Отговори
# 150
От цяла България сме тук  Mr. Green

# 151
Малко не я разбирам тази тема,ще ме прощавате.  newsm78
Има-няма,има-няма...
За смс-известяване не сте ли чули?Седите си кротко,като дойде смс-готово!Има.  Peace
 Чувала съм,аз даже съм със смс и го чакам всеки момент.Вместо да се разхождаш до банкомата всеки ден!!!
ще ми обясните ли за това смс известяване,как става?

# 152
  • Pleven
В Плевен ИМА!

# 153
прокредит банк -нямаааааааааааааа  Cry

# 154
  • Бургас
Жаве, аз се моля да няма хора, за които детските /подчертавам, че говоря само и единствено за детските надбавки, а не за останалите социални плащания/ надбавки да са крайно необходими, а да са просто допълнителна помощ, каквато трябва да бъдат.
Обаче, забелязвам, че тези, които най-много се оплакват и плюят, нямат потенциал да превърнат детските надбавки в помощ за бюджета си, а не в основен пункт от него Tired
И, понеже, пак ще бъда дружно оплюта, държа да споделя нещо. Когато родих първото си дете, държавата и университетите не можаха да се разберат кой ще превежда майчинства и детски; прехвърляха си топката няколко месеца и много майки изгоряхме покрай техните недоразумения. Наложи се да си гледам бебето единствено със стипендията си за успех. Това, обаче, ме накара да проумея, че трябва да работя в посока да разчитам първо на себе си и тогава на когото и да било друг. А първата стъпка е образованието Peace За съжаление, темата е показателна как много хора не само не могат, но и не искат да проумеят неговото значение.

# 155
В Бургас също няма.Токущо идвам от банкомата. #Cussing out

# 156
Здравейте, за Русе Булбанк някой има ли инфо за превод за детски?

# 157
Момичета в Сливен има ли детски smile3506

# 158
Здравейте, за Русе Булбанк някой има ли инфо за превод за детски?
Има детски,ама тази сутрин банкоматите нещо бяха блокирали  Sad /в кв.Възраждане/

# 159
Момичета дали няма да отложат преводите за понеделник???

# 160
  • Pleven
моля ви ако има майки в плевен към дск да пишат дали са ги взели.благодаря ви и дано днес всички да получите паричките Simple Smile

# 161
Плевен на ИНВЕСТ няма

# 162
В Плевен - Пощенска банка - ИМА

# 163
Пазарджик ИМА ,към Общинска съм,теглих ги в 10:00. Овеличение няма!

Да запиша за портокала  Crazy че един път ми пристигнаха в събота ,така че си проверявайте и утре.

# 164
Goldie, много си права за образованието и за това ,че трябва предимно да разчитаме на себе си,но за жалост много хора не могат или нямат възможност да се реализират.Също толкова жалко е, че сме принудени да разчитаме на тези малки помощи на някой семейства в момента може да се каже ,че са и единствено средство за препитание.В момента положението е много трудно няма работа или и да има е за кратко .Аз съм от Петрич , до сега нещата тук бяха  горе долу добре с шивашките цехове, но много от тях  затвориха и в момента много хора разчитат на тези пари.Направо не завиждам на хората от северна Балгария имам познати ,там положението е трагично.И аз се моля един ден никой да не разчита на тези пари, но това няма да е за нас  нито за нашите деца.

Общи условия

Активация на акаунт