Как да постъпя

• 5 762
  • 107
  •   1
Отговори
Мъжо е в командировка от 7 седмици, връща се само в събота и неделя, аз се справям сама с децата и ми е доста трудно. Confused
Тази събота имам рожден ден, а него са го поканили на служебно парти за уекенда, опита но не може да ме вземе със себе си.
На него много му се ходи, а на мен много ми се иска да бъде с нас на рождения ми ден  ooooh!
Чудя се дали не прекалявам, не бих го спряла да отиде ако толкова много иска, но ми е гадно и се чувствам пренебрегната.

# 1
Аз бих се чувствала по същия начин.
Би ми било гадно той да предпочита да е с колегите си ,дето ги вижда всеки ден,а да не иска да е с мен , и то по повод....като се виждаме толкова рядко.

Добре ,че мъжа ми няма такива предпочитания.

# 2
Бих го помолила да остане с мен на рождения ми ден.
Обясни му как се чувстваш. Мисля, че ще те разбере  Hug

# 3
Нормално е да ти е гадно. Аз бих реагирала доста зле. Директно ще му кажа как се чувствам и ще си направя изводите от реакцията му или от липсата на такава.
Все пак рождения ти ден е веднъж годишно, а не всяка седмица и се предполага, че си по важна от колегите му за него.
Не, че няма да си спретна парти и без него, но няма да махна с лека ръка на подобна липса на отношение и като се натрупат няколко такива ......... много неща ще се променят между нас със сигурност.

# 4
  • София
Това сериозно ли?!
7 седмици командировка, а в събота, на рождения ти ден - служебно парти, на което НЕ може да те вземе!!!
Това съседът или МЪЖЪТ ти?

Съжалявам, ако съм рязка, но мисля, че имаш сериозен проблем.

# 5
Тъжно ми е, днес ще се върне ще му кажа как се чувствам, но вчера по телефона ми каза, че много иска да отиде  Cry
Никога не съм го спирала да ходи където и да е и сега няма да го направя ooooh!
Усещам, че имам проблем  Cry

# 6
  • Beyond the Frontiers
През цялата ми бременност + 1,5 година след раждането на детето бях в това положение. Половинката се прибираше за уикенда, а през седмицата в командировка. Трудно е, особено с бебе на ръце + куче. Да не говорим, не дай си боже да се наложи влизане в болница и хвърчане по лекари - както се случи с мен.
Не мисля, че е голяма жертва да присъства на рожденния ти ден. Настоявай, напълно си си в правото.

# 7
  • София
каза, че много иска да отиде  Cry
Проблемът не е в това дали ще го спреш, или - не, а в неговото желание да бъде на друго място в този ден.
На всичкото отгоре и ти го казва.

# 8
Тъжно ми е, днес ще се върне ще му кажа как се чувствам, но вчера по телефона ми каза, че много иска да отиде  Cry
Никога не съм го спирала да ходи където и да е и сега няма да го направя ooooh!
Усещам, че имам проблем  Cry
Мен ме трогна с този си пост, дето не те познавам. Как пък сърце му дава на мъжа ти. Баси говедата!  ooooh!

# 9
И аз мисля, че мъжът ти трябва да си подреди приоритетите...  Thinking

# 10
Ееее, то бива, бива, ама чак пък такъв мерак да ходи на служебно парти, вместо да е на рожденният ден на жена си....сори, ама е страшно тъпо и грозно.
Кажи му, че ако толкова държи да е на парти, да заминава....но ти си изключително обидена от поведението му и ще трябва да се замисли за в бъдеще как ще постъпва.

# 11
каза, че много иска да отиде  Cry
Проблемът не е в това дали ще го спреш, или - не, а в неговото желание да бъде на друго място в този ден.
На всичкото отгоре и ти го казва.

Зная, нямам и желание да го спирам точно за това. Толкова ми е скапано, че дори се чудя дали да му споделя как не ми се иска да ходи. Не съм очаквала такава реакция от него. Снощи ми каза , че днес ще го обсъдим, аз се чудя има ли смисъл. Можел да се върне в събота следобяд. Sad

# 12
  • София
Ние сме от либералните семейства, със самостоятелните излизания и т.н. Бих се почувствала кофти, ако ми каже, че предпочита да иде на фирмено парти, вместо да присъства на рождения ми ден.
Кажи му как се чувстваш и ако въпреки всичко отиде, е желателно да проведете сериозен разговор. Не е хубаво да се премълчават такива моменти, защото силно влияят на отношенията, трупа се негативизъм и разочарование.

# 13
  • на майната си
Това ми идва прекалено. Дори не бих искала да ме взема на партито и да празнувам с чужди хора.
При положение, че е ежедневно с тях е меко казано нагло да ми заяви, че много иска да отиде и да ми вменява чувство на вина...  видиш ли как точно сега ми се пада РД. И аз съм умерено либерална, но семейството и личните празници са за да се празнува с хора на които държим. Някак незряло е, така реагирахме като тинейджъри. Дано се освести мъжа ти, че верно си е доста гадно.

# 14
Аз лично бих се обидила много, но няма да му го кажа. Той сам да се сеща.... Какво ще го моля да ми присъства на рождения ден, когато той сам не оценява това като празник  и предпочита колегите си, вместо мен (още повече да не сме се виждали толкова време). Много бих се обидила.
Не знам какво да те посъветвам...  Hug

Общи условия

Активация на акаунт