LaRedoute.fr - 151 - Всичко за поръчката - 24.02 - 2.03

• 62 635
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 45
Мая, благодаря...аз тази вечер получих бялата с късия ръкав и имам личен отзив вече  Wink
А тази е детска така ли? http://maiastancheva.snimka.bg/other/la-redoute.434865.17557062
Аз поръчах подобна за мен си, затова питам...Реших, че е дамската. Ако искаш да се премените 2-те с малката госпожица, ето линк: http://www.laredoute.fr/vente-chemise-voile-de-coton-manches-cou … &numberpage=5

# 46
  • Пловдив
Новата тема дано ми донесе нов късмет...Все още чакам поръчка от 08.01., няма отказани артикули и вече започнах да си мисля че се е загубила по трасето?!
Има ли все още чакащи от тази дата...ще станат почти 2 месеца.... ooooh!
По-лошото е че тя беше за мъжа ми с подаръци за РД, който е днес.... Sad

# 47
Момичета имам нужда от малко опресняване - рових и търсих - помня че се обсъждаше как се изполван Боновете за отказаните поръчки и всички проблеми около тях, но не помня имаше ли минимум за плащене с пейпал след приспадането на сумата от бона: например имам поръчка за 20 евро и бон за 15 - оставащите 5 евро проблем ли са за пейпала??? Има ли смисъл да рискувам ?
няма проблем за такова плащане.

# 48
  • София
За протокола получих 2 малки поръчки от 24.01 и 25.01. с кода - 20Е+БД. Общо съдържаха 5 бр. мъжки тениски Puma, Reebok (2 бр), Levis'(Lot 2 - няма ги вече).
Reebok-а си отговаря, Levi's' - може би и той, като дълбина, но "очертава плочките" и ръцете Mr. Green, т.е. не типичната тишъртка.

От януари ми остана само една неполучена от 17.01. От февруари(04-05) чакам 4, като 3 са със сгъваемите табуретки.

# 49
Въпросът с линковете, грешката при достъп до кошницата и прочие се решава като се изтрият кукита и други лични настройки. Само дето този бъг хич не ми харесва. Занапред в Ларедут - само поверително сърфиране
Как се трият? Embarassed
Та за това, първо благодаря за идеята, уж всеки ден ги чистя, иначе ми "влачи", но от следобяд не съм и мъка, мъка, реших, че нещо пак мозилата се е ***бъгнясала.
За изтриването: Shift+Ctrl+Del и после избирате бисквитки и кеш и тях затривате, ако и друго затриете паролите може да ви идат на кино Wink а аз като не си ги знам мн, мн гледам да внимавам  Mr. Green

Арекс1   bouquet и на всички, които помагат с мерки, теглилки и отзиви  Hug

# 50
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-escarpins-dessus-tissu.aspx?produc … &numberpage=1
Ако може дължина на стелката номер 36?  Peace

# 51
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Някой да е получил 22 номер от тези балеринки да каже колко им е стелката и дали са удобни

Имаме подобни от миналата година, ще ги извадя утре вечер и ще ги измеря

# 52
  • София
Момичета имам нужда от малко опресняване - рових и търсих - помня че се обсъждаше как се изполван Боновете за отказаните поръчки и всички проблеми около тях, но не помня имаше ли минимум за плащене с пейпал след приспадането на сумата от бона: например имам поръчка за 20 евро и бон за 15 - оставащите 5 евро проблем ли са за пейпала??? Има ли смисъл да рискувам ?
Няколко момичета вече се оплакаха,че след  статус pending не си получиха поръчките под 10 евро въпреки,че са платени през ПП.

ronisum, стелката на номер 22 е 14,5см измерена от край до край, на адифит зоната - 13см (мерени с рулетка), не мога да кажа дали си отговарят, нямаме други с този номер. Иначе в момента носим 21 и тези са и малко големи, та предполагам отговарят.
  Peace И моето мнение е,че си отговарят.
Потвърждавам размерите за  №22,които е дала Мая.  Peace

# 53
  • Стара Загора
Напротив, добре е доплащането да е за над 10Е, в противен случай ще ти пратят Дебитна нота.  Peace

# 54

Напротив. ИМА проблем. Доплащане на поръчка под 10 евро чрез Пейпал също ги отказват.
Доплащането от картата трябва да е повече от 10 евро.

# 55
  • София
е Браво значи да не пускам - дори и през пейпала  Peace иначе с кредитната карта преди време ми отказаха 2 поръчки - едната за сума 9,89 и едната за сума 10,01   Crazy

# 56
  • Стара Загора
dioni  точно над теб сме ти отговорили с Алекс, не е добре да е под 10Е  Peace

П.П. Благодаря на всички, които се включиха за сутиените,   bouquet следващия пьт вече ще сьм "подплатена"  Mr. Green. Само, че май няма да е скоро, че си имам вече 4 чисто новички, но знае ли човек.  Laughing

# 57
  • София
dioni   точно над теб сме ти отговорили с Алекс, не е добре да е под 10Е  Peace
видях и затова промених поста си

ТНКССС   bouquet
Остава ми варианта да изпиля сумата с няколко цента под ценат на бона и да ги прежаля, но поне нещичко да получа отколкото сега да събирам боклучета само и само да натрупам още 10 евро

# 58
Някой има ли реф.номер на тези сивите от 1Е www.laredoute.fr/vente-string-femme.aspx?productid=324143262& … &numberpage=1

# 59
  • Стара Загора
...Остава ми варианта да изпиля сумата с няколко цента под ценат на бона и да ги прежаля.....

Ще ти пратят автоматично мейл с номера на ваучер за разликата, била тя и 0.01Е, няма да загубиш нищо.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт