Тренировки в домашни условия-8

• 54 396
  • 765
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Здравейте, слабушки!
Аз малко се поизгубих, но от днес пак съм на трениращия фронт.
Записвам се с йога и пилатес от Фиеста ТВ. Харесала съм си и един л карнитин, но като изкопая малко диаманти от мината тогава ще го купя  Mr. Green

# 691
И аз си изтеглих тази тренировка на Били Бланкс. Явно много народ са на тази вълна, защото я дръпна за няма и 5мин  Mr. Green

# 692
  • Linz
Днес правих Слим.
Били Бланкс го бях дръпнала преди няколко години, но само го гледах, много уморително ми се виждаше да го правя и аз.

# 693
Допълвам си отчета за днес с 1 час каланетика. Много хубаво се разтегнах  Whistling
Този диск на Били го правих преди време, ще го изтегля пак. Имам пак негово тае-бо, което изглежда супер, обаче е със степ (дъската за степ аеробика, така ли се казваше  Blush) Някой питаше за видео с такава дъска. Ако искате ще проверя за линка.

# 694
И аз си изтеглих тази тренировка на Били Бланкс. Явно много народ са на тази вълна, защото я дръпна за няма и 5мин  Mr. Green

Изпролетя..., всичко живо тръгна да влиза във форма за лятото  Mr. Green

За да не е спам, тази седмица само фитнес и много кардио.

Успешна седмица на всички!

# 695
Допълвам си отчета за днес с 1 час каланетика. Много хубаво се разтегнах  Whistling
Този диск на Били го правих преди време, ще го изтегля пак. Имам пак негово тае-бо, което изглежда супер, обаче е със степ (дъската за степ аеробика, така ли се казваше  Blush) Някой питаше за видео с такава дъска. Ако искате ще проверя за линка.

Искам, искам  Praynig  Hug

# 696
Протеинът, който взех, е ТОВА
Вкусовете освен шоколада са банан, ванилия, горски плодове и портокал
Чистият протеин вътре е 20 гр в 20,35, което е 0,71% - малко по-малко от стандартните 80%, но... вкусен ми е, а и се зарадвах на ензимите вътре
Поци, ще си кажеш ли мнението?
Добър е Peace

# 697
Момичета, имам въпроси:
1.Тае-бото на Били Бланкс колко пъти седмично е хубаво да се прави?
2.Само аз ли съм некординирана - много трудно ми бе да схвана упражненията, темпото и техниката, защото тя е най-важна, за да работят мускулите?

# 698
Момичета, имам въпроси:
2.Само аз ли съм некординирана - много трудно ми бе да схвана упражненията, темпото и техниката, защото тя е най-важна, за да работят мускулите?
1. поне 3 пъти седмично, може и всеки ден  Peace
2. в началото е съвсем нормално. съветвам те да започнеш с tae bo Basic workout и после останалите  Peace basic-а има 30 и 60 минутна версия.
като се умориш много спирай на пауза, подишай малко и продължаваш.
аз започнах с тае бо почти веднага след раждането и понеже не можах да тренирам докато бях бременна, направо си изплезвах езика в началото и спирах на пауза от време навреме. но за около месец най-много ще свикнеш  Peace

# 699
Момичета, имам въпроси:

Аз го правя всеки ден с изключение на събота и неделя. Тогава детето е вкъщи, все ми се пречка, докато тренирам и е много възможно да отнесе някой ритник.
След първата седмица влязох в ритъм. Вярно, че упражненията изискват доста бързина и концентрация, защото поне в това тае бо, което аз тренирам няма почти никакви паузи. Много е динамично. Свиква се, само да искаш  Peace
А чувството след тренировка е уникално  Wink

# 700
Аз нямах проблем със свикването с тае-бото. Но го започнах, когато вече бях натрупала доста двигателна култура от Синди и степ-аеробика в зала  Grinning
Някой теглил ли е стриптийз-аеробиката на Кармен Електра? Струва ли си усилието  Laughing

# 701
  • Linz
Кармен Електра някой по-назад я похвали и аз я дръпнах, но още не съм я пускала.

# 702
veselina_s_p, ето го Били-то със степ-а http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=796745
На Кармен Електра не ми хареса диска, преди няколко години го теглих, но не останах очарована изобщо.

40 минути кростренажор... сутринта  Simple Smile

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 07:27 от viv-miv

# 703
Вив, супер ме зарадва с този линк  Hug Тренировката изглежда супер и ще мога да си ползвам спепа веднага щом дойде. Да се надяваме, че до края на седмицата ще е при мен  Grinning
А Кармен Електра я свалих и въобще не ми хареса. Не съм я играла, ама само като я видях какво е, директно отиде в кошчето  Mr. Green
А някой свалял ли е гимнастиките на Клаудия Шифер? Преди време ги бях сваляла, но не ги играх и не си ги спомням дали бяха добри  Rolling Eyes

# 704
Здравейте, скоро си изтеглих упражненията от списание self-стройни и красиви, правя ги всеки ден, но си мисля да започна да редувам с някои други, при които се набляга на талията/там ми е големият проблем Blush/.Моля ви дайте ми съвет какво да изтегля. А иначе карам велоергометър по 1-2 ч. на ден.

Общи условия

Активация на акаунт