Как да постъпя

• 5 784
  • 107
  •   1
Отговори
# 90
Bronte, oh, kakvo da ti obiasnia, v realnostta e pylno s takiva temeruti, ta...abe slojno e.

Abe kyde mi e pustata kirilica? ooooh!
I, da, jenite sme edni golemi beli ptici povecheto, koito za ednoto myjko blagovolenie dopuskame epten da ne ni e...t za sliva. I da si misliat "i tova shte mine".

Inahce, vervai mi, semeistvo nemashe da ostane.

# 91
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Според мен поведение и отношения от тип "щом той така прави, следващия път аз ще му го върна и ще направя същото, за да види колко кофти съм се почувствала" е пагубно за една връзка.

Отмъщението въвлича в спирала от неразбирателства и недоразумения...

Тук не става въпрос за отмъщение, а за нагледен урок. Сигурна съм , че след такъв, доста ще се позамисли следваия път, преди да направи някоя недомислица.
А  какво да направи Ласи в случая, като се има предвид, че не може да махне с ръка и да  се забавлява с дружки, сякаш всичко е наред.?  Вариантите са:
1. Да му обясни, че й е гадно  и да го остави да върви на партито. Резултат- тя ще се чувства  зле, той- също, защото  ще го загризе съвестта. Не печели никой.
2. Да му обясни, че й е гадно и да  го принуди да остане с нея.Резултат- той ще е кисел, покрай него- и тя. Пак не печели никой.
3. Да премълчи и  да се направи на  разсеяна по отношение на постъпката му. Да преглътне и  да продължи, сякаш нищо не се е случило. Резултат- на него ще му  е кеф, тя ще си поплаче  и ще й мине. До следващия подобен случай.
4. Да му върне  със същата монета.Резултат-  на нея  няма да й е  весело, но ако  той има  мозъчно съдържимо, следващият път  ще  знае как да постъпи правилно.
5. Да се изпокарат и    двамата да се чувстват зле дни наред. Резултат- никакъв. Тя ще се чувства   егоист, че  е направила опит да го принуди да е с нея, той ще се чувства  затормозен, че са го лишили от заслужено забавление. И  вероятно ще има  следващ път, за  да й докаже, че  в къщата пее петел.
Така виждам аз нещата.

# 92
Само аз ли не виждам проблем?  newsm78 Човекът ще се прибере следобеда и ще имат възможност да отпразнуват РД. Аз като имам празник не очаквам от мъжа ми да е залепен за мен през всичките 24 часа.  Thinking
И не, че съм много либерална или, че той не ходи командировки, ама все пак какво толкова е станало?  newsm78

# 93
Само аз ли не виждам проблем?   Аз като имам празник не очаквам от мъжа ми да е залепен за мен през всичките 24 часа. 
Но и едва ли очакваш ,след 2 месеца командировки,когато го виждаш от дъжд на вятър ,да ти заяви ,че на рождения ти ден предпочита да е на купон с колеги.

На мен ми звучи малко нагло,най-малкото...

Значи за жената-къщата,децата,работата ,за него-командировки без семейни обязаности, а после дори и на рождения й ден ...нъц,човека си иска купона...

# 94
Само аз ли не виждам проблем?  newsm78 Човекът ще се прибере следобеда и ще имат възможност да отпразнуват РД. Аз като имам празник не очаквам от мъжа ми да е залепен за мен през всичките 24 часа.  Thinking
И не, че съм много либерална или, че той не ходи командировки, ама все пак какво толкова е станало?  newsm78
Ами то и моя не ходи командировки,макар че имам нужда от почивка понякога,но на рождения ми ден да е на купон с колеги!!Що не се премести да си живее с тях,а?Не го разбирам и според мен не е правилно.Не съм чак до толкова либерална Stop

# 95
И аз това казвам, не съм от либералните. РД е събота, той ще се прибере събота. Следователно партито е петък (освен ако не е някакво сутрешно-съботно парти  Laughing). Според мен не е на купон на РД на жена си, а ден преди него. И според мен авторката е изнервена от постоянната грижа за децата, която е легнала изцяло на нея последните месеци, а с темата допълнително си налива масло  в огъня. Аз не бих се тормозила така, бих го оставила да си отиде на купона и без да се самонавивам и да си развалям настроението от това и ще отпразнуваме, когато се прибере. Hug

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 04:24 от Ена

# 96
  • Пловдив

Евентуално може да се прибере в събота,което изобщо не е равно на това,че със сигурност ще се прибере в събота.Което пък от своя страна води до заключението,че много дълго ще е това парти-чак от петък,та до неделя.

