Как да постъпя

• 5 763
  • 107
  •   1
Отговори
# 105
С риск да си навлека гнева на всички ви тук... Grinning
Да, вярно е, че семейството трябва да е приоритет. Има случаи обаче, когато има служебни ангажименти. Не знам какво работи съпругът ти, lasi, но има професии, за които служебно парти не е парти за забавление с колегите, а събитие за правене на бизнес. И в зависимост от това къде е човек в йерархията не винаги го питат иска ли да ходи, не иска ли...съгласете се, че не може да изръси на шефа си: "ми жена ми не ме пуска"...

Пак казвам - не знам какъв е конкретният случай, както и вие, просто давам още една гледна точка на lasi.

Подкрепям казаното от Lady Angel..

# 106
Miss Monk , а защо не прочетеш малко темата,преди да се изказваш така "компетентно"?    Simple Smile   

# 107
Само аз ли си мисля, че ако един мъж ходи на фирмени партита, това не означава непременно, че ще "мине" всичко де що носи пола... newsm78

Ми на работа как ги пускате? Там кой знае какво правят тези мъже... Shocked

Четох от самото начало темата до този цитат - втрещена съм!!!

Lady Angel,Miss Monk, Жозефина,, момичета каузата ви е обречена! Абсолютно заставам зад вашата гледна точка, но това едва ли ще допринесе за нещо смислено освен за нови тесногръди нападки.

lasi , мило момиче не чети повече тук!Ти най-добре познаваш съпруга си и неговата работа.Само ти можеш да прецениш дали той има основаниа да държи да присъства на партито и дали това точно би било в помощ и интерес на работата му и по-нататъчното му развитие в тази фирма. Знаейки как сте отбелиазвали до сега вашите празници само ти можеш да направиш верниа извод. 15 години заедно са мнооого преживиаваниа за двама души и следствие от тиах е това всеки да познава и да се довериава достатъчно на другиа.
Ако наистина мислиш, че в момента си по-ранима, по-изморена, по-изнервена от това че се налага сама да се справиаш през тези 2 месеца бъди по-внимателна с изводите.Емоциите могат много да подведат.А е най-добре според мен да споделиш с приателка, коиато ви познава отдавна и от години е свидетел на отношениата ви.
Успех и по-уверено!

Общи условия

Активация на акаунт