Пролет пуква, разцъфтява, СЕПТЕМВРЙИСка мама засиява!

• 23 660
  • 693
  •   1
Отговори
# 615
Щица, благодаря за бързият отговор
аз се опитах да си запиша и втората, но ми казаха че за записване за месец май трябва да се обадя след 15 март
чудя се дали на втората да не отида при Томова - все пак ще станат двама човека, които ще гледат

разкажи за прегледа при марков

# 616
Не знам, но да си призная ненавиждам дрехите за бременни жени просто са кошмарни - особено тези дънкови гащеризони уфффф. Аз никога не съм си купувала от тях. Но може би защото не качвам толкова много,че да ми се налага да купувам спец. дрехи. Има толкова симпатични роклички с вдигната талия и туники в обикновените магазини Simple Smile
Danna_2010 признавам, че с три ми е сто пъти по-лесно от колкото с едно, но зависи от възрастовата разлика на децата. Моите 2 са по-големи и много ми помагат. Защото когато беше едно, нямахме достатъчно средства, живеехме сами, съпруга ми даваше нощни дежурства - абе кошмар. Сега е различно Simple Smile , и аз съм по-зряла и по съвсем друг начин гледам на майчинството Simple Smile

# 617
Pile76, ами при Марков нещата протичат така - влизаш в малка чакалня, съобщаваш си името на жената на рецепцията, която те посреща и чакаш да те повикат. Не се чака много. Влизаш в уютен кабинет, с кушетка, ехограф и огромен телевизор на стената. Разполагаш се на кушетката, докторът гаси осветлението, а така както си лежиш големият телевизор е насреща ти и ти предоставя разкошната гледка на бебето и всички магарийки, които то прави. Разбира се, таткото може да е с теб и да гледа. Докторът е млад и симпатичен, говори ясно и спокойно, обяснява подробно и отговаря на всички въпроси, които му зададеш. Ако не вижда добре през корема ще ти каже и ще гледа с вагинална сонда. Ще ти направи серия от 3Д изображения и ще ти каже да си избереш, която най-много ти харесва, за да я принтира на резултата от прегледа ти. Може да ти запише и всичките на диск или флашка, но както казах за това ще те таксува повече, а и мисля, че ако искаш запис на диск трябва да му кажеш в началото на прегледа.
Веднага след прегледа можеш да си запишеш час за втората морфология, той ще те насочи кога точно да я направиш.
Успех!

# 618
  • София
Яничка и psm, благодаря ви за отговорите. Дано и при мен след седмица-две приключат тия мъки, че да мога най-сетне да се насладя да чудото, което става в мен.
Шица, всъщност Марков не ме е агитирал против БХС. Просто след като приключи прегледа го попитах според него дали е необходимо да си правя и БХС, щом всичко е ОК на ФМ, като уточних че много не вярвам на това изследване.
Пиле и аз пробвах да запиша час по телефона за май и отговора беше същия. Но вчера на място вече нямаше проблем и си записах час за 11 май.
Иначе прегледа продължи около 15 минутки, прегледа основните органи на бебето, като специално замери онази гънка, дето така и не и научих името. При мен откри 2 малки кистички, които никой преди него не беше забелязал. Та тях коментирахме. Остави време да задам въпроси ако имам.
За сравнение преди мен момичетата бяха за втора ФМ и на тях отдели около 30 мин, защото явно сега бебето е по-малко и няма какво толкова да му се гледа.
Писали сме заедно с Шица.

# 619
благодаря Ви за отговорите!

явно ще реша къде да правя втората, като мина първата при него. Малко късно я записах - 13 седм и 3 дни ще бъда тогава - но нямаше друга възможност

# 620
anixi, и на мен с две ми е много по-лесно, отколкото с едно, защото си играят и се забавляват заедно  Simple Smile Като е едничко, му е по-скучно. Иначе моите ще са на 5 и на 10 години, като се роди бебето, живот и здраве, така че и те стават за помощници, а мисля, че и желание ще имат  Simple Smile

# 621
Добър ден ,предобедна закуска  Mr. Green !
Лек и спокоен ден !   love001

# 622
Здравейте и от мен! Не съм писала отдавна, само минавам да се отчета набързо, да не ме забравите. Преди два дни бях на преглед, всичко с бебо е нормално, махаше с ръчички, изглеждаше много смешно. Съпругът ми предишния път,като бях бременна, все с мен по прегледи беше, ама сега май свикна и не иска да идва, каза като дойде време за ФМ. Интересно му е на цветно да гледа. Аз ще правя късна ФМ, миналия път беше накъде около 20 и някоя седмица, ама не помня точно. Аз все още не съм е записала на ЖК, отидох онзи ден, бях оставила малкия на майка ми, че с него е трудно, а се оказа, че докторката, при която искам да се запиша няма да я има 2 дни. И така го отложих за тази седмица, дано не ми мине котка път, че покрай малкия е толкова трудно, един път да излязат тия зъби, че горкото ми е жал да го гледам как се мъчи.
Четох, че сте говорили за сватба. Аз миналата година правих сватба на 11.04., бях някъде в 5 месец и половина, но не ми личеше толкова, въпреки, че съм едричка по принцип. Ще се опитам да пусна снимка, ама следващия път, че малкия юнак се събуди. Чао за сега, лек ден на всички!!!

# 623
  • София
Момичета, все забравям да помоля за паролата за албума. 
P.S.Даниелка, благодаря!

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 16:24 от *Мирка*

# 624
Здравейте големи и малки тумбачета  Hug
От няколко дни не съм ви чела, а вие почти сте изписали темата. Гледам, че сте обсъждали покупките за бебоците. Аз започнах още преди година и нещо  Blush с това http://petkovi.snimka.bg/baby/pokupki-za-bebo.482669.17802388  а дрешките накупихме наскоро. За кошарката първо мислех да е дървена от тези които после стават на легло, но поради липса на място сега съм се спряла на вариант сгъваема на 2 нива. Обаче проблема ми е количката. Търся си триколка с големи гуми, зимен кош или портбебе  и цяла дръжка и да е около 500 лв. Досега единственото което гледах по м-ните, че отговаря на тези изисквания е http://www.kasidabg.com/bertoni-carrera-orange.html?osCsid=377dc … 5ud7viktgumnpc8q4 но отзивите за нея не са мн. добри  newsm78 Ако се сетите за някой модел кажете  Praynig    

# 625
Здравейте, мами, аз за съжаление няма с какво да се похваля:( От вече седмица имам доста силни болки в долната част на корема, ходих на доктор, на видеозона нищо притеснително не видя и ми изписа бусколизин и магнерич, които обаче ме облекчават за има-няма 2 часа и болките започват отново:( Чудя се до колко е обезпокоително това и дали утре да не висна пак пред лекарския кабинет... По цяла нощ не мога и да спя, явно е от притеснение и по цял ден после съм парцал, ужас направо, а бях толкова позитивно настроена до преди това...
Хубав неделен ден на всички ви, дано с вас всичко е наред   bouquet

# 626
rosi m5,аз съм се спряла на този модел.http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/8220В момента е на промоция и мисля в най-скоро време да я купя.

# 627
  • Пловдив
rosi_m5, съжалявам, че не мога да пусна линк, но нета тук ми е отврат и нямам нерви да се занимавам да търся Sad
Аз също искам триколка с големи гуми, цяла дръжка и комбинирана количка и съм се спряла на Оптината на Чиполино. Към 420 лева е някъде Simple Smile

Айде от мен чао, ще пиша утре като се прибера вкъщи Simple Smile Hug

# 628
rosi_m5 , ако държиш на чисто ново, за тези пари можеш да намериш само Бертони, Чиполино и Кенгуро, към чието качество аз лично съм с доста резерви. А иначе в Продавалника можеш да намереш в безупречно състояние нещо втора ръка - Куини Бъз или Джейн Слалом, напр. А ето нещо много качествено и ново http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=1009238&cat=3

# 629
Здравейте и от мен мами, аз много много не пиша /поне засега/, тъй като незнам все още какво да кажа изпълнена съм с притеснения дали всичко ще е наред /предвид това което се случи миналия път/ опитвам се да бъда позитивна като ви чета....много ме успокоявате и забавлявате. За покупки за бебето въобще не съм мислила за момента има време пък и аз имам много запазени неща от дъщеря ми, като че ли повече мисля за това какво аз ще обличам защото нещо корема ми доста е напреднал и дрехите не ми стават. Харесват ми линковете които сте пуснали за дрехи ,но и аз мисля че нещата трябва да се пробват. Е разписах се за тази тема Laughing

Хубава неделна вечер

Общи условия

Активация на акаунт