И не,не е нормално при това работно ежедневие,което има,да е постоянно с колегите си и да забравя,че има и семейство в картината.

И баща ми ходи в командировки и купони,две години и в Македония работи преди доста време-тръгва в понеделник и се връща в петък късно вечерта,ама му е пределно ясно,че ако не е майка ми,изобщо нямаше да стигне до положението,в което се намира в работата си

# 97
Евентуално може да се прибере в събота,което изобщо не е равно на това,че със сигурност ще се прибере в събота.Което пък от своя страна води до заключението,че много дълго ще е това парти-чак от петък,та до неделя.
Аха, така вече картинката е друга.

# 98
Май съм съгласна с Бронте...

# 99
Здравейте момичета, мъжо се прибра, аз малко наостерна го посрешнах  ooooh!.
Поговорихме си, каза ми че не съм го разбрала правилно по телефона и няма намерение да ме остави сама на рождения ми ден.Направил е всичко възможно да отидем заедно, искал е така да прекарам един по различен празник, но не се е получило.
Вчера цял ден ми се сърди и цупи, защото много ,,лошо'' съм го посрешнала Rolling Eyes

# 100
Това сериозно ли?!
7 седмици командировка, а в събота, на рождения ти ден - служебно парти, на което НЕ може да те вземе!!!
Това съседът или МЪЖЪТ ти?

Съжалявам, ако съм рязка, но мисля, че имаш сериозен проблем.
съгласна съм, не трябва да се чувстваш виновна. ако някой трябва да чувства вина е по - скоро той.
чудя се защо изобщо се двоумите. аз виждам само едно решение - празнувате си весел ЧРД
А това 4е знае 4е имаш ЧРД и ти подхвърля за някакви служебни партита на които естествено не може да те вземе е дори леко обидно  newsm78

# 101
Здравейте момичета, мъжо се прибра, аз малко наостерна го посрешнах  ooooh!.
Поговорихме си, каза ми че не съм го разбрала правилно по телефона и няма намерение да ме остави сама на рождения ми ден.Направил е всичко възможно да отидем заедно, искал е така да прекарам един по различен празник, но не се е получило.
Вчера цял ден ми се сърди и цупи, защото много ,,лошо'' съм го посрешнала Rolling Eyes

Не ти познавам мъжа,но само на мен ли ми се струва,че той ти играе театър?
За да се почувстваш виновна и сама да го "изпратиш"  на фирмения купон?

Аз съм си мнителна и съжалявам ,ако това не е истина.И той винаги е честен и откровен с теб...
Но ако е искал да е само с теб на РД,защо изобщо ти е казал за партито?След като не е станало да те вземе,съвсем спокойно е можел да не го спомене изобщо...
Освен ако не се надява да го пратиш ...

# 102
  • Пловдив / София
И в крайна сметка с теб ли ще остане или въпреки всичко ще отиде на фирменото парти? Tired

# 103
Ще остане с мен, няма драма.  Laughing Той наистина искаше да отидем заедно, хотела е доста  скъп и колкото и тъпо да звучи поради финансовата криза фирмата не може да поеме и моите разходи.
Преди две седмици имахме проблем със свеки и аз си го отнесох, от тогава се чувствах зле и пренебрегната от него, защото както обикновено запази мира   Sick за моя сметка.
Може и тайничко да се е надявал да му кажа - отиди самичък, нали ще се върнеш в събота вечер, но аз си излях душата. Много ми се беше насъбрало, поизнервих се сама с децата, проблемите на работа и със  свеки.
Сега като се замисля нямаше нужда да изживявам всичко толкова драматично, но такава съм си доста емоционална  Embarassed

# 104
Цитат
Сега като се замисля нямаше нужда да изживявам всичко толкова драматично, но такава съм си доста емоционална 

Напротив,когато нещо ти тежи и ти скапва настроението и живота ,не го спотайвай в себе си...
защото все в един момент ще избухнеш.
А и ако на най-близкия си човек не можеш да се облегнеш,когато ти е трудно и гадно, то на кого?!
Не се чувствай виновна!
Предполагам и ти си направила немалко жертви за семейството..

Общи условия

Активация на акаунт