Тренировки в домашни условия-8

• 54 424
  • 765
  •   1
Отговори
# 45
40 минути кростренажор.

# 46
Момичета, може ли да ми предложите сайт с йога упражнения лесни за приложение в домашна обстановка.  bouquet

# 47
  • София
Аз се записвам съв стандартно кардио 40 минути от снощи  Peace
Добре, че ме подсетихте за тае бото, защото много го обичам и ще си подскачам с Били в скоро време Wink

# 48
здравейте трениращи момичета ,мога ли да се включа към вашата група,започнах от 2 дена кардио на велото по  30мин и от днес може би ще включа и коремни преси,успешен ден на всички  newsm10

# 49
Включвам се и аз с един болезнен за мен въпрос.  Confused
Става въпрос за телесните мазнини. Вкъщи имаме един уред (не калипер!), който уж ги измерва в процент (не зная как се нарича, обаче -- въвеждат се пол, ръст, тегло, години, хваща се с две ръце на нивото на сърцето и 'измерва' -- ако някой знае как се нарича или доколко е достоверен, моля, нека ми пише!  Praynig). Та с него ми изкарва 16%, което, съдейки по следната таблица, е добре; но нямам представа дали не са ми повече, аз ги чувствам повече по корема  Embarassed Embarassed Embarassed
Та какво да правя с тях! Как да ги изгоря... (съжалявам за супер баналния и глупав въпрос, но не разбирам много)
Тичане? Кардио? (Не мога да плувам и нямам колело/вело, скачането на въже не ми се отдава за повече от минутка, а не се сещам за друго, обсъждано тук из темите. Интензивните тренировки за съжаление не ми се отдават много, предпочитам каланетика, гимнастика и разтяжки, но от това едва ли ще ми се стопят мазнините...)  Rolling Eyes

# 50
днес мога да се отчета със суперинтензивен кардио джогинг в парка, освен че беше суперинтензивен, беше и напълно спонтанен, след като изведнъж ни забрули градушка в Заимов барабар с бебето и баткото... ние бяхме в долния край на парка, а колата ни беше в горния край, по закона на Мърфи... кардиото беше с тежести, защото баткото се същиса, зарева и се наложи да го влача след мен, тичайки  Crazy

иначе нещо мързелувам напоследък... за пореден път... ама от пон'делник ще съм по-редовна, нов месец, нов късмет...

# 51
Та какво да правя с тях! Как да ги изгоря... (съжалявам за супер баналния и глупав въпрос, но не разбирам много)
Тичане? Кардио? (Не мога да плувам и нямам колело/вело, скачането на въже не ми се отдава за повече от минутка, а не се сещам за друго, обсъждано тук из темите. Интензивните тренировки за съжаление не ми се отдават много, предпочитам каланетика, гимнастика и разтяжки, но от това едва ли ще ми се стопят мазнините...)  Rolling Eyes
прави си бавни гимнастики, щом не си по интензивните  Peace но ги съчетай с подходящо хранене и режим и повече движение (например ходи повече пеша, вместо с транспорта). може да стане по-бавно, но би трябвало да има ефект  Peace

# 52
  • Бургас
Включвам се и аз с един болезнен за мен въпрос.  Confused
Става въпрос за телесните мазнини. Вкъщи имаме един уред (не калипер!), който уж ги измерва в процент (не зная как се нарича, обаче -- въвеждат се пол, ръст, тегло, години, хваща се с две ръце на нивото на сърцето и 'измерва' -- ако някой знае как се нарича или доколко е достоверен, моля, нека ми пише!  Praynig). Та с него ми изкарва 16%, което, съдейки по следната таблица, е добре; но нямам представа дали не са ми повече, аз ги чувствам повече по корема  Embarassed Embarassed Embarassed
Тичане? Кардио? (Не мога да плувам и нямам колело/вело, скачането на въже не ми се отдава за повече от минутка, а не се сещам за друго, обсъждано тук из темите. Интензивните тренировки за съжаление не ми се отдават много, предпочитам каланетика, гимнастика и разтяжки, но от това едва ли ще ми се стопят мазнините...)  Rolling Eyes

Ами ти си знаеш дали е точен според теб?Как се усещаш?
Ето тук е показан калипер : http://www.spidersport.com/body-fat-test.php
Ами за съжаление без кардио или по интензивни тренировки ще стане по бавничко и то ще стане само ако редуцираш хранителният си режим. Wink

упссс...kalli вече ме е изпреварила. Grinning

# 53
записвам се за днес с 2x20 клякания,7x20 коремни преси и 30 мин вело newsm39

# 54
Mea_Culpa..без повишен пулс..трудно ще стане..виж храненето как е Peace
..друг вариант са добавките Peace

# 55
40 минути кростренажор.

Аз от около 2 седмици въртя на кростренажора по 40 минути, пулсът ми се повишава до към 130 удара в минута. Искам да сваля около 4-5 кг.Преди това правих по-силови тренировки, усещам че са ми се пооформили мускулите и съм се постегнала, на има сланина  Confused. Та ще има ли резултат ако си въртя всеки ден, без да правя други тренировки за сега? Или трябва да редувам и с нещо друго  Thinking

# 56
Хубаво е да редуваш,че иначе омръзва.Аз така почнах два комплекса да ги редувам и се ядваше,карах си ги с хъс и мерак.А преди само коремни преси и в един момент вече ми идеше да хвана вестника докато се изправям. Joy Joy

# 57
Повтарям си въпроса в новата тема:

Момичета, имам една гооляма чуденка - колежка е свалила поне 7 кг. за 2 седмици и казва, че е само от тичане по бягаща пътека по 40 мин./ 7 км/ч.

Мислите ли, че е възможно?  Без никаква диета ...

# 58
Повтарям си въпроса в новата тема:

Момичета, имам една гооляма чуденка - колежка е свалила поне 7 кг. за 2 седмици и казва, че е само от тичане по бягаща пътека по 40 мин./ 7 км/ч.

Мислите ли, че е възможно?  Без никаква диета ...

Възможно е..но в повечето случаи тези килограми са вода Peace..а и зависи колко килограма е била Peace

# 59
Записвам се да ви следя  Hug

EDIT: За да се отварят линковете на 1-ва страница, torrents.ru трябва да се преименува на rutracker.org, което е новото име на въпрсния тракер  Peace

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 11:56 от mijjjka

Общи условия

Активация на акаунт