Няма радост по голяма-през ОКТОМВРИ ще съм мама!

• 22 733
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Ха ха ха, и аз му говоря, преди обеснявах - много ти се радваме, моля те бъди здравичко, много те обичаме и тн, а от вчера му повтарям, ох ще си момче ти и си одрало кожата на баща ти, много ме ядосваш  Grinning Аз понеже искам много мома  Grinning Ох полудях тотално, но поне се разсмях като осъзнавам, колко съм изперкала  Grinning Сега съм малко по добре, утре идва една приятелка от БГ и малко се надявам да живна. А ти си с близнаци ли, малеее и аз съм тръгнала да се оплаквам, за мен близнаците са най-голямото геройство, което може да преживее една жена в живота си   bouquet

# 601
tsvelichkova - радвам се, че ти дойде доброто настроение. И сега с приятелката - само хубави емоции и преживявания-кафенце, лафче... Искам и ааааз! Пък на есен с песен, може да се засечем на някой мач на Манчестър! ама преди това да сме се барнали барабар с пухкавите ни бебоци с екипи на тима. Ще сме картинка!  Mr. Green (Да, чакаме близнаци)

# 602
Живот и здраве, заповядайте, и кучетата вземете, уникални са, много ми харесаха, чак се размечтах пак за куче....А за екипи, да се родят бебешорите и ще ви изпратя да сте подготвени. Тук и в хранителните магазини продават, много сме футболни  Grinning - нещо като официално облекло им е на мъжете....

# 603
Здравейте и честит празник и от мен!Излизахме и ние на разходка семейно, но на мен пак ми стана ужасно лошо и нямах търпение да си дойда и да си легна.Ужасно е това непрекъснато гадене-като поспре изпитвам зверски глад и само докато хапна и две хапки, всичко почва отново. С предната бременност веднага след като хапнех повръщах, а сега само ужасно ми се гади.Отвтратително е.Надявам се скоро да отшуми...

# 604
Уууу, писали, писали, та се забравили! Grinning
Благодаря за топлото посрещане! Hug
Виждам, че повечето сте с по-големи дечица и ви се възхищавам- как се справяте незнам!? Аз в момента себе си не мога да погледна, камоли -друг човек да оправям.... Embarassed Сигурно съм върховна лигла! Rolling Eyes

Хубава вечер на всички и спокойствие!

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 23:08 от wine

# 605
  • У дома
Здравейте, дами, подстригах се и се чувствам страхотно, денят завършва добре.... Laughing

Докато чаках в салона четох една статия, в която пишеше, че жените, които са бременни с момче ядат повече и имат по-голям апетит.

Аз нещо започвам да имам вътрешно усещане......, но незнам.....има време, ще видим.

Това за говоренето, у нас го практикува мъжлето.

# 606
  • София
Позитив,честита фризура Grinning Hug
Аз тези дни трябва да ходя пак Simple Smile
И ние днес изкарахме и следобяда на вън с малкия и се уморих и знаете ли какво днес не си пих хапчетата на обяд и сега още не съм и не ми е лошо грам та явно от тях идва всичко при мен! Сега ще ги пия и пак ще се зпочне Sick
Иначе хапнах доволна и сега чакам да стегне и десерта да подкарам! Mr. Green

wine,свиква се с дете и бременна Simple Smile то нямам избор как да не се догодя на този режим bowuu

Андреа,Цвете завиждам ви,че не сте в БГ  Party Hug

# 607
Димяни, хубаво си е тук, поне на мен ми харесва, има си и много недостатъци, но в България поне според мен в момента е много зле. Много ми се иска да се оправят нещата и всички да се прибереме, но за съжеление май няма да е скоро... Но за гости съм отворена, който иска да заповяда  Simple Smile Аз от много канене, този месец 4 човека от БГ ще ми идват на гости и незнам как ще оцелея.. Дано се пооправя да мога да им обърна внимание. Което ме подсети, казвал ли ви е доктор да не се ядат суджуци, луканки и пастръма, че аз само това с хляб, салати и плодове ям, но ми каза една позната, че било забранено и малко тъпо ми стана. Днес съм много активна, но като ми е зле и не мога да спя, освен да дрема пред компютъра, друго не правя май  Crazy

# 608
Цвете, споделям мнението ти за България. Само това с връщането не ми допада. Поне на нас живота ни е тук и ако се приберем трябва да започем всичко отначало.
За луканките и т.н. - и аз съм го чувала и си го спазвам. Казват, че не са добре за бременните, защото се правят от сурово месо. Същото важи за майонезата и всички кремове и десерти, които се правят с яйца както и за карантиите (дробчета и др. ) - не се препоръчват за бременни.
Позитив - честита прическа!

# 609
  • София
Позитив, честита прическа...  Hug

Луканки и разни сурови меса не яжте заради всякакви неща като токсоплазмоза, трихинелоза и т.н. Сини сирена и меки сирена също. океанските риби - тон, скумрии, сьомги тъпкани с живак също не се ядат. Карантии не знам защо, ама мисля, че защото те се развалят много бързо и не може да си сигурна, че не хапваш нещо разваленичко. А дробчета, мммм те по принцип не е добре да се ядат, защото черният дроб пречиства кръвта от токсините. После да го хапваме не е добре  Wink

Ние днес ходихме до Банкя. Седяхме на една кръчма, умряхме от студ, щотоместа вътре нямаше. Ядоха всички по много, аз не чак толкова. Ама очите ми бяха като за последно ядене облещени  Mr. Green Убихме следобеда и сега седя и се ровичкам из нета за детски стаи. Това ми е сега задачата. Как да направя ученически кът на Сашата като в същото време разкарам една стара секция и сложим гадрероб. За гардероба има много изисквания... да става след време за 2 деца  Wink Обаче и едни старички мебели да боядисам и всичко да се върже все едно е сега правено. Пък задачата става още по-сложна, защото след някоя и друга годинка живот и здраве ще се наложи с децата да си разменим стаите, че нашата спалня е по-голяма от стаята на Саша. И тогава като се сможат там мебелите да се върже пак всичко. Сложно, нали?!  Twisted Evil Мъжът ми е в потрес, защото аз измислям и проектирам всички ремонти у нас и после го гърча яко да ги изпълнява. Винаги аз съм много дейна и заедно лепим плочки, тапети, редим ламинат.. сега, обаче не мога и ще се наложи сам да свърши това дето го отлага вече втора година  Crazy Crazy Crazy Crazy

Та така... идейки приемам за ученически кът  Hug

# 610
  • София
Честит празник и от мен.
Много съм изморена и ми се спи   Tired, така че само толкова от мен.
Утре ще ви чета и ще се включа в дискусиите.
Лека нощ  Hug

# 611
  • София
Ваче,не мога да дам идейки за стая ученисческа не съм мислила още просто Grinning
Завидях за Банкя но пък наистина си беше хладничко! Rolling Eyes

Аз луканка бая хапнах тея дни и все ми се яде пак и пак  Confused
Не знаех....

tsvelichkova,ще се възползвам някой ден да знаеш да не ми се измъкнеш само  Mr. Green
Аз все си намирам тук там по някой БГ и миткаме понякога,че то по хотели не е много удачно Rolling Eyes доста са скъпи! Декември като бях в Верона  за 2 дни 200 евро само за спането ни ...после бяхме при едни познати та друго нещо! Laughing

Айде аз ставам да оправям малк чо да спинка....днес по раничко като го гледам май му се спи Mr. Green

# 612
Здравейте, аз днес не мога да се добера до компютъра.

Имахме много работа из къщи. Мила по градини и после пазаруване.
Сега чакам гости от Бг и много се радвам като имам такива.  Laughing
На мен България, приятелите и семейството най-вече ужасно ми липсват.
Тук икономически сме по-добре, но си мисля че вече и там нещата се пооправят...май.
Може и да греша.

Оф, на мен много ми се яде суши. Ама няма да мога май скоро.
Всъщност на мен в момента всичко ми се яде. Какво е това чудо не знам.

Я да ви питам, вие чувствате ли се като замаени, все едно забравяте разни неща?
Аз ужасно забравям, не мога да се концентрирам. Днес в супер бутах чужда количка без дори да разбера.
Като се усетих, вече не помнех от къде я взех.  Laughing

# 613
Vache - За ученическия кът не знам, защото не знам каква е стаята, но за мебелите, за да се вържат всички едни с други защо не пробвате с фолио за мебели. Може да облепите всички мебели с един цвят така и да ги разместите след време ще са еднакви. На пазара вече има доста добри предложения, не се отлепят, не им пада цвета. И цените им са доста сносни. Ако те интересува мога да поразровя за подробности.

# 614
Честит празник на всички!
Благодаря на всички мами за подкрепата и несъмнено ако ходя в др. град ще потърся вашата помощ.   bouquet
Да ви кажа.......днес си направих ЧХГ теста и резултатите са, че съм в 6 г.с. сега ще се надявам в петък като направя вторият тест всичко да е наред.  Това не ме успокоява на цяло, но все пак имам някаква надежда, че нещата ще се оправят.

Позитив честита прическа.
 Аз имам няколко приятелки които родиха момченца и наистина имаха голяяяяяям апетит  Shocked хапваха си не за двама, а за трима  Grinning , даже едната в 7-8 месец беше поставена на диета защото качи 30 кг.

А за говоренето......ние също му говорим. Когато сме двамата пада голямо гушкане. Сигурна съм, че нашето ще е момче. Мъжът ми казва, че ако е момиче няма да има на кого да си предаде мурафетите Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт