Как да постъпя

• 5 769
  • 107
  •   1
Отговори
# 15
Може и в сатурнова дупка да съм изпаднала , но вчера си мислех че вече съм му омръзнала и му е скучно с мен, все пак от 15 години сме заедно.
Не разполагаме с много средства в момента и не мога да си позволя да отпразнувам добре рождения си ден Rolling Eyes,на партито определено ще си изкара по-добре.

# 16
Тъжно ми е, днес ще се върне ще му кажа как се чувствам, но вчера по телефона ми каза, че много иска да отиде   Cry
Никога не съм го спирала да ходи където и да е и сега няма да го направя ooooh!
Усещам, че имам проблем  Cry

Lasi, не се примирявай! Кажи му, че държиш да остане с теб на рождения ти ден и това е най-малкото, което може да направи, след толкова време отсъствие от къщи. Ще има и други партита с колеги, така че нищо не губи, като пропусне един път. Още повече, че с цената на какво ще отиде на парти? Ще те остави ОТНОВО сама, разочарована и тъжна.
Бъди твърда. Съвсем в реда на нещата е да остане в този ден със семейството си и близо до любимата жена, която има рожден ден. Ще бъде, обаче адски егоистично от негова страна, ненормално и неморално да отиде и да празнува сам на друго място.

Аз лично няма да се примиря и няма да го пусна на другия купон. Не му позволявай и ти!

# 17
Може и в сатурнова дупка да съм изпаднала , но вчера си мислех че вече съм му омръзнала и му е скучно с мен, все пак от 15 години сме заедно.
Не разполагаме с много средства в момента и не мога да си позволя да отпразнувам добре рождения си ден Rolling Eyes,на партито определено ще си изкара по-добре.

Това не е основание да те остави сама на рождения ден. Не се опитвай да го оправдаваш  Hug
Именно до близките си трябва да е най-щастлив. А и нямаш рожден ден всеки ден.
Бъди егоист! Въпреки, че в тази ситуация не си егоист. Нормално е да искаш да прекараш рождения си ден с него.

# 18
И аз мисля, че мъжът ти трябва да си подреди приоритетите...  Thinking

Именно.

lasi, според мен за този случай вече е късно, а и нещата са много по-дълбоко. След това говорете - тази работа ви отдалечава, поне така изглежда отстрани, ти ще кажеш. И това не е добре за вас. Трябва да си подреди приоритетите, ако работата му продължава да е преди семейството, тогава вече ти реши дали те устройва.

# 19
  • София
Няма нужда да "обсъждате" как да те "впише" в съботната си програма.
Съжалявам, ако ти спестявам успокоенията, но днес ще е рожденият ти ден, утре - Коледа и т.н.
Да се цупиш тайно и да очакваш да се почувства виновен, изобщо няма смисъл.
Не вярвам да имаш сили, но те съветвам в очите да му кажеш, че нежеланието м у да бъде с теб на твоя празник безкрайно променя отношението ти към него и сериозно се замисляш дали той именно е човекът, който ЗАСЛУЖАВА да бъде до теб в живота ти.
Дай му да разбере, че сериозно си замислена за бъдещето на връзката ви и си готова да я прекратиш.
Повярвай, яко един мъж осъзнае, че си готова на всичко за него, просто печалният край е предизвестен.
Самоуважавай се, за да бъдеш уважавана!

# 20
Зная, че не съм му приоритет, след родителите му съм  Laughing, но не знаех че съм и след колегите му  Tired
Момичета пуснах тази тема, за да разбера дали не прекалявам, доста емоционална натура съм.
Благодаря ви за съветите  bouquet
КЛОНКА   мислех, че се самоуважавам, но сега в момента се самосъжалявам, което никак не ми помага.

