Тренировки в домашни условия-8

• 54 404
  • 765
  •   1
Отговори
# 660
Преди малко - интервална тренировка на Денис Остин.
ray, желязна с тренировките, обаче с храната  Embarassed  ooooh! Все още опитвам да вляза в някакви норми на здравословно хранене и по-малки количества.

# 661
  • В сънния Люлин, прибулен...
ves_sv  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

момичета моят мъж е единственият човек който познавам който харесва дебели жени
Не е единственият. Отдавна размишлявам по темата как моя мъж взе 93 килограмово чудовище... твърдейки, че е и влюбен в такова...
Абсолютно аналогичната ситуация се разви и у нас - в началото със страхотна съпротива от негова страна. После спря да ми "пречи", но сега офанзивата е подновена.

Да се оплача сега - вчера ми беше мнооооооооого лошо. Не съм тренирала, но за зла беда като минавах покрай велото така взех завоя, че си халосах кутрето на левия крак. Абе боли, казвам ви.
Не знам дали ще мога днес да тренирам.
Иначе като ходих до центъра, в един магазин на Пиротска имат уред на Omron за измерване на % телесни мазнини. Прибират си го и пари не вземат, аз щот го знам и си "изпросвам" контроли.
Днес ми показа 23,5%  newsm44 newsm44 newsm44 Направо пощурях от кеф! Още едно кило мазнина стапям и влизам в идеалната норма, не е истина! Действително за един месец работа остана, мъжа ми да трае  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 662
Вей, като ти гледам линийката, тиси ми вдъхновението просто  Grinning Как искам и аз да ги докарам до 3 кила отгоре  Whistling
Ще взема и аз да отида да се премеря да този уред на Пирдска. Аз там знам един магазин за фитнес уреди, храни и т.н. Предполагам,ч е за него става дума  Grinning

# 663
  • Sofia
Момичета нямаше ме в спортните редици известно време, адски много работа, скапана се прибирах. В началото спортувах, после заспивах на постелката. В резултат качих малко кг  Tired ( не ме убивайте) бях станала бонбон - перфектна. Сега съм подложена на диета, ще изчакам да сваля малко сланина за да ми е по-леко като скачам.
Гопосди как бях влезнала във форма...Не се понасям. едно 5кг съм отгоре, страх ме е да се претегля. Както и да е, до 2 седмици смятам, че пак ще съм при вас

# 664
Вчера Синди - 2 част на първия диск. Доста измъчена тренировка беше, защото малката мрънкаше и ревеше през цялото време, а аз упорито бутах залагалки и продължвах. Накрая се принудих да правя коремните преси на спалнята до нея и като ме зяпна това дете, спря да реве, спря да мръкна, гледаше ме в пълен захлас  Laughing Сигурно и тя се чудеше защо се мъча така  Grinning

Днес почивам по график, пък и нещо съм настинала и носа ми тече нон стоп  Sad

# 665
  • В сънния Люлин, прибулен...
Горгона - "само" на диета ще свалиш и сланина, и мускулна маса... сигурно знаеш.
Вероятно за един месец ако си се наляла, е било от стреса, но за 1 месец няма как да качиш 5 кг... Виж ако причината е стрес, с него да търсиш пътища да се справяш...
Не казваш как си се хранила.
Не се отчайвай, прясно качени килца не се свалят чак толкова трудно.

А аз днес все пак тренирах  Crossing Arms 45 минути упражнения с топка и дъмбели и 23 минути стандартно кардио.

veselina_s_p, мисля, че имаме предвид един и същи магазин.
Там, пропуснах да пиша, има Великденска промоция, ще продължи до 7-ми май. Има разкошен ЛКарнитин 2000 мг/10 мл - шише 500 мл, вкус Cherry, намалено на 34 лв (USA Bio Tech), любимите ми протеинови вафли Animal snak са 2,80 а съм ги купувала по 4,50!

# 666
  • Sofia
Горгона - "само" на диета ще свалиш и сланина, и мускулна маса... сигурно знаеш.
Вероятно за един месец ако си се наляла, е било от стреса, но за 1 месец няма как да качиш 5 кг... Виж ако причината е стрес, с него да търсиш пътища да се справяш...
Не казваш как си се хранила.
Не се отчайвай, прясно качени килца не се свалят чак толкова трудно.

Ммммм как съм се хранила ужас - сутрин реване, на обед пържола с пържевни картофи и препечено хлебче, следобед биричка вечер кюфтета с картофки, хлебче, биричка и сладкишче и така ...1 месец и половина Blush Отворих заведение и се оядох. Въх - признах си. Така се храних. ама добре си хапнах

# 667
  • Sofia
Но пък какви цици имам - майкоуууу

# 668

Laughing На мъж ми това му е най-голямата мъка, като съм се заела да отслабвам - че ми слабеят и циците  Mr. Green А той е от цицоманиет и не го вълнува много дали имам слаби и стегнати бедра  Whistling
Ама ще свиква  Mr. Green

# 669
  • Sofia

Laughing На мъж ми това му е най-голямата мъка, като съм се заела да отслабвам - че ми слабеят и циците  Mr. Green А той е от цицоманиет и не го вълнува много дали имам слаби и стегнати бедра  Whistling
Ама ще свиква  Mr. Green
Преди да започна да тренирам имах ГЪРДИ, после гърдички....

# 670
Абе, аз не мога да се оплача от липса на бюст  Mr. Green Но пък и на мен ми е по-добре с по-малък размер  Whistling Докато кърмех, от кърмата и от килата имах едни цици, ужасТ. Сега ми е много по-добре  Grinning

# 671
Ммммм как съм се хранила ужас - сутрин реване, на обед пържола с пържевни картофи и препечено хлебче, следобед биричка вечер кюфтета с картофки, хлебче, биричка и сладкишче и така ...1 месец и половина Blush Отворих заведение и се оядох. Въх - признах си. Така се храних. ама добре си хапнах
страхотен хранителен режим, чак ми потекоха лигите  Mr. Green

ще ги свалиш така бързо, както си ги качила, защото си спортувала преди това  Peace (поне при мен е така Wink )

# 672
Добро утро  Simple Smile
Днес - 10-минутката на Синди и 40 минути кростренажор.

# 673
и аз днес реших да почивам , че съм и снощна , а и чакам гости  , да видим дали ще устискам на яденето
иначе вчера - селф - 45 мин
а това с гърдите лошо , незнам кремчетата на пазара дали имат ефект , но вече се събирам с по малки размери , а преди от най - готините сутиени  в магазина вечно нямаше моят размер
мъжът ми естестено протестира , но пък мен изобщо не ме интересува
на сидни диска е ок има много упражнения за гърди

# 674
  • Бу-у-урга-а-ас
Здравейте! Присъединявам се към темата пък дано успея да се дисциплинирам. Имам желание, но съм много непостоянна и все си намирам оправдания да не тренирам. Втори ден играя таебо кардио от ютуба и съм на диета от един месец. Свалих 5 килограма, но искам още пък и да се стегна малко, че приличам на рубенсова мадама.

Общи условия

Активация на акаунт