Отговори
# 1 035
Файл за изтегляне Подписка против ГМО - PDF А4 формат

# 1 036

Представяте ли си, за какви пари става дума при всяка предизборна кампания! #2gunfire
Да, става думи за по няколко милиона  Peace Както и за всяка друга кампания ... После като ме пита някой защо не бил чувал за проблема с ГМО или някой протест или друга гражданска инициатива, защо не го били давали по ТВ-то  и ....   Sick   Angry

Но ядосването не дава резултати за жалост, всичко се прави заради парите, включително и ГМО. Затова моето радиклано предложение е да се борим и против порочната парична система, която кара хората да ламтят за още и още ... Защото днес е ГМО, утре ще е друга гадост, но общото е, че пак ще е направена заради парите  Tired

Не можем да победим използвайки техните методи, ясно е, че те си ги владеят по-добре, можем да победим само ако сме креативни ...

# 1 037
Дотук имаме потвърждение за районите: Младост, Хиподрума, Надежда, Яворов и около Мед. академия.

Браво на вас!  Hug

# 1 038
Файл за изтегляне Подписка против ГМО - PDF А4 формат

Бях предложил отдолу на подписката да се напише адрес, където може да се изпраща
(ако искате да си платим отново пощенска кутия).

Тази идея е изпитана!!!

# 1 039
Район Г.М.Димитров и Мусагеница ги бройте за облепени  Grinning!

Събирането на подписи го започвам от утре .

# 1 040
Айде от мен Овча Купел и Горна Баня... Hug

# 1 041
Нека всеки да си прави и собствена статистика за това колко подписа е събрал и къде.

# 1 042
Цитат на: [b
Milena Grantcharova [/b]link=topic=476760.msg14410518#msg14410518 date=1267880637]
скъпи активисти, аз ви напускам...

Всеки може да напусне темата, но бъдете сигурни, че ГМО няма да ви напусне!!!!!.

И още нещо, в момента обсъждаме главно растения, отстояния от ниви и т.н. Не знам колко хора си дават сметка, че има ГМ прасета, ГМ кози, които дават "човешко мляко," ГМ риби и какво ли още не... Трилърът предстои... 

Затова, моля ви - починете си!!!

От 2г вече се правят опити със сьомга. По думите на въпросните "учени" вскоро време ше последва шаранът и пъстървата.....Който се казва Николай, честито  Praynig

# 1 043
Честито !

http://news.v2.bgnes.com/view/813367

Кристалина Георгиева

"Аз съм за ГМО, но много-много внимателно, с правила, които да поставят стандартите какво трябва да се прави и какво не“ - така тя коментира въпроса за ГМО организмите.

твърд защитник и възпитаник на МВФ - Някой да има вяра на тези горе?

# 1 044
Ралчева,   бих желал да ни  информирате до какво заключение стигнахте в работната група относно проектозакона за ГМО. Какви са пропуските? Какво основно искане трябва да се отправи ?  Какви действия мислите, че е удачно да се предприемат? Успех!

# 1 045
След като не е възможно да си платим за телевизионна реклама, не може ли да опитаме с материал в безплатните всекидневници ''19 минути'' и ''Новините днес''? Хората ги четат масово сутрин по спирките. А и в тях обикновено има обобщена информация, която е полезна. Смятам, че един наш материал ще има голяма публика там. Тези вестници са буквално НАВСЪКЪДЕ. Не може ли да опитаме с един кратък обзор до сега, с който да привлечем вниманието на читателите. Материала да изтъква, че 80% от европейците и българите не желаят ГМО, но управляващите ни го налат насила, чрез поправките в закона. И да не се ползва много абриватурата, а  термина ''генетично изродени организми'', защото има хора, които нямат ясна представа какво се крие зад съкращението. Не знам дали това е реално осъществимо, но като виждам тези вестници всеки ден, ми се иска да ''викнем'' и от там. А когато наближи датата на протеста да пуснем инфо и за него. Не разбрах добре, можем ли да събираме подписка вече?

# 1 046
   Бойчо, това интервю с Георг Тупарев е голям бисер. Особенно физикът Съботинов как е станал изведнъж спец по ГМО. Трябва да се използва информацията, но как, къде и пред кого? Simple Smile

# 1 047

Вместо да се цупвате, се включете в подготовката на протеста. Като начало  - можете ли да се заемете с разлепване на обявите за протеста и в кой район? Ако имате идеи и за друго, кажете.
    Кой е обявил дата за протест?

# 1 048
# 1 049
Boyo, никой не е обявил още дата за протест.

Общи условия

Активация на акаунт