде. Звъниш му, казваш му, че контракциите ти са започнали да речем на всеки 10 мин. Той те праща в болницата, където те приемат и те подготвят за раждане. Той идва след около 1-2 часа и е при теб до края. Поне при мен така беше първия път. Сега пак ще съм при същия лекар.
Аз раждах в Тина Киркова през 2006г. като тогава избор на лекар беше 500 лева. Сега е 900 лева. В Шейново също е 900 лева. В МД не знам колко е.
barbaletka, това което чух направо ме потресе. Как е възможно някой да ти заяви такова нещо?! Shocked ooooh!

# 251
  • София
Мен ме изражда акушерка!
С нея имах уговорка.... и останах много доволна!
Аз исках да раждам в ВИП зала но се падна така,че нямаше кой да ражда друг около мен и тя реши и ми предложи да не давам 100 лв доълнително и да си раждам в другата.Когато получих контракциите тя беше на смяна та не платих и 100 те лв, които се дават за избор на акушер!След това като я питах колко трябва а дам тя каза колкото преценя и имам възможност!
На мен ми я препоръча моя приятелка която е раждала при нея обаче сега роди и 2 то си дете там но кофти ми каза,че не останала доволна Confusedзащо.... ми в деня в който тръгнала да ражда се случило,че и друга ще ражда с нея и има уговорка и акушерката и казала: Ивинявай но не мога само на теб да обърна внимание,че стана така,че и друга жена ражда,а и снея имам уговорка..... и я претупвала .... отказала да и направи епизотомия,а тя си поискала сама и станало така,че се цепнала яко и такива ми ти работи.... и сег ане знам дали да и се доверя Thinking
Останах вярно доволна но кати чух сега и малко се стреснах!

# 252
кат и на мен не ми харесва това което ти е казала майка ти и най-вече това , че са познати с лекаря. по това което казва той явно е говорил с майка ти и и според мен проблема не е толкова голям, но се опитват да го направят такъв за да направиш аборт. потърси и друго лекарско мнение

# 253
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Кат и аз съм за второ мнение! Думите на майка ти няма да коментирам, предполагам още не може да възприеме какво се случва и затова реагира така, но е много, много кофти! А ти си пази спокйствието и си почивай, ааа да и честита 6ца!  Hug

Аз още не съм мислила за раждането, но живот и здраве всичко да е наред ще искам само присъствие на бащата. За екип нямам претенци, а и на приятелят ми стринка му е акушерка, та тя ще помага.

И освен това мисля, че тотално съм изперкулясала, в момента цялото ми съзнание е изпълнено с китайско и домашен, доматен сок в бутилка. Направо го виждам как се лее един такъв червен, ама не купешки, а такъв домашен, с малко магданоз, ле-леее - ужас!  Shocked С Георги не съм имала такива изцепки, ми сега от къде да си търся доматен сок?

# 254
  • София
Не съм,в магазина Simple Smile
аз взимам един на cirio мммм Crazy

Общи условия

Активация на акаунт