Отговори
# 1 020
скъпи активисти, аз ви напускам и ще следя темета в случай, че се организират протестни действия, защото смятам за свой дълг за запазя здравето и правото на свободен живот на детедо си. от месец следя писанията ви в този форум и за съжаление се убеждавам с всеки изминал ден, че тук пивечето си политикантствате и като че ли се крият користни цели. Не обиждам никой, но това е впечатлението ми. Нищо конструктивно не се предлага, всеки се бори да си предложи юредическите умения и да се изтъкне кой и по-по-най. Това ме навежда на мисълта, че много от тук присъстващите се борят покрай каузата да направят нужното впечатление на нужните хора, за да домогнат до политическа игра.
Ако някой се е почувствал засегнат, моля за извинение, нищо лично, всички изводи съм си направила от системното и методично четене на изказвания във тази и предишната тема.

# 1 021
Дали ще излезе в някоя медия различната гледна точка? Мноого се съмнявам. Но виж някой назад спомена евтините вестничета, те може би ще откликнат, те са критикари, не ги пропускайте  Simple Smile. Мисля, че бяха 19 мин. и Новините днес .   

# 1 022
скъпи активисти, аз ви напускам и ще следя темета в случай, че се организират протестни действия, защото смятам за свой дълг за запазя здравето и правото на свободен живот на детето си. от месец следя писанията ви в този форум и за съжаление се убеждавам с всеки изминал ден, че тук повечето си политиканствате и като че ли се крият користни цели. Не обиждам никой, но това е впечатлението ми. Нищо конструктивно не се предлага, всеки се бори да си предложи юридическите умения и да се изтъкне кой и по-по-най. Това ме навежда на мисълта, че много от тук присъстващите се борят покрай каузата да направят нужното впечатление на нужните хора, за да домогнат до политическа игра.
Ако някой се е почувствал засегнат, моля за извинение, нищо лично, всички изводи съм си направила от системното и методично четене на изказвания във тази и предишната тема.

newsm10 Аз не бих могъл да го кажа по-добре! Embarassed

И аз смятам за мой дълг да направя всичко възможно децата ми да имат по-свободен, природосъобразен и истински ЖИВОТ !

Аз също ще следя за организирани протести.

# 1 023
ААА...Така няма да се разберем!
Ми организирайте нещо вие де!Пък аз ще следя темата и ще дойда на протеста...Винаги съм казвала,има хора които могат да пишат,да пишат,има хора които могат да преговарят,да преговарят,има и такива които организират и пр.

Какво стана с Албена,и референдума от Полша?!Има ли информация?!
Моля някой да напише наша подписка,и текст за референдум,аз не съм от пишещите,пък ние ще редактираме.За да сме подготвенни все пак,пък ако се пусне другата ще е още по-добре Hug
Който може да помогне с организирането на кръглата маса,нека ми пише на лични,и да си остави скайпа!Аз вече пуснах на кой каквото можах от моите познати,да видим кой с какво може да помогне.

# 1 024
Цитат на: [b
Milena Grantcharova [/b]link=topic=476760.msg14410518#msg14410518 date=1267880637]
скъпи активисти, аз ви напускам...

Всеки може да напусне темата, но бъдете сигурни, че ГМО няма да ви напусне!!!!!.

И още нещо, в момента обсъждаме главно растения, отстояния от ниви и т.н. Не знам колко хора си дават сметка, че има ГМ прасета, ГМ кози, които дават "човешко мляко," ГМ риби и какво ли още не... Трилърът предстои... 

Затова, моля ви - починете си!!!

# 1 025
скъпи активисти, аз ви напускам и ще следя темета в случай, че се организират протестни действия, защото смятам за свой дълг за запазя здравето и правото на свободен живот на детето си. от месец следя писанията ви в този форум и за съжаление се убеждавам с всеки изминал ден, че тук повечето си политиканствате и като че ли се крият користни цели. Не обиждам никой, но това е впечатлението ми. Нищо конструктивно не се предлага, всеки се бори да си предложи юридическите умения и да се изтъкне кой и по-по-най. Това ме навежда на мисълта, че много от тук присъстващите се борят покрай каузата да направят нужното впечатление на нужните хора, за да домогнат до политическа игра.

newsm10 Аз не бих могъл да го кажа по-добре! Embarassed

И аз смятам за мой дълг да направя всичко възможно децата ми да имат по-свободен, природосъобразен и истински ЖИВОТ !

Аз също ще следя за организирани протести.

Вместо да се цупвате, се включете в подготовката на протеста. Като начало  - можете ли да се заемете с разлепване на обявите за протеста и в кой район? Ако имате идеи и за друго, кажете.

# 1 026
Минзухар, НЕ Е ТАКА! Забраната НЕ включва засяването с търговска цел.

Накарах нашия адвокат да пише опровержение, което ще разпратим до всички медии като прес. Идеята е да влезе в понеделнишките вестници, защото обикновено в събота и неделя няма събития и разчитаме повечето от тях да ги напълнят с тази информация.

В статията (Бойо ще ти каже) няма цитиран нито източник, нито нищо, дефинициите са свободна интерпретация на журналистката, която дори не е присъствала на последното заседание.

"Така например за площ от 1 кв. м с ГМО около него трябва да има кръг с обща площ от 314 кв. км."

А това е още по-пълна глупост. Отстоянията са различни за всяка култура.

