ИСКАМ СЪВЕТ

• 3 523
  • 54
  •   1
Отговори
# 30
  • София
По стари спомени до 40-тия ден след раждането се водиш в болнични. След това вероятно значи, а постъпките могат да се направят по-рано.

Каквото и да решиш, съветвам те да бъдеш близо край детето си всеки ден ( вероятно питаш за евентуално второ, щом първото е на 4 г.). Защото липсата на майката в първите 7 години нанася травми. И след доста време, но то все пак ще дойде, ще питаш - защо детето ми е такова или онакова ... и няма да отговаря на твоята представа за достоен наследник, с чиито постижения мама да се гордее.   Sad

БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА СЪВЕТА ...И АЗ БИХ ДАЛА ПОДОБЕН....СЛАВА БОГУ ,НЕ СТАВА ДУМА ЗА МОЕ ДЕТЕ.....ПОПИТАХ В ИНТЕРЕС НА ДРУГА МАЙКА..... Mr. Green
Ами тогава в ИНТЕРЕС НА ТАЯ МАЙКА, дай й същия съвет  Whistling

Извинявам се, че се намесвам, ама правилно ли разбирам, че съветът е детето да се гледа вкъщи до 7-мата му година? newsm78

# 31

Извинявам се, че се намесвам, ама правилно ли разбирам, че съветът е детето да се гледа вкъщи до 7-мата му година? newsm78

НЕ МИЛА ...СЪВЕТА Е ДА СИ  ГЛЕДА ДЕТЕТО... НЕ ДА РАБОТИ ,А БАБАТА ДА ГО ГЛЕДА...НО ВСЕКИ СИ РЕшАВА КАКВОДА ПРАВИ.... Peace

АЗ ЗНАМ ,чЕ АКЪЛ В чУЖДА ГЛАВА НЕ ВЛИЗА.....

ДЕТЕТО Е НА 3 МЕСЕЦА

# 32
я се вземи в ръце и започни да пишеш с нормални букви без да вряцаш и без толкова препинателни знаци  Twisted Evil

а кое ви пречи на вас ,млада госпожице?или само минаваш да напръскаш с отрова? newsm78 Crazy Whistling ПРИМЕРНО!!!!!!!!

# 33
Много ми става мъчно като срещна такива хора и в живота и тука,няма значение.
 ooooh!
Уж искате нещо да ви помогне някой ,а нямате грам човешко отношение.
Казват ти момичетата как да се държиш,че не бива с рогата напред,обаче ти си голяма работа...
Защо бе хора,защо не се уважаваме... Tired

това, че пиша с големи букви е "с рогата напред ",така ли?
и кое ми е голямата работа?
искам инфо по въпроса ,а всеки ме съди....питам защо е цялото това нападение.....
вземате ли в предвид,че ако ви го кажа на 4 очи това,няма да изглежда като заяждане....защо ме разбрахте погрешно...и не се заяждам с никого...разберете....

питам,ако някой е направил подобна рокада за майчинството ,от мама на баба, да ми каже как става...толкова ли е сложно?

и кое те кара да мислиш,че нямам грам човешко отношение.....

# 34
МОДЕРАТОРА ДА ЗАКЛючИ ВЕДНАГА ТЕМАТА.....
И ДА ВИ ПИТАМ,КАТО РАЗБРАХТЕ ,чЕ НЕ СТАВА ДУМА ЗА МЕН,ПО ДОБРЕ ЛИ щЕ ДАДЕТЕ ИНФО? ИЛИ шЕ ПРОДЪЛЖИТЕ ДА СЪДИТЕ.....УМНИЦИ

# 35
ДООТОЧНЯВАМ ЗА ЛЮБОПИТНИ......НЕ ПИТАМ ЗА МОЕ ДЕТЕ......АЗ МОЕТО СИ ГО ГЛЕДАХ ,ГЛЕДАМ И ЩЕ ГЛЕДАМ......
ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ОБЯСНЯВАМ НА КОГО Е ДЕТЕТО И ДА ГО СЪДЯ (КАКТО ВИЕ ПРАВИТЕ) чЕ НЕ ИСКА ДА СИ ГЛЕДА ДЕТЕТО....МЛАДО СЕМЕЙСТВО СА И НЕ ИМ СТИГАТ ПАРИТЕ.....КАКТО НА МНОГО ОТ НАС ,СИГУРНО.....НЕ ИСКАМ ДА СЪДИТЕ ЗА МАЙКАТА ПО НАПИСАНОТО,А ДА ДАДЕТЕ СЪВЕТ ПО ВЪПРОСА.......АМАН ОТ СЪДНИЦИ......СЪДЕТЕ ВАС СИ,НА МЕН СЪВЕТ МИ ТРЯБВА.........
ТАКА СПОКОЙНИ ЛИ СТЕ??????????????

ау, защо крещиш?

може да се върне на работа след като изтече болничният за раждане. прехвърлянето на майчинството става с попълване на декларации от майката и бабата.
забравих да допълня, че майчинството, което ще получава няма да е процент от заплатата на майката, а от заплатата, на която бабата се е осигурявала. дано ме разбра.

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 16:53 от виж ти...

# 36
Неподредена мисъл,хаотична,писането ти е по лошо от на моя син и задаваш въпрос как да оставиш детето си за да работиш,защото ти било скучно...

Създаваш впечатление на пикла,която е отегчена от детето си, то и е виновно че живота и е скапан,а тя иска да пие,пуши,пафка цигари и да си развява дупето....примерно.

Заради това...

# 37
[Ами задай си въпроса като хората, ние сме спокойни, но ти не знаеш какво питаш и после другите ти криви

защо да не знам какво питам?

# 38
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
[Ами задай си въпроса като хората, ние сме спокойни, но ти не знаеш какво питаш и после другите ти криви

Защото отначало питаш кога можеш да се върнеш най-рано на работа, защото ти е скучно, после излиза че си имала в предвид прехвърляне на майчинство от майка на баба. И само информативно - можеш да си допълваш поста, не е нужно да пишеш няколко един след друг.

# 39
добре....благодаря на всички...и извинете ,че попитах......живи и здрави..
 Hug Peace

# 40

Защото отначало питаш кога можеш да се върнеш най-рано на работа, защото ти е скучно, после излиза че си имала в предвид прехвърляне на майчинство от майка на баба. И само информативно - можеш да си допълваш поста, не е нужно да пишеш няколко един след друг.

благодаря

# 41
Всички тук, много грозно се отнесохте с авторката.
Дори да пита за себе си, дори и да и е скучно с детето вкъщи, кои сте вие, че да я съдите?
Жената влезе с конкретен въпрос, а вия я осъдихте, че била пикла,която неиска да си гледа детето.
Дори и такава да е, с такъв ли тон ще и го кажете.
Много грозно.......
По темата - немога да дам съвет, не съм запозната.
Но пиша пост, за да си изразя възмущението как от мухата направихте слон, боже-боже, много сте нервни  Sick

# 42
Може пък да не знае, че писането с главни букви се приема като викане Embarassed

# 43
но със сигурност знае, че арогантният тон не е приятен за околните
пък и други теми е писала с нормален шрифт

към авторката: благодаря, почувствах се като млада кобричка - стана ми едно мило и драго  newsm03

# 44
 Mr. Greenаз си седя в къщи...не бързам да работя!!!!!Прекалено ми е интересно ежедневието!!!!!!! Joy
след 3 месец можеш да прехвърлиш майчинството!!!!.......
.....пак изпуснах сръднята, не е честно Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт