Как да постъпя

• 5 766
  • 107
  •   1
Отговори
# 75
  • София
pasinet споделям с него, но много компромиси правя явно и той си мисли, че може всичко да направи, защото аз няма да се разсърдя и го обичам.
И аз очаквах той сам да се сети ама..............

Мисля, че генералният компромис, който правиш, е с отношението към теб. Пак подчертавам, нашето семейство е от либералните, с ходенията по тийм билдинги и фирмени партита самостоятелно, със самостоятелните излизания, късни прибирания и т.н. От 10 години сме заедно, не сме прясно влюбени. И въпреки това не си представям случка, в която да ми каже половинката, че примира от мерак да си види колегите, вместо мен на рождения ми ден. Има неща и случаи, в които ти трябва да отреагираш, за да маркираш границите на търпението.
В случая не говорим за задължителен служебен ангажимент, а за съзнателен и нарочен избор.
Ако все пак реши да се прибере в събота на обяд, аз лично бих била ок със ситуацията, тъй като ще присъства на рд-то ми.

# 76
Здравейте, много е ГАДНО да пренебрегнеш жена си заради нещо друго. Случи ми се веднъж и скоро няма да престана да го натяквам (на когото трябва), срам и позор , та нали ти си нйа-важна за него. Имаш РД.

# 77
Еееее, моят ходи 2 уикенда в месеца и 2-е у дома. Разпределени са нещата, баланс е намерен. Признавам, обаче, че за нито един празник не е отсъствал . Ето, сега намерихме компромисен вариант да изчезне днес след работа, понеже сезонът свърши, но кучето му е там и иска грижи. Ще си дойде утре, а събота/неделя празнуваме РД на малчо.

# 78
lasi, сега се позачетох по-внимателно и разбирам, че фирменото парти ще бъде по обяд. Тоест след обед, или поне до вечерта съпругът ти ще се е прибрал в къщи.
Вярно, че няма да е целият ден с теб, но ако празникът ти беше през седмицата, пак нямаше да бъде.
В такъв случай можеш да организираш празненство за семейството ви вечерта. В къщи, или някъде на ресторант.
Остави го да си отиде на партито, а вечерта ще бъдете заедно. Така и двамата ще сте доволни, струва ми се. )

# 79
  • София
lasi, сега се позачетох по-внимателно и разбирам, че фирменото парти ще бъде по обяд. Тоест след обед, или поне до вечерта съпругът ти ще се е прибрал в къщи.
Аз, доколкото схванах, ще "обсъждат възможността" той да се прибере привечер. Mr. Green
Демек, ако чак толкова настоява жената, ще се върне...
Може и да не съм разбрала, не ми се изчита всичко отново.

# 80
Аз, доколкото схванах, ще "обсъждат възможността" той да се прибере привечер. Mr. Green
Демек, ако чак толкова настоява жената, ще се върне...
Може и да не съм разбрала, не ми се изчита всичко отново.

Е, че то това парти цял ден ли ще е?. ))) хайде от обяд до към 15-16ч, ама чак привечер...))))

# 81
  • София
Написала е "парти за уикенда" и че можел да се върне евентуално в събота следобед.
Значи ще да е извън София и при това с преспиване, вероятно от петък, знам ли, не става ясно, обърквам се вече.

# 82

Значи ще да е извън София и при това с преспиване, вероятно от петък, знам ли, не става ясно, обърквам се вече.

... И всички примерни обвързани мъже ще си легнат трезви и сами.... мислейки за съпругите си  Whistling

# 83

... И всички примерни обвързани мъже ще си легнат трезви и сами.... мислейки за съпругите си  Whistling

Ама как, съмняваш ли се?...)))))

# 84
  • София
Е, че нали това е идеята - да си легнат сами, да видят колко е кофти и да тичат презглава вкъщи при благоверната след това неприятно изживяване. Така се скрепява бракът. Mr. Green

# 85
Съвсем ясно е, какво желае въпросният човек-да отиде на служебно парти, което явно смята, че ще е далеч по-забавно и вълнуващо от "скучния" рожден ден на жена му. Никакво увъртане не е нужно тук-картината е толкова кристално чиста, та чак вади очи.
Аз с нищо, ама с нищо не бих оправдала подобно подреждане на приоритетите. Като добавим и липсата му от дома за седмици, и фактът, че не е виждал децата си от толкова много време, нещата се подреждат по местата си. За съжаление, те не са в полза на семейството му.

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 00:38 от zila1

# 86
  • София
Само аз ли си мисля, че ако един мъж ходи на фирмени партита, това не означава непременно, че ще "мине" всичко де що носи пола... newsm78

Ми на работа как ги пускате? Там кой знае какво правят тези мъже... Shocked

# 87
Съвсем ясно е какво желае въпросният човек-да отиде на служебно парти, което явно смята, че ще е далеч по-забавно и вълнуващо от "скучния" рожден ден на жена му. Никакво увъртане не е нужно тук-картината е толкова кристално чиста, та чак вади очи.
Аз с нищо, ама с нищо не бих оправдала подобно подреждане на приоритетите. Като добавим и липсата му от дома за седмици, и фактът, че не е виждал децата си от толкова много време, нещата се подреждат по местата си. За съжаление, те не са в полза на семейството му.
Абсолютно подкрепям това становище  Peace

# 88
Само аз ли си мисля, че ако един мъж ходи на фирмени партита, това не означава непременно, че ще "мине" всичко де що носи пола... newsm78

Ми на работа как ги пускате? Там кой знае какво правят тези мъже... Shocked
Ми и аз мисля така, ма на кой му пука, екшъли.
Ходила съм една камара пъти с мъжа ми по такива партита, имало е мъже без половинките си, драма голяма, ех.Нищо особено не се е случвало.

# 89
  • в дяволитите очички на моето тормозче
С ръка на сърцето ти казвам, че  по- скоро бих си  прехапала езика, отколкото да заявя на мъжа си, че предпочитам да съм с  колегите си , пък той да си празнува сам. Освен  ако не съм провокирана с негова  предходна такава постъпка, разбира се.
Така, това е добре.Съгласна.
Но това си ТИ, и ти си ЖЕНА. Повярвай, има ОГРОМНО значение, че СМЕ ЖЕНИ.

Мисля, че ако оставим настрана разделението по пол, всички сме преди всичко  разумни човеци, на които им е ясно под шапката, че подобна постъпка може много  да  нарани  човека до нас. Според мен, съпругът  на Ласи много добре знае, че ще я нарани, но  също така много добре знае, че  тя ще преглътне и продължи напред. В това е проблемът- че осъзнавайки  това, той е готов да го допусне. Мамка  му, толкова голяма жертва ли е в края на краищата  да  си бъдеш вкъщи на рождения ден на  съпругата?! Още повече, като се има предвид  продължителното му отсъствие от вкъщи. Че тази жена да не е робот? Сигурно трепери от радост  всеки път, когато той  се прибере от командировка  и не може да му се нарадва...а той- колегите, та партито, та  глупости на търкалета.
Не става въпрос за това дали е мъж или жена, а че е  с  темерутско мислене / Ласи, ще ме прощаваш  за думите/

Общи условия

Активация на акаунт