Машина за хляб-28 част

• 54 295
  • 736
  •   1
Отговори
# 615

Веси, за конците питай дядо хаджи какъв е чалъма , а за плетката единствения начин да я докараш е твърдото тесто.Ако работиш с меко , не очаквай да остане релеф при печенето. При твърдо тесто обаче не трябва да се надяваш на твърде мека и пухкава средина.Според мен трябва да се гони "златната среда" , което аз тази нощ не успях да направя и си личи. Тестото ми дойде една идея по-твърдо от това което исках.

всяка се радва на твърдото  Simple Smile

# 616
Цитат
Прати ми го да поправи мойта пък козунака аз ще му го омеся ... и хлебчето също ....и питките и тях   
Нали Ердинч и  bongo_2007 те съветват  кво  имаш още за оправяне градска?  Laughing

# 617
Цитат
Прати ми го да поправи мойта пък козунака аз ще му го омеся ... и хлебчето също ....и питките и тях  
Нали Ердинч и bongo_2007 те съветват  кво  имаш още за оправяне градска?  Laughing

И ти ли Бруте ? newsm62

Честит ти празник и на тебе ! Hug

Някакви новини около твойта машинка?

# 618
Нали Ердинч и  bongo_2007 те съветват  кво  имаш още за оправяне градска?  Laughing
шшшшшштттт , тихо
да не станат семейни дразги  и да има  #2gunfire #2gunfire

# 619
Цитат
И ти ли Бруте ?

Честит ти празник и на тебе !  

Някакви новини около твойта машинка?

Мерси, подобно – явно не си прочела всичко от днес, обеснявах се на дълго и широко  с "новака"  Laughing дето иска
по бързата да я кара.

# 620
Мерси, подобно – явно не си прочела всичко от днес, обеснявах се на дълго и широко  с "новака"  Laughing дето иска
по бързата да я кара.

Тц , не съм , наваксвам в момента.
Оня  козунак , дето го прави последно е със сладко нали? Как го правиш така? Моя дребния ме врънка за козунак с шоколад вътре , но идея нямам как да стане  newsm78

# 621
Цитат
И от мен Честит 8-ми Март !!!!
и да не ни забравяте и нас
Не, няма та вие тук на пръсти се броите  Hug

# 622

по бързата да я кара.
с "новака" - това аз ли съм ???

# 623

по бързата да я кара.
с "новака" - това аз ли съм ???
Да, да, точно smile3534 теб имах предвид .

# 624
kapri_z погледни тук за оформянето, а козунака ми е на макс-мама

# 625
ако имах един козунак под ръка щях да го метна  Twisted Evil
 но сега от мен да мине gydi  newsm51 newsm51 newsm51

# 626
ако имах един козунак под ръка щях да го метна  Twisted Evil
 но сега от мен да мине gydi  newsm51 newsm51 newsm51

Само един  ли ? – сладур  Hug

# 627
kapri_z   погледни  тук за оформянето, а козунака ми е на макс-мама

Ох , отдъхнах си ! Рекох , че пак към някой френски сайт ще ме препратиш  Wink Не,  че нещо , ама чичо гугъл понякога ме изумява с превода си , а мен с френския никак не ме бива  Blush Всъщност благодарение на твоето инфо за влагосъдържанието  успяхме да опечем перфектен хляб в една "Toastmaster" зад океана , посредством видео урок  Mr. Green Сестричка се ококори като взех да и обяснявам компетентно колко процента влажност изисква машината и  Joy Joy Joy

Вие двамата не е лошо да минете да се замеряте с козунаци на лични.

# 628
апропо: да попитам - защо не сте в леглото, а ????
утре трябва да сте бодри.
бегом бързо под завивката

# 629
И  кажи ми сега , че не си   hahaha  новак  –  с kapri_z преглеждаме темата  по малките часове.

Общи условия

Активация на акаунт