Отговори
# 600
  • Бургас
Вероник, за кризата го писах, понеже писмото започва с "Във връзка с кризата ...." Но, като гледам последните тълкувания на НАП за самоосигуряващите се, май ще резнат доста бизнесмени от детски Mr. Green
Илиана, ами нали имаме уверение от Дянков, че от април няма да сме в криза, значи можем да искаме отпадане на дохода Twisted Evil Шегата настрана - може да е нещо от рода - настояваме при обсъждане на бюджет 2011 да се включи разглеждане на възможността от 01.01.2011 да отпадне изискването за доход и т.н. /не знам точно как е формулирано в закона и не цитирам точно Embarassed/

# 601
  • ВИДИН
abe verno vie mislite li 4e ako ne gi prevedat dnes nqma da ima pone do 4etvartak utre e 03.03 neraboten den

# 602
Децата на България са нейни граждани и имат право на това. Вярно, че е криза, но те са невинни създания. А щом е криза, бих искала да попитам господата управляващи, защо толкова Бизнесмени получават? Абе просто това не е доизмислено нещо.
Аз примерно /лично мнение/ съм съгласна да не получавам да има там някакво изисване за доход за да може добавката да е по -прилична като сума.
Обаче след като ми стана ясно ,че има много уж самотни майки ми докривява някак си.
Goldie да нещо от този род.
След като се оформи това писмо може просто да се изпрати  чрез медиите към властимащите просто не знам дали има смисъл от тези петиции.

# 603
abe verno vie mislite li 4e ako ne gi prevedat dnes nqma da ima pone do 4etvartak utre e 03.03 neraboten den
Нищо чудно ooooh!

# 604
Сливен-Райфайзен - има

# 605
  • Бургас
Илиана, не знам за прага; мислила съм го. Ако остане някакъв праг, дори и да е доста по-висок, хората, които го надвишават с 1лв. пак ще се чувстват прецакани Thinking
Да вземем да пуснем една коментарна тема за исканията ли newsm78, струва ми се, че доста се отклоняваме от замисъла на тази Embarassed

# 606
Децата на България са нейни граждани и имат право на това. Вярно, че е криза, но те са невинни създания. А щом е криза, бих искала да попитам господата управляващи, защо толкова Бизнесмени получават? Абе просто това не е доизмислено нещо.
Аз примерно /лично мнение/ съм съгласна да не получавам да има там някакво изисване за доход за да може добавката да е по -прилична като сума.
Обаче след като ми стана ясно ,че има много уж самотни майки ми докривява някак си.
Goldie да нещо от този род.
След като се оформи това писмо може просто да се изпрати  чрез медиите към властимащите просто не знам дали има смисъл от тези петиции.
На мен пък ми е много странно как може да се правиш на самотен родител за да получаваш детски или разни други помощи

# 607
но е факт че масово се прави това

# 608
Илиана, не знам за прага; мислила съм го. Ако остане някакъв праг, дори и да е доста по-висок, хората, които го надвишават с 1лв. пак ще се чувстват прецакани Thinking
Да вземем да пуснем една коментарна тема за исканията ли newsm78, струва ми се, че доста се отклоняваме от замисъла на тази Embarassed
Да най-добре отделна тема за разискване на писмото /петицията.
Kosi_bosi13 не само на теб на мен също .Дори и да нямах брак не бих искала тези пари при условие ,че имам мъж и той има доходи .Все едно крада от някоя наистина самотна майка.

# 609
  • Бургас
Коси-боси, кое ти е странно? Те масово живеят без брак сега и се взима само дохода на майката. А тя като е на майчинство от 240лв., ей ти подходящ за детски надбавки родител. Нищо, че таткото може да взима и 2000лв., примерно Whistling

# 610
Коси-боси, кое ти е странно? Те масово живеят без брак сега и се взима само дохода на майката. А тя като е на майчинство от 240лв., ей ти подходящ за детски надбавки родител. Нищо, че таткото може да взима и 2000лв., примерно Whistling

Така е, дори да взима 700 лв майчинство, пак ще получава, защото се дели на две (колкото са членовете на семейството, в случая майката и детето).

# 611
 Сливен, ОББ, детски НЯМА!

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 16:40 от magi07

# 612
Знам че е масова практика,но е подло да го правят.

# 613
Шумен общинска банка има!!!!

# 614
Здравейте, да ви споделя, че в Силистра - Райфайзенбанк - вече са превели детските.

Общи условия

Активация на акаунт