# 21
lasi, аз съм категорична, че за личните си празници, човек не може да прекалява.
А и това с парите и подобаващото изкарване....честно казано съм на мнение, че не парите са определящи за това как ще прекара времето си един човек.
Може и в парка да отидете и да си вземете пуканки и кола и пак да се чувствате супер, а може и в тузарски ресторант да седнете и да е тъпо.
Така че няма защо да се притесняваш за това точно.
Но аз също съм за това да му кажеш право в очите как се чувстваш, и че си много обидена от постъпката му.
А и сама ще си направиш изводите за съпруга си от това какво решение ще вземе.

# 22
Lasi, аз ще кажа нещо, което ще бъде в разрез с казаното от другите.
Първо, така, на първо четене, е лесно да се хвърли кал по мъжа. Много и то.Дааа, рожден ден, да, на любимата жена.
По принцип.....мъжът ми досега винаги ме е вземал на коледните им партита, откакто сме заедно, от първата седмица на съвместния ни живот.Но....тази година -не. Чисто и ясно каза-криза било, не са им отпуснали пари от централата, сами бяха събрали помежду си средства, от техен джоб, за да отидат и да уважат традицията. Ми ок, лошо няма.
Сега.....кофти е това, че съвпада с рождения ти ден. Не може ли някак да комбинирате нещата, примерно, на другия или на предишния ден? Предложи му варианти, недей само и единствено да се цупиш. Малко са мъжете, които ще се трогнат, да знаеш, опит и наблюдения имам лични бол. Tired

# 23
  • София
Какво толкова има на това служебно парти?

# 24
  • out of space
Какво бих предложила аз: в събота да отиде на служебното парти, а в неделя да отпразнуваме рождения ми ден- можем да идем на пицария или да подредя масата вкъщи.  Simple Smile
Не виждам място за драма, ама изобщо.

# 25
Да беше работа, по-бих го разбрала. Аз самата съм уреждала служебна среща на мъжа ми на рождения ми ден, срещата е 1 час, после си се прибра и празнувахме.

Но да иде на парти  Rolling Eyes па нека е и служебно, и преди това да не съм му виждала очите 2 месеца, е, въобще не ми пука за мъжкото мислене, става дума най-малкото за елементарно уважение.

Жози, кризата напоследък се ползва като оправдание за всичко, ето, че донесе и нещо добро  Simple Smile

# 26
Какво бих предложила аз: в събота да отиде на служебното парти, а в неделя да отпразнуваме рождения ми ден- можем да идем на пицария или да подредя масата вкъщи.  Simple Smile
Не виждам място за драма, ама изобщо.
Това е трябвало той да го предложи,а не да казва,че предпочита     Shocked   партито и колегите пред жена си и семейството си.

Драмата е в неговите предпочитания.Предполагам ,ако той ще празнува нещо,а жена му реши ,че иска да купонясва с колежки и приятелки,няма да е толкова либерален...и ще вие до небето...

Аз лично не виждам смисъл тя да го принуждава насила да остане в къщи.То ще е един празник...
тя-виновна,че го е накарала...той-без желание  и представяйки си как се забавляват колегите му...

# 27

Жози, кризата напоследък се ползва като оправдание за всичко, ето, че донесе и нещо добро  Simple Smile
Kое е доброто, не разбрах? Те пак си яхат колите, заплатите им са същите, ама се презастраховат с партито, ей тъй на, да име гадно. Twisted Evil (знам идеално в техния случай за какво говоря,)

# 28
  • Бургас/София
Е как така рожден ден на следващия ден?! Та той си е на точно определяна дата.
Според мен съвсем нормалната реакция е разбирайки, че става въпрос за същия ден да откажа присъствие на пратито, дори и да сте си двамата у дома без да има нещо планувано.
Аз бих му казала каквото мисля, а той сам да си решава...

# 29
Това сериозно ли?!
7 седмици командировка, а в събота, на рождения ти ден - служебно парти, на което НЕ може да те вземе!!!
Това съседът или МЪЖЪТ ти?

Съжалявам, ако съм рязка, но мисля, че имаш сериозен проблем.

И аз мисля така.

Общи условия

Активация на акаунт