Тренировки в домашни условия-8

• 54 422
  • 765
  •   1
Отговори
# 30
Днес 1 час Трейси http://www.youtube.com/watch?v=lI6ucRl_BPw&feature=fvw  ето някои от упражненията, защото само аз го правя това и поне да знаете кво е Mr. Green
Аз тренирах известно време с Трейси и програмата Mat Method Workout (извинявам се ако не е точно заглавието). Натоварва доста, имах и мускулна треска след нея. Едва удържах фронта на упражненията за ръцете  Crazy. Бях си свалила и кардиото, обаче го изтрих, толкова танци и стъпки просто няма начин да ги изпълня правилно  ooooh! А ти по коя програма тренираш, доволна ли си?

# 31
81 час каланетика днес.  Heart Eyes

# 32
# 33
  • В сънния Люлин, прибулен...
Аз днес вместо 20 минути интервално изкарах 60 минути стандартно.
Ми не ми беше кеф пък.  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 34
20 минути интервално и още 22 стандартно на кростренажора.

# 35
Здравейте!Не съм чела старите теми,но в тази не успях да видя дали има хора,практикуващи в домашни условия Тае бо.Много ми харесва като начин и интензивност на тренировката,даже съм си свалила няколко различни тренировки,и мисля да започна да ги правя,като за начало избера най-леката.Имам голямо желание да тренирам Тае бо,но нямам време да посещавам зали за тренировки,бебчо е на 7 месеца.Като че ли липсва стимула вкъщи,а и е по-лесно да отложиш LaughingИма ли и други,които се интересуват от този вид спорт,да се подкрепяме? Hug Laughing

# 36
Добър ден от мен днес:
20 минути каланетика  и 30 минути бързо ходене Simple Smile

# 37
За тае-бо: аз имам само клипчето на Били Бенкс (Банкс?!), правила съм го веднъж, но ми е много изтощително, голяма вода се изля от мен и дори нямах сили за последните десет минути... Все се каня да пробвам отново... но все не стигам до него...  Embarassed

# 38
Тае-бо правя вече седем месеца по 2-3 пъти седмично, основно на Били, но реших да го поставя малко, вече не се уморявам толкова от него. Иначе съм страшно доволна

Момичета, "Слим ин сикс" как се играе ? Коя тренировка по колко пъти и за колко време  newsm78 Как се редуват  newsm78

# 39
От първа- начинаещи до трета /25 мин, 48мин, 59мин/, всяка програма се играе всеки ден по две седмици. Има и два бонуса- разтягане и корем.
Днес Слим- втора, но много ме мързи напоследък  Embarassed Частта с гиричките я правя върху колелото  Simple Smile
Мечта, всеки път темичката става все по-хубава!

# 40
Вес, мерси много   bouquet Мисля да се пробвам от понеделник.

# 41
  • В градината...
И аз бих искала да науча подробности за слим-а.
Аз, както писах, правя тренировките на Любомир Иванов. Едната отива час и 40 минути.

# 42
# 43
  • В сънния Люлин, прибулен...
И аз правих днес моята тренировка от Любо. Това  докато малкия спеше и орязах драстично времето за почивка между сериите, за да ми стигне времето за тренировка, в резултат на което вероятно ще съм с мускулна треска.
Тренировката трябваше да е "кратка" и аз доста стегнато действах, но въпреки това отиде на 40 минути упражненията и още 20 след това стандартно кардио.. По принцип така ми е построена, че две упражнения се правят в супер серии - една серия едното, веднага след това една серия от второто и тогава се почива и в зависимост от това от колко седмици се тренира е и времето за почивка, като от девета седмица нататък въобще не се почива. А аз пък карам по неговата програма втора седмица и ако му кажа как му изпълнявам програмата, ще се откаже от мен с Държавен вестник  ooooh!

# 44
Днес направих втора част от първия диск на Синди (рано, рано преди работа) и първа част на Slim in 6  (след работа) Mr. Green
Освен, че имам проблем с времето, имам и проблемът, че винаги някой ми се пречка из краката, ако имам неблагоразумието да тренирам докато децата са будни  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт