Тренировки в домашни условия-8

• 54 396
  • 765
  •   1
Отговори
# 705
Включи и нещо на Синди Крауфорд  Peace Там се правят по-"конкретни" упражнения и ще се получи хубава комбинация от редуването на двете  Grinning

# 706
  • Бу-у-урга-а-ас
След интензивния уикенд не намерих време за тренировка у дома. За това вървях 2 км бърз ход до вкъщи с раница около 5 кг тежка на гърба. Не е същото, но поне не е без хич. Тази вечер пак ще правя бърза разходка в Морската и упражнения на "бабешкия фитнес".

# 707
Аз да се отчета за днес - 45мин. Beach Body Turbo Jam от първа страница. За първи път го играя и много ми хареса  Grinning Още не съм му свикналаи малко бъркам стъпките, но като го науча, ефекта ще е още по-добър. Много ми хареса треньорката и музиката  Party
В руския сайт, от който е линка с Били Бланкс със степа, има още много тренировки със степ и сега се заравям да избирам и тегля  Crazy

# 708
Преди малко - каланетика час 2 от новото ми броене  Laughing
veselina_s_p, на Клаудия са добри упражненията, но програмите са по-дълги, над 1 час са и не ги правя.

# 709
някой ще ми припомни ли връзката между кафепиенето и топенето на мазнини - или казано иначе, трябва ли да се понамали кафето и ако да - защо?

# 710
Момичета, преди месец и половина си намерих Трейси Андерсън, благодарение на вас  bouquet. Много съм доволна от Мат- тренировката. Трябва ли да сменям с нещо друго, за да продължа с ефекта? Какво сходно като стил на работа бихте ми препоръчали?

# 711
някой ще ми припомни ли връзката между кафепиенето и топенето на мазнини - или казано иначе, трябва ли да се понамали кафето и ако да - защо?

Кофеинът действа като стимулант върху нервна система. Попаднал  в организма , кофеинът предизвиква свиване на кръвоносните съдове на мозъка..повишава физическата сила..дава много енерги..и от там...  топене на мазнини..в комбинация с един аспирин...се усеща много добре Peace

# 712
Излекувах горе-долу хремата. Утре мисля да възобновя тренировките.

# 713
Момичета, преди месец и половина си намерих Трейси Андерсън, благодарение на вас  bouquet. Много съм доволна от Мат- тренировката. Трябва ли да сменям с нещо друго, за да продължа с ефекта? Какво сходно като стил на работа бихте ми препоръчали?

Шейпингът има доста общо с Трейси.
Би ли споделила какъв ефект има при теб и само на тази програма ли се дължи, как се храниш и т.н.   bouquet

# 714
Здравейте, искам да си изтегля упражненията за плосък корем на списание Self, но като отворя линка на първата страници и ми дава грешка, знаете ли дали ги има в някой друг сайт, че аз не ги намерих никъде.

# 715

Кофеинът действа като стимулант върху нервна система. Попаднал  в организма , кофеинът предизвиква свиване на кръвоносните съдове на мозъка..повишава физическата сила..дава много енерги..и от там...  топене на мазнини..в комбинация с един аспирин...се усеща много добре Peace

миси newsm20

# 716
Здравейте, искам да си изтегля упражненията за плосък корем на списание Self, но като отворя линка на първата страници и ми дава грешка, знаете ли дали ги има в някой друг сайт, че аз не ги намерих никъде.

в замунда се отварят http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=55269&hit=1
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=54991&hit=1

Трейси Андерсън от къде изтеглихте?

днес аз се събуждам , навеждам си главата и голяма тежест , махмурлук  при положение че аз повече от 50-100гр алкохол  не мога да изпия и то качествен , но въпреки това почнах със сидни разгрявката , продължих с слима цялата 4 и част от 5 серия и това е, но пък после поради любовна мъка изпитах страшна нужда от сладко и малко прекалих ще видим кантара утре постоянно варира между 60 и 61 кг  при 170 височина, малко бавно става всичко , но пък май ще излезна сериозна, което е ново за мен ,защото аз ако не съм в група трудно се организизрам  важното е ,че вече нямам мускулна треска

# 717
Да тези двете и аз ги видях, но доколкото знам има и трета програма специално за "плосък корем"

# 718
yasmina, ето я Трейси http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1689751 . В сайта ги има и другите и програми.
ema112, тренировката за плосък корем включва упражнения с швейцарска топка, ако нямаш, не би ти свършила работа  Wink

# 719
тук се регистрирах , но нещо не успях да се оправя да изтегля

Общи условия

Активация на акаунт