LaRedoute.fr - 151 - Всичко за поръчката - 24.02 - 2.03

• 62 635
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 60
  • София
...Остава ми варианта да изпиля сумата с няколко цента под ценат на бона и да ги прежаля.....

Ще ти пратят автоматично мейл с номера на ваучер за разликата, била тя и 0.01Е, няма да загубиш нищо.  Peace
Мерси но вече половината неща свършиха  Rolling Eyes

# 61
  • Пловдив
Има ли някой успял да се разплати с Ларедут след като са минали 45 дни от блокирането на парите в Pay Pal и сумичката е освободена? Става въпрос за немалка сума - искам да съм почтена и да си нося спокойно получените отдавна неща от тази поръчка Embarassed

# 62
Момичета имам нужда от малко опресняване - рових и търсих - помня че се обсъждаше как се изполван Боновете за отказаните поръчки и всички проблеми около тях, но не помня имаше ли минимум за плащене с пейпал след приспадането на сумата от бона: например имам поръчка за 20 евро и бон за 15 - оставащите 5 евро проблем ли са за пейпала??? Има ли смисъл да рискувам ?
няма проблем за такова плащане.

Напротив. ИМА проблем. Доплащане на поръчка под 10 евро чрез Пейпал също ги отказват.
Доплащането от картата трябва да е повече от 10 евро.

в такива случаи пращат пратката с дебитна нота. на миналите намаления лично получих 2 такива поръчки. но все пак тогава доплатих с картата действително, не през пей пал

# 63
Бумеранг, случайно е било. Късметлийка си.
По принцип ги отказват.

# 64
  • Пловдив
Мая, благодаря...аз тази вечер получих бялата с късия ръкав и имам личен отзив вече  Wink
А тази е детска така ли? http://maiastancheva.snimka.bg/other/la-redoute.434865.17557062
Аз поръчах подобна за мен си, затова питам...Реших, че е дамската. Ако искаш да се премените 2-те с малката госпожица, ето линк: http://www.laredoute.fr/vente-chemise-voile-de-coton-manches-cou … &numberpage=5
детска е да  Simple Smile
мерси за линка, бях решила да си дам почивка с поръчките, сега май ще размисля  Mr. Green

# 65
Много ме е яд на тези хора от Редута. Направих си няколко поръчки, след дъъъъълго чакане днес попитах в пощата дали има нещо за мен и --- о, изненада! -има два пакета за мен, но е само с име на улицата. Нито номер, нито нищо друго, а аз толкова старателно изписах всичко!!! Naughty
Поръчките ми са от 27 и 29 януари, като имам неполучени от началото на  януари, както и от февруари. Сбъркана работа!
Та написах едно гневно писмо по повод съкратения ми адрес, но съм много ядосана. Сега ще трябва да притичвам и да питам през ден в пощата.

# 66
  • Града без гарги :)
Здравейте ,много моля за помощ , не се ориентирам в чаршафите ко екакво е , дали някой е наясно кое какво е точно

-Drap-housse
- само "Drap"
-Housse de couette

темата е пусната само преди 3 страници,четете първата страница моля,уважавайте труда на Алекс http://laredoutebg.de.tl/%26%231055%3B%26%231086%3B_%26%231095%3 … %26%231080%3B.htm

много се извинявам за повторението , четох дълго и не открих , намерих го секунди след като попитах.
Успешни покуки на всички

# 67
Да отговоря на маметата, които си чакат като мен поръчката от 12/01/2010 г. Понеже пуснах диспут в Пейпал, днес Редут е благоволил да ми отговори, че поръчката ми е пусната на 29/01/2010 г. Защо трябваше, чрез диспут да разбера това след като направих опити да се свържа с редут по мейла им?!

Така че - чакайте си поръчките от началото на януари. Ще дойдат. Ако сте платили през Пейпал пуснете диспути. Сделката винаги има две страни!

# 68
Някой има ли реф.номер на тези сивите от 1Е www.laredoute.fr/vente-string-femme.aspx?productid=324143262& … &numberpage=1
[/quot

Всъщност вече ги няма, а са като този модел само че стринг  http://www.laredoute.fr/vente-slip.aspx?productid=324143263& … &numberpage=1

# 69
Цъфс,
спомена, че си получила този лелнен панталон:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324133009&doc … 1&Mode=Update
тъй като е лен, не трябва ли да се вземе номер по-малко...все пак лена доста се отпуска... newsm78

# 70
Има ли някой успял да се разплати с Ларедут след като са минали 45 дни от блокирането на парите в Pay Pal и сумичката е освободена? Става въпрос за немалка сума - искам да съм почтена и да си нося спокойно получените отдавна неща от тази поръчка Embarassed
Какъв е статуса ти в ПП? Моя е Removed, като преди това беше Expired.И аз не знам какво да правя?!
Биг пуф, а какъв е твоя статус?
Да попитам някой дали не е получил тези панталони  http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-battle-multipoches.aspx?pr … &numberpage=1  да даде отзиви, че се каня да ги поръчвам от известно време.

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 23:50 от sasi6

# 71
Какъв е статуса ти в ПП? Моя е Removed, като преди това беше Expired.И аз не знам какво да правя?!
Биг пуф, а какъв е твоя статус?

Комплийтид. Демек изтеглени пари - стока няма при получателя.

# 72
sasi6, късите мъжки панталони моя мъж ги има от миналото лято, не са мръднали, сега чакам още едни в друг цвят Peace!
Отговарят си на номера.

# 73
sasi6, късите мъжки панталони моя мъж ги има от миналото лято, не са мръднали, сега чакам още едни в друг цвят Peace!
Отговарят си на номера.
Номера като на спортен/дънки +10/ или на обикновен панталон се определя?

# 74
  • София
Хайде и аз да се отчета с 3 малки получени пакета от 24 и 26.01 и от 03.02, като все още чакам няколко поръчки направени преди това - 3 от 23.01 и по една от 24 и 27.01.
Детските суичъри на тудо бум наистина са страхотни, но м/у 102 и 114 разликата е само в ширината, на дължина са абсолютно еднакви (което изобщо не ме притеснява), черните балеринки Рокси, пижамките от 4 евро, момичешкия суичър на Адидас Дисни, една рокличка и едни кецве от новата детска колекция и тениската Адидас Рибери ХL, която е същата като на снимката в сайта и според мен си отговаря на номера, като я сравня с останалите тениски на Адидас. Ето и снимки на нещата, които не съм виждала.

Общи условия

Активация на акаунт