Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Нормално ли е да изпитвам леки коремни спазми по време на бременност и кога е най-подходящото време за извършване на амниоцентеза?
Какви са преживяванията на други майки с коремни и кръстни болки по време на бременност?
Какви са преживяванията на други майки с гадене и повръщане по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Нормално ли е да изпитвам леки коремни спазми по време на бременност и кога е най-подходящото време за извършване на амниоцентеза?
-
Какви са преживяванията на други майки с коремни и кръстни болки по време на бременност?
-
Какви са преживяванията на други майки с гадене и повръщане по време на бременност?
-
Какви са препоръките за избор на болница за раждане?
-
Какви са стойностите на хемоглобина, при които ви изписват желязо?

А когато Мая иска да нанка ще мятам бебока в слинг,каката на неговото място и продължаваме по пътя.Рамечтах се за след някой друг месец

А зеленото е любимият ми цвят и много ми харесва (а и е неутрален и става и за момичета и момчета)... Хиххи ще сме жабчета

)! Дай Боже на всички ни хубави раждания! 
Като родих, същия ден мъжът ми заедно със сестра ми обиколиха и накупиха всичко - нямаше пропуск, даже се бяха пооляли да купуват и ненужни неща. Отделно едната баба се появи с 5 торби дрешки и какво ли не за бебето. Та не само, че нищо не липсваше, ами бяхме се заринали направо. Количка купихме, когато бебето беше на 6-7 дена, излязохме и си я избрахме същия ден. Това ми беше единственото прецакване - с количката, оттогава знам, че тежка ли е една количка, да не ми я хвалят.
.Няма да ви обяснявам как издържам,че то и аз самата незнам.Не помня кога за последен път съм спала.Добре,че сега каката я взе за малко та да седна да се разпиша,докато не е ревнала.Та..........относно количките,откакто се е родила Габи смених две сега съм с трета.Пак не е най доброто,но поне мога сама да си я сгъна и да я дигна.Научих се да я държа в багажника на колата,че нещо ще ми дойде нанагорно ако я дигам в това положение по стълбите.Първата я избирай да е голяма и маневрена,масивна и тем подобни.Накрая се оказа,че не мога да я отлепя да я дигна въпреки,че съм доста едра и яка жена.Втората гумите едвам вървяха и дръжката веднага овисна.Сега съм с "Пег Пелегро"........ми става .Мислех когато дойде бебето да купя за породени ,дори вече се заглеждах,но като виждам,че няма под 600 лева а аз на практика ще я ползвам само около 6 месеца и то повечето през зимата та се отказах.Май и бебето ще ползва сегашната количка,а когато толкова ми се налага да съм сама и с двамата,каката в количката а мъника в слинга и готово.Сега е момента да ви покажа малко снимки от миналата вече на кака Зори,Габи и тати
.Не ги спира кошчето с бебето в количката,та корема ми ли ще ги спре
.Относно дрешките,аз не съм суеверна и миналия път бях още в първия месец,когато си купих от Гърция първото костюмче за бебето.Бях убедена,че е момиче,но взех в небесно синьо едно гащеризонче,в което се влюбих.По същото време щерка ми беше в Англия на курс и донесе един голям мечок ,след като и казах,че има вероятност отново да стане кака.Та след като поставихме съвсем в началото старта на покупките,вече ни беше трудно да се спрем и до към 5 месец бяхме накупили почти всичко необходимо.Мисля,че това ни зареждаше всички много положително,а когато ни стряскаха че има проблем с бебето,просто си вадехме дрешките да ги разгледаме отново и отново и бяхме сигурни,че всичко ще е наред.Това са едни такива мили спомени,който незнам защо изплуваха в съзнанието ми сега .За бебето още нищо не сме купили сега,но напрактика имам всичко необходимо.Ще взема само шишета и няколко нови дрешки,но само малко да се постопли времето,че в сняг избягвам да шофирам,а и нямам настроение за покупки.Леле спирам,че май се олях и доста ви досадих.Погалете коремчетата от мен и си почивайте повечко.Усмихнат ден на всички