ИСКАМ СЪВЕТ

• 3 526
  • 54
  •   1
Отговори
# 15
Да бе, вярно, такава скука да се занимаваш с децата... Но имам идея, за съжаление изпълнима само ако имаш баба от друг град. Прати го там да си го гледат! В крайна сметка никой не е длъжен да гледа и чуждите внуци, а ти се занимавай тук с нещо по-весело и занимателно.
Просто така написан постинга ти, излиза че ти е скучно да гледаш дете и да се занимаваш с него и затова ти се връща на работа. Ако не е така се извинявам, и препоръчвам да доуточниш.

ДООТОЧНЯВАМ ЗА ЛЮБОПИТНИ......НЕ ПИТАМ ЗА МОЕ ДЕТЕ......АЗ МОЕТО СИ ГО ГЛЕДАХ ,ГЛЕДАМ И ЩЕ ГЛЕДАМ......
ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ОБЯСНЯВАМ НА КОГО Е ДЕТЕТО И ДА ГО СЪДЯ (КАКТО ВИЕ ПРАВИТЕ) чЕ НЕ ИСКА ДА СИ ГЛЕДА ДЕТЕТО....МЛАДО СЕМЕЙСТВО СА И НЕ ИМ СТИГАТ ПАРИТЕ.....КАКТО НА МНОГО ОТ НАС ,СИГУРНО.....НЕ ИСКАМ ДА СЪДИТЕ ЗА МАЙКАТА ПО НАПИСАНОТО,А ДА ДАДЕТЕ СЪВЕТ ПО ВЪПРОСА.......АМАН ОТ СЪДНИЦИ......СЪДЕТЕ ВАС СИ,НА МЕН СЪВЕТ МИ ТРЯБВА.........
ТАКА СПОКОЙНИ ЛИ СТЕ??????????????

# 16
я се вземи в ръце и започни да пишеш с нормални букви без да вряцаш и без толкова препинателни знаци  Twisted Evil

# 17
Да бе, вярно, такава скука да се занимаваш с децата... Но имам идея, за съжаление изпълнима само ако имаш баба от друг град. Прати го там да си го гледат! В крайна сметка никой не е длъжен да гледа и чуждите внуци, а ти се занимавай тук с нещо по-весело и занимателно.
Просто така написан постинга ти, излиза че ти е скучно да гледаш дете и да се занимаваш с него и затова ти се връща на работа. Ако не е така се извинявам, и препоръчвам да доуточниш.

ДООТОЧНЯВАМ ЗА ЛЮБОПИТНИ......НЕ ПИТАМ ЗА МОЕ ДЕТЕ......АЗ МОЕТО СИ ГО ГЛЕДАХ ,ГЛЕДАМ И ЩЕ ГЛЕДАМ......
ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ОБЯСНЯВАМ НА КОГО Е ДЕТЕТО И ДА ГО СЪДЯ (КАКТО ВИЕ ПРАВИТЕ) чЕ НЕ ИСКА ДА СИ ГЛЕДА ДЕТЕТО....МЛАДО СЕМЕЙСТВО СА И НЕ ИМ СТИГАТ ПАРИТЕ.....КАКТО НА МНОГО ОТ НАС ,СИГУРНО.....НЕ ИСКАМ ДА СЪДИТЕ ЗА МАЙКАТА ПО НАПИСАНОТО,А ДА ДАДЕТЕ СЪВЕТ ПО ВЪПРОСА.......АМАН ОТ СЪДНИЦИ......СЪДЕТЕ ВАС СИ,НА МЕН СЪВЕТ МИ ТРЯБВА.........

Ами задай си въпроса като хората, ние сме спокойни, но ти не знаеш какво питаш и после другите ти криви

# 18
Да дойде психотерапевта на форума Naughty

# 19
  • Талант на 2012,2013 г.

Е, и ти пък се сърдиш... Какво толкова? Всеки има право на мнение, а ти искаш съвет. newsm53

# 20
Като не питаш за себе си, защо си задала въпроса си в 1л. ед. число  newsm78 Трябваше да го уточниш в началото за да не ти се нахвърлят така. За малко и аз щях,де  Laughing

# 21
По стари спомени до 40-тия ден след раждането се водиш в болнични. След това вероятно значи, а постъпките могат да се направят по-рано.

Каквото и да решиш, съветвам те да бъдеш близо край детето си всеки ден ( вероятно питаш за евентуално второ, щом първото е на 4 г.). Защото липсата на майката в първите 7 години нанася травми. И след доста време, но то все пак ще дойде, ще питаш - защо детето ми е такова или онакова ... и няма да отговаря на твоята представа за достоен наследник, с чиито постижения мама да се гордее.   Sad

БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА СЪВЕТА ...И АЗ БИХ ДАЛА ПОДОБЕН....СЛАВА БОГУ ,НЕ СТАВА ДУМА ЗА МОЕ ДЕТЕ.....ПОПИТАХ В ИНТЕРЕС НА ДРУГА МАЙКА..... Mr. Green

# 22
  • Талант на 2012,2013 г.
Все пак темата ти е искам съвет. А за кого... само ти си знаеш. Whistling

# 23
Като не питаш за себе си, защо си задала въпроса си в 1л. ед. число  newsm78 Трябваше да го уточниш в началото за да не ти се нахвърлят така. За малко и аз щях,де  Laughing

АБЕ ХОРА ,ИМА ЛИ ЗНАчЕНИЕ ЗА КОГО ПИТАМ....ЗАщО НЕ МИ ДАДЕТЕ ОТГОВОР НА ВЪПРОСА ,А ТЪРСИТЕ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ.....НЕДЕЙТЕ ТАКА БЕ.....чОВЕК ДА НЕ ПОПИТА НЕщО......ВСЕ ЕДНО ПИТАМ ЗА СЕБЕ СИ,КАКВО ТОЛКОВА newsm78

# 24
Все пак темата ти е искам съвет. А за кого... само ти си знаеш. Whistling

ТОЧНО ТАКА..ТОВА СЕ ОПИТВАМ ДА ОБЯСНЯ.....

ПС...ДАЛЕЧЕ СЪМ ОТ СЪРДЕНЕТО....ВЕСЕЛ ЧОВЕК СЪМ......КАКВОТО И ДА СТЕ ПИСАЛИ ,НЕ СЕ СЪРДЯ,НЯМА И ЗА КАКВО..ВСЕКИ Е СВОБОДЕН ДА ПИшЕ КАКВОТО И ДА Е.....НО ,КОГАТО ВИ ИСКАТ СЪВЕТ ,ПРОСТО ГО ДАЙТЕ ,БЕЗ ПОДРОБНОСТТИ.ПО ДЯВОЛИТЕ Laughing

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 16:11 от krasi_dani06

# 25
По стари спомени до 40-тия ден след раждането се водиш в болнични. След това вероятно значи, а постъпките могат да се направят по-рано.

Каквото и да решиш, съветвам те да бъдеш близо край детето си всеки ден ( вероятно питаш за евентуално второ, щом първото е на 4 г.). Защото липсата на майката в първите 7 години нанася травми. И след доста време, но то все пак ще дойде, ще питаш - защо детето ми е такова или онакова ... и няма да отговаря на твоята представа за достоен наследник, с чиито постижения мама да се гордее.   Sad

БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА СЪВЕТА ...И АЗ БИХ ДАЛА ПОДОБЕН....СЛАВА БОГУ ,НЕ СТАВА ДУМА ЗА МОЕ ДЕТЕ.....ПОПИТАХ В ИНТЕРЕС НА ДРУГА МАЙКА..... Mr. Green
Ами тогава в ИНТЕРЕС НА ТАЯ МАЙКА, дай й същия съвет  Whistling

# 26
  • Варна
Не викай ще дойде модератор!!!!

# 27
Ами тогава в ИНТЕРЕС НА ТАЯ МАЙКА, дай й същия съвет  Whistling
[/quote]

ПРОБВАХ  Rolling Eyes

# 28
Не викай ще дойде модератор!!!!

И ПО ДОБРЕ ....ТУКА САМО МЕ ХОКАТ БЕЗ ДА ДАДАТ КАКВАТО И ДА Е ИНФОРМАЦИЯ....ДА Я ЗАКЛючАТ ПО ДОБРЕ  newsm62

# 29
Много ми става мъчно като срещна такива хора и в живота и тука,няма значение.
 ooooh!
Уж искате нещо да ви помогне някой ,а нямате грам човешко отношение.
Казват ти момичетата как да се държиш,че не бива с рогата напред,обаче ти си голяма работа...
Защо бе хора,защо не се уважаваме... Tired

Общи условия

Активация на акаунт