Грейс  Wink! Не само до вестниците да е това опровержение! И до всеки един депутат, до Цачева, до ББ, и всичко да се оповести!
И ДАЙТЕ ГО ТОВА ОПРОВЕРЖЕНИЕ!!!!
Стига сте си писали разни неща от името на "граждани", "майки" и т. н., пък ние да си нямаме хал хабер, какви са тия неща!

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 15:49 от mama_petya

# 1 027

Вместо да се цупвате, се включете в подготовката на протеста. Като начало  - можете ли да се заемете с разлепване на обявите за протеста и в кой район? Ако имате идеи и за друго, кажете.

Аз се включвам за Младост

# 1 028
Значи вие сте много интересни хора. Нали във всеки един момент според развиващата се ситуация трябва да има ясни и точни послания и искания, за да разбират всички останали хора, които не четат тук, какво става.

Как да стане това без да сме си изяснили фундаментални неща? "Чиста от ГМО България" не е достатъчно при подобни статии като в Стандарт и същите твърдения от управляващите.

Значи, ако се вярва на управляващите, че чл.80 покрива и засяването и е едва ли не е пълен мораториум, те няма да се чувстват принудени да задействат предпазна клауза за МОН810 и картофа!!!

Ето, казвам вече 100 пъти - според адвоката нито сегашния закон, нито проектозакона в сегашния му вид НЕ забраняват отглеждането с търговска цел. Единственият начин това да стане е с предпазна клауза. Който не вярва да си потърси други адвокати и експерти да му го изяснят.

Минзухар, именно затова е идеята адвоката да напише опровержението, за да има по-голям шанс да се публикува в повече медии.

# 1 029
ААА...Така няма да се разберем!
Ми организирайте нещо вие де!

Ми ние си организираме ПОДПИСКА "БЪЛГАРИЯ СВОБОДНА ОТ ГМО!"

Ще събираме подписи! Не всеки може да дойде на протест в София!

Какъв е начина на човек който не живее в София да изрази мнението си ?

# 1 030
Как ще стане събиране на средства, за плакатите и други разходи? Щом плакатите са готови можем да се разделим на двойки, примерно и да се пръснем по райони. Аз за листовки и лепене съм винаги готова, предполагам и вие. Зависи все пак и кой кога има възможност.

# 1 031
Как ще стане събиране на средства, за плакатите и други разходи? Щом плакатите са готови можем да се разделим на двойки, примерно и да се пръснем по райони. Аз за листовки и лепене съм винаги готова, предполагам и вие. Зависи все пак и кой кога има възможност.

Аз мога да поема Хиподрума и всичко наоколо.

Мама Петя, за големите медии трябва - за платен репортаж да се говори с рекламните им отдели. Нямам никаква идея обаче колко много би ни струвало това Sad. За да направим платен репортаж, трябва да е макс. въздействащ, за да си оползворим добре парите.

Най-добре би било нещо като на немския Грийнпийс акцията. http://www.youtube.com/watch?v=VZj4kCPT36A&feature=player_embedded

Или поне включвания от различни градове. Така ще вменим на зрителите, че това е проблем, който засяга всички тях, че не е проблем само в София. Кратки включвания на наши хора от различни градове - по няколко секунди - пред операта във Варна, на някое тепе в Пловдив, пред общината в Русе, пред Царевец в Търново. Това е особено въздействащо според мен.

# 1 032
  • София
Цитат на: [b
Milena Grantcharova [/b]link=topic=476760.msg14410518#msg14410518 date=1267880637]
скъпи активисти, аз ви напускам...

Всеки може да напусне темата, но бъдете сигурни, че ГМО няма да ви напусне!!!!!.

И още нещо, в момента обсъждаме главно растения, отстояния от ниви и т.н. Не знам колко хора си дават сметка, че има ГМ прасета, ГМ кози, които дават "човешко мляко," ГМ риби и какво ли още не... Трилърът предстои...  

Затова, моля ви - починете си!!!

Трилърът предстои...

и това, което предстои е ГМ човек Mr. Green

# 1 033

Мама Петя, за големите медии трябва - за платен репортаж да се говори с рекламните им отдели. Нямам никаква идея обаче колко много би ни струвало това Sad. За да направим платен репортаж, трябва да е макс. въздействащ, за да си оползворим добре парите.

Най-добре би било нещо като на немския Грийнпийс акцията. http://www.youtube.com/watch?v=VZj4kCPT36A&feature=player_embedded

Или поне включвания от различни градове. Така ще вменим на зрителите, че това е проблем, който засяга всички тях, че не е проблем само в София. Кратки включвания на наши хора от различни градове - по няколко секунди - пред операта във Варна, на някое тепе в Пловдив, пред общината в Русе, пред Царевец в Търново. Това е особено въздействащо според мен.

Оф, аз за жалост проверих някои тарифи (но след като писах големия ферман) и малко се поохладих. bnt искат за рекламен клип от 30 s между 600 и 5500 лева
http://www.bnt.bg/bg/about/15/article/45
Тарифа за реклама и спонсорство - БНТ 1 (Валидна от 15.03.2009г.)   
Предполагам на другите телевизии е сходно.

Ето ги на bnr
http://www.bnr.bg/AboutBNR/Documents/BNR_Tarifa%202009%5B1%5D.pdf

Това може да е по силите на 300 000 души, които са против ГМО - и всеки да даде по 2 лева примерно, но ние дето сме 20-30 човека на кръст - не го виждам  Sad

Представяте ли си, за какви пари става дума при всяка предизборна кампания! #2gunfire

# 1 034
Aз и мъжа ми ще се опитаме да облепим Надежда.

Общи условия

Активация на акаунт