Как да постъпя

• 5 770
  • 107
  •   1
Отговори
# 30
  • Някъде там край морето
Може и в сатурнова дупка да съм изпаднала , но вчера си мислех че вече съм му омръзнала и му е скучно с мен, все пак от 15 години сме заедно.
Не разполагаме с много средства в момента и не мога да си позволя да отпразнувам добре рождения си ден Rolling Eyes,на партито определено ще си изкара по-добре.

Миличка, толкова си добра. Много мъчно ми стана и знам как се чувстваш.  spoko
Аз на твое място не бих го спряла, защото ако ми се цупи и за мен няма да е празник, но няма да го оставя да го забрави.

# 31

Че си намериха оправдание защо жените им няма място на партито.

# 32
Мъжът ми дори НЯМА да се замисли за  служебното си парти ако то се засича с моя рожден ден, пък камо ли, да реши да отиде на него, вместо да бъде с мен на рождения ми ден. Мисля, че имаш проблем...който с времето ще се задълбочи. Просто се чудя на такива жени като теб, как така ще го обсъдите? Ти за кво си му...как може, да не те уважи точно на рождения ти ден, да не иска да празнува с теб, а да иска да е с колегите си...а и както разбирам, той не се задържа много, много при теб...кви са тия мъже бе.................

# 33

Че си намериха оправдание защо жените им няма място на партито.
Tц, грешиш. Никога не ме е отсвирвал, а е можел да ми каже, че партито е САМО за колеги.
Както правят много фирми, както прави и МОЯТА фирма.

# 34
Цитат
Съвсем в реда на нещата е да остане в този ден със семейството си и близо до любимата жена, която има рожден ден.

Съжалявам, за това което ще кажа, ама ако жена му все още беше "любима" темата изобщо нямаше да я има.
Явно, че на това парти ще има нещо, което е по-яко от празнуването рождения ден на жена му.
Знам, че ще ме нападнете, но Ласи никъде не споменава нищо за работата на мъжа и, и по - точно има ли колежки??? Може за това да му се остава на фирменото парти. Дано да греша  Peace

# 35
Tц, грешиш. Никога не ме е отсвирвал, а е можел да ми каже, че партито е САМО за колеги.
Както правят много фирми, както прави и МОЯТА фирма.

Не говоря за твоя мъж. Едва ли той определя правилата на банкетите. Просто тези организации, в които беше традиция семейното празнуване, но искаха ергенско, сега ловко го използваха като довод.

А щом е от техен джоб, значи вече дори не е фирмено, а лично, ходи, който си плати Peace

# 36
  • София
С риск да си навлека гнева на всички ви тук... Grinning
Да, вярно е, че семейството трябва да е приоритет. Има случаи обаче, когато има служебни ангажименти. Не знам какво работи съпругът ти, lasi, но има професии, за които служебно парти не е парти за забавление с колегите, а събитие за правене на бизнес. И в зависимост от това къде е човек в йерархията не винаги го питат иска ли да ходи, не иска ли...съгласете се, че не може да изръси на шефа си: "ми жена ми не ме пуска"...

Пак казвам - не знам какъв е конкретният случай, както и вие, просто давам още една гледна точка на lasi.

# 37
С риск да си навлека гнева на всички ви тук... Grinning
Да, вярно е, че семейството трябва да е приоритет. Има случаи обаче, когато има служебни ангажименти. Не знам какво работи съпругът ти, lasi, но има професии, за които служебно парти не е парти за забавление с колегите, а събитие за правене на бизнес. И в зависимост от това къде е човек в йерархията не винаги го питат иска ли да ходи, не иска ли...съгласете се, че не може да изръси на шефа си: "ми жена ми не ме пуска"...

Именно. Затова казах, че решението е нейно. Все пак не всеки човек би го устроило да живее сам с месеци и сам да празнува личните си празници. На някои им харесва, други искат съвсем друго от живота и имат правото да намерят човек, от който да го получат. А работата - тя е личен избор. Това не е единствената, която може да работи, ако той иска да е със семейстово си, ще намери друга, която го позволява. Баланс.

# 38
Лейди, няма да срещнеш разбиране, не и тук.
Тук човек трябва да е сиамски близнак с мъжа си/жена си, иначе тц-не е никакво семейство.

Не се сърди, има много случаи, в които е по-добре ДА НЕ СИ на парти с мъжа си/жена си, защото просто това там няма да са твоите хора.Ми не ги разбирам тия задължителни семейности и това си е.

Аз съм жена на мъжа си, но и ОТДЕЛНА личност.Той-също.

# 39
  • Бургас/София
О, може и още как. Все пак никой не длъжен да е на разположение 24/7 и след като по цяла седмица отсъства, едва ли някой може да го задължи и през уикенда да не е със семейството си. Освен това има и по-дипломатични начини да се извини човек, не е нужно да оповестя, че "не го пускат", само да има желание...

# 40
Не е задължително парти, но от както е в команировка в друг град не се е виждал с колегите си тук, само се чуват служебно.  Партито е в скъп хотел с много екстри  Wink
Не се чувствам любима жена. Мисля че ако му кажа това и какво мисля той няма да замине, сигурна съм, но мен ме заболя. Проблема явно не е от вчера, свикнала съм да ме пренебрегват явно, сама съм си виновна.

# 41
  • София
Знаех си, че ще предизвикам дефект в матрицата... Laughing

Според мен наистина е важно да има баланс, но балансът сам по себе си не е постоянно състояние на нещата - има моменти, когато едно надделява, после друго...Като теглиш чертата и има баланс - идеално.

Освен това - свят голям, модели на семейства всякакви, да не говорим, че в даден момент от живота човек се променя, желанията му се променят.

Просто в случая lasi се чувства зле и подтисната и реших, че мога да дам един по-различен поглед върху нещата. Не можеш да разбереш някой, ако не се поставиш на негово място.

Поздрави, момичета Simple Smile

# 42
Не се сърди, има много случаи, в които е по-добре ДА НЕ СИ на парти с мъжа си/жена си, защото просто това там няма да са твоите хора.Ми не ги разбирам тия задължителни семейности и това си е ...

Няколко пъти казах, че говоря за организации, в които винаги се е ходило семейно. Просто това беше повод. В тези, в които винаги се ходи по отделно, те са си друг въпрос, не ги обсъждам  Simple Smile

А в извън работно време дали човек ще е избере да е с половинката си или сам до колеги, приятели и т.н., това е абсолютно личен избор, на отделен човек както казваш Peace и правила няма, всеки сам ги определя, в зависимост от нуждите си.

LadyAngel, има семейства, в които и по 1 г. липсва единия, но разбиранията им са такива и това ги устройва. Това също е баланс.

# 43
  • София
Не се чувствам любима жена. Мисля че ако му кажа това и какво мисля той няма да замине, сигурна съм, но мен ме заболя. Проблема явно не е от вчера, свикнала съм да ме пренебрегват явно, сама съм си виновна.

Ето това е проблемът. Не неговото присъствие/отсъствие, а неговото отношение. Поговорете за това.

Успех, мила!

# 44
Абе ако не е мъжът винаги на разположение, подчинен, преклонен-край, развод. Laughing
Добре че има една камара жени извън форумите с друг поглед върху нещата.
Ласи-тук можеш само допълнително депресия да си докараш, недей.Говоря откровено.

Общи условия

Активация на акаунт