Няма радост по голяма-през ОКТОМВРИ ще съм мама!

• 22 737
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
tsvelichkova - Какви са тези глупости дето ти ги разправя тая! Вярно, че е нормално като си бременна да имаш някои неразположения ама нали за това работи не малка част от фармацевтичната индустрия. И като си бременна не значи постоянно да те боли. Още повече, че болката не е добре за детето! Я си потърси др Лекар! Междудругото видях, че и ти живееш в Англия та се канех да те питам ако не е тайна де - в кой град и къде ходиш на прегледи?
Момичета - благодаря ви много за милите отзиви относно блога.  newsm51  Още не сме свикнали с него, но мисля скоро да го превърна в нещо като дневник за малките ни човечета, където да публикуваме всичко свързано с тях като се започне с приготовленита, първият ритник, снимки от видеозона и т.н.
Wine - добре дошла! smile3525

# 586
  • София
Здравейте!
Аз с 300 зора излезнах и се прибрахме с Райчето,че ми е много лошо Sick
На вън на слънчице и заветче е добре но иначе на сянка подухва и си е хладничко!
Малкяи сега заспа и ще полегна и аз до него!

tsvelichkova,направо са за убиване тея ейй Twisted Evil
Пий си нош- па и почивай доколколото можеш миличка!  Hug

Андреа,ще следим развитието на блокчето ви! Heart Eyes  bouquet

# 587
Честити празник! bg

Добре дошли на новите мами   Hug и стискам палци на тези с проблемите дано всичко скоро да се оправи.  Praynig

Аз вече си направих една рзходка на хубавото време и сега ми е екстра.

Интересно ми е дали някои вече са почнали с мазилата за гърдите и коремчето  освен тези за стриите, и какви марки предпочитате или от кои сте доволни?

# 588
  • София
Цвети, не мога да повярвам, че това ти го е казала жена. Моят лекар беше подобен, но беше мъж и някак тяхното отношение е много различно. Вече въобще не желая по бременност да ходя при мъже, само за не-бременни прегледи Crazy

Честит празник и от мен!

wafi преди ползвах Мустела. Не съм много доволна, цялото ми дупе е нацепено и бедрата отстрани също. Гърдите също много, но те се нацепиха още в началото и не ги бях мазала Embarassed Но не се и мажех много редовно с Мустелата, защото адски бавно попива и като си намажа дупето 1 час се развявам по прашки че не мога да обуя нещо или да седна, не попива и това е! Гледам често препоръчват Икаров (ли беше?) не било скъпо и вършело работа. Аз честно казано се чудя по-зле може ли да стане и дали въобще да се мажа Blush

Хаха, сега се усетих че май пак съм почнала да придобивам "бременната походка", по-плавно вървене с краката някак по-настрани. Като се сетя и как се разкрачвах последните месеци, за да се наведа да вдигна нещо от земята ooooh!

# 589
  • София
Aз вече казвах,че с предната бременност измазах де що има скъпо и евтино и ходех мазна в буквалния смисъл та и дрехи си изхвърлих доста,то пране някаха и въпреки всичко корема ми се нацепи ужасно много още в 5 ия месец  и малко на гърдите 3,4 стрийки!
Сега ще се мажа с Икаров колкото да овлажнява то повече се надявам,че няма на къде да се нацепя Rolling Eyes

Малкяи спа почти час,та аз не успях да дремна и сега го мъча да яде и не иска! Twisted Evil

# 590
  • У дома
Привет, преди малко се върнахме от разходка, но е доста хладно, особено на сянка.

При нас на центъра имаше концерт и с Карина успяхме и да тропнем хорце, много се забавлявахме, ходихме и до градската градина да се попързаля и полюля.

Ако знаете какво сме нападнали в момента и двете, кутия шоколадов сладолед.

Аз се мажа с едно мляко съвсем обикновено, от предния път имам няколко стрии по бедрата и гърдите.

# 591
  • София
Честит празник на всички!  bg

Аз рядко пиша, но се старая да чета редовно. От 2 седмици съм с ужасно гадене и повръщане и гледам като се прибера от работа само да лежа. За това нямам време за компа.

Гледам че пишете за мазила. Аз миналата бременност нищо не съм ползвала, но и не се нацепих. Дано и този път е така.
Накрая на бременността вече много ме боляха гърдите, а като почнах да кърмя ми се ревеше. Тогавашният ми гинеколог, на въпроса какъв мехлем да си взема за гърдите, ми отговори, че само съм щяла да си дам парите а ефект от тях нямало. Защо ли му повярвах? Сега ще се подготвя с мехлем от рано.

# 592
Честит празник, български майки!   bouquet

Андреа, блогът е много сладък, дрешките също и вие двамцата  Wink

Аз имам питане: Контракциите при, оргазъм в ранната бремченнст рискови ли са? И...клизмите позволени ли са, а също и аналния секс?  Blush На мен ми е забранено за сега да правя секс, но мъжлето ми, милото, е подложено на мъчение и се чудя какво да му дам освен целувки тук и там...

# 593
  • София
Mari*Eti, на всичките ти въпроси ще отговоря с "не знам, но при нас нямаше проблем" (за клизмите не знам, но щом ти правят преди раждането сигурно няма проблем и там) Blush Оле, какви откровения! Зарадвай го с порастващите цици Whistling

irinopolis и да се подготвяш вземи си едни силиконови зърна за раждането. Една приятелка така я предупреждавах, а тя "А не аз ги подготвям не ми трябват". Още на 2рия ден беше ревала на мъжа си да й купи Crazy И аз се мазах доста, но пак ме докара до кръв на 3тия ден малкият вампир Simple Smile

# 594
bebZz, друго си е чистото месо... То момчето си иска неговото...  Crazy

# 595
  • София
Maриети,на мен секса също ми е забранен и се надявам да е до скоро : ) че то с това гадене и много и до целувки не ми е Mr. Green Joy най-добре попитай доктора си за тези неща пък и няма нищо срамно в това!

Иринополис,аз се мажех с Гармастан зърната докато кърмех но за кратко,че той малкия ен искаше да суче от мен и се изцеждах!

Почнах да налитам пак на сладко и сега отивам до магазина да си купя едни неща  и да забъркаме една вкусотия Crazy

# 596
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Мариети, ако всичко е наред контракциите при оргазъм няма да навредят. И на мен доктора ми забрани секса, ама аз бях толкова нещастна от това, че накрая ми позволи когато не ме боли и да сме внимателни. Ми за сега нищо ми няма въпреки, че секс правихме и докато още мъничко ме придърпваше корема, но внимавахме де. Аз без секс не се виждам, ставам голям дзвер и ми избиват чивиите, няма начин просто.
 Аз с кърменето проблеми нямах, изключвам по-тесните канали и това, че бебето висеше с часове на гърда заради това, та се надявам пак да е така.

Ох, имам киселини, Георги изрева за баница и аз купих на връщане от парка и съответно хапнах и аз с 1 боза и ей ме на, отивам да се калцирам с малко сода.

# 597
Ммм, Димяни, сега и на мен ми се дояде бисквитена торта  ooooh! Ще си направя  Sunglasses

# 598
     Поспах малко и ето ме пак  Simple Smile Тук в Англия найстина са на мнение, ако оцелее до 4-тия си бременна, ако не - ще си направите друго.... Моя приятелка беше бременна и прокърви и отиде при личния и той и каза да си ходи у тях и да чака... а същия личен много добре знаеше, че се лекуват, че имаха много проблеми със забременяването от години. Те даже инвитро проучвания бяха почнали да правят. После тя отиде в спешното и там и бяха казали, че нищо няма да направят... Но да не се ядосвам и аз пак с това, приели сме да живееме тук и няма друг начин. Рових в нета, пише че е нормално да имам такива болки около датата на цикъла когато ви е била, или ако седиш само права или само седнала, а аз на работа не сядам по 8 часа и може и от това да е. Ох аз голямо мрънкане ударих, ама като ми е за пръв път, чувствам се сама накрая на света и една колежка бременна малко повече от нас онзи ден загуби бебето и мен нещо ме трясна голямата параноя  Crazy
      andrea_nicko  близо до Честър живея, това е под Манчестър малко. В Честър ходя на лекар, по точно ще ходя де, като ми изпратят писмо за скан.
      Благодаря ви момичета за подкрепата, много се радвам, че и за секс ви се мисли, аз с това гадене само да се доближи мъжо до мене и ми става зле, горкия  Grinning

# 599
tsvelichkova - Допреди да забременея не знаех как стоят нещата тук в това отношение, защото не е ставало на въпрос. За голямо съжаление си права. Но не се давай на параноята! Аз да си призная - лекарят ми е съпруг на най-добрата ми приятелка и вероятно това е причината да получавам специално отношение. Не ми се мисли какво щеше да е ако бях отишла при друг. Само не се предавай! Мисли си нещо хубаво. Аз например като ми докривее започвам да им говоря. Знам, че още не ме чуват, но ми става много по-спокойно, когато си мисля за ситуацията положително и им казвам какво си мисля. Нещо от сорта на : "Днес на мама и е много криво обаче нали си ви обичкам сега ще ви нагостя с нещо сладичко и после заедно ще послушаме музика, а може и на разходка да отидем..." Ей такива едни глупости, но ми става по-добре

Общи условия

Активация на акаунт