Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава ОМСК?
Какво е витамин D и как се нарича в Русия?
Колко струва билет за влак от България до Москва и какъв е ЖП транспортът в Русия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава ОМСК?
-
Какво е витамин D и как се нарича в Русия?
-
Колко струва билет за влак от България до Москва и какъв е ЖП транспортът в Русия?
-
Как мога да получа руска виза и за колко дълго е валидна?
-
Как мога да получа разрешение за временно пребиваване (РВП) в Русия?
.Моя мъж заминава в понеделник за Русия и започва работа,като засега е с тримесечна еднократна виза и после сигурно ще му я удължат,незнам как е процедурата още,но искам да ви попитам ако знаете за мен и детето каква виза ще трябва като решим да тръгваме за там,и колко време най-много може да останем
.Преди това живеехме в Португалия и като си помисля колко лесно беше всичко,грабваш самолета и си там,а сега визи,разправии,някой ако иска да дойде на гости пак визи
,но няма как,ще трябва да свикваме с новото положение.
,само да кажа че не сме женени и незнам дали това има значение 
Беше супер лесно и бързо, просто ми преведоха акта за раждане, после в общината подадох едно заявление и това беше. Някой като ми каже, че в България има бюрокрация, веднага му разказвам за премеждията си в ОУФМС, а сега вече и Милинка ще цитирам с документа за Ы