Няма радост по голяма-през ОКТОМВРИ ще съм мама!

• 22 745
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Три месеца преди да забременея взимах хапчета за регулиране на цикъла и овулацията. До забременяването ми бяха тези дати, но ми идваше винаги 3- 5 число.
Има разлика за две седмици - първият път беше в  с размери 3.5мм, вчер беше 6г.с и 3 дни с размери 5мм. и снимка.
Мисля да ви послушам. Ще изчакам поне една седмица да мине и ще отида на друг лекар без никакви обяснения за предишните прегледи.
Мами благодаря много за подкрепата и съветите   bouquet

Дани, а тия размери на какво са? На плодния сак или на ембриона? Абе я си изчакай или направо отивай на друг лекар.
Послушай Нани, тя знае каква е ситуацията в Бургас. Това с хормона също може да направиш. Поне ще видиш дали отговарят нивата.

Цвети, абе момиче какво търпене на болка. Тук изобщо не става дума за това. Има ли болка, има контранции. Но-шпа отпуска гладката мускулатура. Знаеш контракциите, че могат да доведат до неприятни неща. Пий но-шпа. На мен ми го изписаха 3х2 таблетки, гледам и на другите момичета е така изписано. При това аз болки нямам, ами превантивно заради кървенето.
А кога си на лекар? Защо не направиш една консултация? Аз за контракции и магнезий съм пила, но аз имах по-честички от 6 месец безболезнени и матката ми беше все напрегната, та затова ми изписаха и магнезий.
И не е задължително да се изринеш от но-шпа!!!

# 571
Дани, моля се за теб, мила, Praynig дано всичко мине добре. Според мен, трябва да отидеш на още един преглед, без да чакаш, но се консултирай, където има добра апаратура и специалисти.

# 572
  • София
Добро утро и Честит празник!  bg

Дани стискам палци, дано всичко е наред  Praynig

andrea_nicko много сте сладки.Желая ви всичко най- хуаво и много здрави бебчета.

Ние още нищо не сме купували за бебчовците, ноо постоянно разглеждам и скоро най-вероятно ще се изкуша  Rolling Eyes
Относно стриите доволни ли сте от маслото на Икараов? Аз се чудя какво да си взема, но трябва да побързам защото гърдите доста са ми наедрели. Препоръчайте мазилца  Praynig Praynig

bouquet  bouquet  bouquet

# 573
  • София
Много набързо влизам, че днес ще водим една тумба деца в зоопарка - Дани, търси мнения и ходи по лекари ДО ДУПКА! Видя с мен какво стана, същата история. Преди 2 дни уж беше 7мм сакчето, вчера - 2см - егати лекарите! Вече не се доверявам на абсолютно никой, мнения търся, ако трябва и двайсе.
Спокойно и успех  Hug Hug Hug Hug

# 574
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте!
 Честит 3ти Март!  bg

Андреа, много сте готини, изчетох ви с усмивка, токлова позитивни сте!  Hug

Цвети, пий нош па, всяка болка е опасна за бебчето. И аз съм на нош па и то заради придърпванията от разтягането на матката, т.е. моите болки нямат нищо общо с контракции или менструални.

# 575
# 576
  • София
Честит празник на всички!  bg bg bg

Дани,стискам палци и се моял всичко да е наред!  Praynig Hug

Андреа   bouquet

Аз ставам,че сега се събудихме! Grinning

# 577
  • София
Цвеличкова, тези обриви са някаква алергична реакция към някоя от съставките. По всяка вероятност и от други лекарства получава такива приятелката ти, или е съвпадение времето на вземане на но-шпа и обривът. Досега честно казано не бях чувала за проблеми с но-шпа, така че е рядък случай и не се притеснявай.
Когато ходих на ФМ в 21-22 седмица видяхме как заради контракции матката притиска бебчо и ръчичката му едната залепена за телцето, другата свита и залепена за лицето, няма как да мръдне горкото. Пий си но-шпа, за доброто на детето е.

Дани, чакаме новини. Ако решиш да идваш към София ще те опътим, ако не познаваш града ще ти помогнем, няма проблем. Само реши и свиркай Peace

Мисля днес да замъкна мъжа до Джъмбо Mr. Green Че и до Южния може.. За питка с кебапче и захарен памук Crazy

# 578
честит празник!Днес вренето е невероятно и не мисля да се потдам на повдигането и да се разхождам! Пожелавам ви страхотен и слънчев ден! Hug Дани стискам ти много палци всичко да е наред Hug Hug

# 579
Здравейте и честит празник bg bg bg
Дани стискам палци всичко да е наред!!!
Аз се отеглям , че днес ме мъчи Sick Sick

# 580
 Честит 3-ти март!
 Добре дошла на wine!   bouquet
 Dani 86, дано грешат! Задължително потърси трето мнение! Много стиснати палци всичко да е наред!  Praynig

Ще ви споделя лек за гаденето, който използвам 3-ти ден и се чувствам по-добре. Още има какво да се желае, но като цяло действа. Значи 1ч.л. мента се запарва в 200мл. вряла вода за 20мин. След това се прецежда и се долива малко водичка до 200мл (защото малко количество се е изпарило). Пие се по50мл. преди храна - 3 пъти на ден, не повече!. Съхранява се в хладилник за не повече от 12 часа!
 И нещо за хрема - инхалации с лайка. В тенджерка се слага вода да заври, слага се лайка (не знам колко) и се дишат парите. Това не съм го пробвала, но днес ще си взема лайка и ще го правя. А майка ми ми каза да дишам изпарения от горена захар. Пробвах го, беше много гадно (и лютиво), но ми отпуши носа и ми спряха сополите за 5 мин.  Rolling Eyes

# 581
  • Бургас
Честит празник!
И при нас днес времето е хубаво, че направо ми писна от този дъжд и мрак Simple Smile

Барбалетка аз инхалацията съм я правила и е удачен метод. Виж за горената захар не съм го чувала, дано не се налага , но ще го имам предвид. Пожелавам ти по -бързо оздравяване.

# 582
  • У дома
Честит празник  bg bg bg

Днес май ще е хубаво времето за разходки, аз рано-рано ходих до магазина и беше добре, нали сме си и тримката вкъщи, та трябваше да правя по-стабилна закуска.

Андреа, много ми хареса блога и вие сте големи сладури.

Дани, наистина по-добре отивай във Варна.

О, замириса ми на кафе, отивам........  food010

# 583
Здравейте, пих аз вчера но-шпа. Днес ходих на лекар, каза ми ама ти си бременаа ще те боли и ще ти е лошо, нямало начин  newsm78 Казвам и аз, че не съм спала от болка и гадене и да ми даде бележка за работа, а тя ми вика, е как не можеш ли да работиш, то си е нормално, нямаш проблем  #Cussing out Много ме изнерви. Питах я дали мога да пия нещо и тя като ревна нее, трябва да чувсваш болката, че да съм усетила ако нещо ставало. Но почвам си аз но-шпа, пък каквото стане. Утре ми дадоха час и с акушерка. Та почивам се сега, дано всичко е наред и ще чакам още един месец за първия ми преглед  ooooh!

# 584
  • София
Честит празник!!!  bg bg bg

Олеле, Цвети, тамън щях да попитам тия лекари къде са и видях, че си в Англия.  Rolling Eyes Явно идеята й е ако оцелее, оцелее. То на всички там е такава. А това пък да не пиеш но-шпа, за да усещаш е голяма глупост. Ако тръгне спонтанен аборт, който трябва да се осъществи няма да го спреш с нищо, ни с но-шпа, нито с.. абе с нищо. А като казваш първи преглед значи че все още не си била напреглед така ли?

Едната ми снаха е в Канада бременна и като прокървих ме успокои, че там кървенето в първия триместър го намирали за нормално  Rolling Eyes и ако нямаш болки хич нищо не ти правят и дават. Ако има болкаи кървене тогава отиваш. Абе може кървене в ранна бременност да е често срещано, но не е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт