Тренировки в домашни условия-8

• 54 396
  • 765
  •   1
Отговори
# 720
тук се регистрирах , но нещо не успях да се оправя да изтегля

под описанието на файла в дясно има една дискетка и пише скачать. торент, натискаш там и ти отваря един прозорец, където даваш open и после го сваляш  Simple Smile

# 721
Здравейте. Hug
Вчера и днес-11-ти и 12-ти час каланетика.

# 722
viv-miv  верно ще ми изкара очите даже , но на мен ми е простено в близките 2г заради допамина

# 723
  • В градината...
В това хубаво време /макар не и днес/ взеха да ми писват домашните тренировки и потенето. Как ми се иска тези 2 часа да ги прекарвам в разходки в парка или копаене в градината.... А на затворено, без чист въздух, си е гадно.

# 724
Добър ден  Simple Smile
Сутринта - 40 минути кростренажор.
Преди малко каланетика час 3.

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 19:51 от viv-miv

# 725
Днес се отчитам с 30-минутната на Били Бланск, че окъснях и нямах време за повече  Whistling
Утре ми е ред да почивам, но ще видим как ми е настроението и може и утре да потренирам  Flutter

# 726
Здравейте  Simple Smile
Днес отново обичайното за мен - сутринта 40 минути кростренажор, сега - каланетика час 4.

# 727
Аз днес почивам. Цял ден се ровя в руския сайт и си тегля тренировки. Има много от нещата, които мислех да си купувам от Амазон  Crazy До сега съм записала поне 6-7 диска  Laughing Но лошото е че се теглят много бавно. Особено някои ги тегля по 3-4 часа  Rolling Eyes
Хората си теглят руските неща  Laughing А на мен те не ми харесват как са снимани. Тея рускини много го удрят на балет нещо  Mr. Green

# 728
да наистина го удрят малко на балет,току що намерих време да прегледам трейси андерсън утре мисля да разнообразя сидни с нея и ще дам отзиви.

# 729
Момичета, като чета как отделяте по два часа на ден за тренировки, се замислям дали изобщо правя нещо с моето Тае бо от 40 мин. дневно  Sad

# 730
*Alli*, всеки сам си преценя колко време може да отдели. Аз примерно сутрин ставам 1 час по-рано, а следобяд, вместо да отморя, докато спи малката, пак подскачам, но така съм преценила  Peace Скоро няма да е така, като дойде лято - плаж, разходки  ooooh!
Не се притеснявай, че са 40 минути, та това си е цяла тренировка  Hug Естествено, че правиш нещо!

# 731
и аз съм всеки ден на линия, но по 1 час сутрин ,  5 дни в месеца ще почивам сещате се защо скоро няма да имам време всеки ден и се опитвам да си дам начален тласък  и после само да подържам, според мен мине ли година без тренировка все едно почваш отначало и ако започнеш по 2-3 пъти в седмицата , за да има ефект трябва месеци да минат

# 732
94 час каланетика   bouquet

# 733
Момичета, като чета как отделяте по два часа на ден за тренировки, се замислям дали изобщо правя нещо с моето Тае бо от 40 мин. дневно  Sad

Разбира се че правиш-аз например един ден тренирам към час и нещо,а на другия ден имам само 30 мин кардио.Такава е програмата ми изготвена от специалист,като изрично е написано че няма смисъл да удължавам тренировките като време защото от това ефекта няма да е по-добър!Разбира се това е съобразено с моите индивидуални особеносто,но предполагам че се отнася и за повечето хора които са средно напреднали като мен.

# 734
13-ти час каланетика тази вечер.
Мисля и аз да помоля за програмка Любо. В тази връзка-как да се свържа с него?
Знам,че е коментирано,но нямам време да търся назад.
Благодаря ви предварително  bouquet.
П.С. Малката е извадила 4 букви от клавиатурата на лап топа. Истинска мъка е писането.

Общи условия

Активация на акаунт