Отговори
# 135
  • Mediterraneo
Благодаря. Мисълта ми е колко време трябва да чакам за име и парола с които ще влизам да проверявам .

Зависи от банката. За ДСК ми дадоха веднага юзърнейм и парола.

а за шумен никой нищо не пише,някой знае ли към инвест дали има преведени

Вчера нямаше, както всички знаем. Защо си мислиш, че през нощта са ти пуснали  Crazy След 11 часа ще кажа за Шумен какво е положението.

# 136
Добро утро на всички,някой знае ли дали в Казанлък някой си ги е получил прословутите детски.
До къде стигнахме да чакаме на едни детски и интеграционни за да свържем давата края.
Моля пишете ако имате информация.

# 137
  • гр. Шумен
а за шумен никой нищо не пише,някой знае ли към инвест дали има преведени
След 10 часа може да звъннеш на 800350 и ще ти дадат инфо дали ще има днес. Аз обикновено звъня към 11 часа (вчера Тарталета ми спести това звънене, за което мерси боку Grinning)

# 138
Бургас Инвестбанк - няма!

# 139
  • ВИДИН
някой да знае нещо за видин

# 140
Стара Загора -Пощенска има  Peace

# 141
Уважаеми дами,
Малко извън темата искам да вмъкна ,едно майче  е поело иниацивата да ,,поразмърда,, малко управляващите ни,относно винетките за децата с трайни увреждания.Много моля ,ако някой е заитересувам,нека подкрепи.А във ВАРНА все още няма детски-Райфаизен

# 142
ТОКУ-ЩО ГОВОРИХ С ИНВЕСТБАНК КЛОН ЦЕНТРАЛИН- ВАРНА И КАЗАХА ЧЕ ИМА ПРЕВОД НА МАЙЧИНСКИ И ДЕТСКИ ,НО СЛЕД ОБЯД ЩЕ МОТАТ ДА СЕ ТЕГЛЯТ. АЗ ОТИВАМ СЕГА ДА ВИДЯ.

# 143
за Димитровград- от Пощенска банка вчера си изтеглих интеграционните и по чл. 43 , но детските ги нямаше

# 144
ТОКУ-ЩО ГОВОРИХ С ИНВЕСТБАНК КЛОН ЦЕНТРАЛИН- ВАРНА И КАЗАХА ЧЕ ИМА ПРЕВОД НА МАЙЧИНСКИ И ДЕТСКИ ,НО СЛЕД ОБЯД ЩЕ МОТАТ ДА СЕ ТЕГЛЯТ. АЗ ОТИВАМ СЕГА ДА ВИДЯ.
Дано да е така.
телефона е  052 684555-ако искаш провери и ти

# 145
ИНФОРМАЦИЯ ЗА РАЗГРАД
Току що звънях в социалното и ми казаха пари до вторник няма да има не са стигнали парите за всички общини.Вече съм възмотена от това как може да делят така общините каква е разликата аз чакам и детски и майчество от социаланото  възмутена съм от тази скапана държава  #Cussing out #Cussing out

# 146
  • Бургас
Изтървала съм новата тема. Embarassed
Разбирам,че Бургас - Инвестбанк няма все още? newsm78

# 147
ПИБ ЛОВЕЧ ИМА,СЕГА СИ ПОЛУЧИХ СМС-а!!!Дано да има за всички днеска.
.

# 148
  • ВИДИН
има ли мами от видин

# 149
в добрич не сме получили детски дали ще има днес превод

Общи условия

Активация на акаунт