КГБ-94 Клуб на готините баби

• 42 059
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
  • София

Да сте бели и червени ,весели засмени!

# 106
Честита Баба Марта!Бъдете живи,здрави,румени,засмени!

Хули,Честит Рожден Ден!Много здраве,щастие и сбъднати мечти!

# 107
  • София
Хули  честит рожден ден! Продължавай да бъдеш себе си!

# 108
"

За малко весело настроение Simple Smile

На сватбата на лъва, царя на животните , до него се приближил един плъх и му казал:

Всичко хубаво братле, честито.!

Лъвът побеснял, грабнал плъха и му креснал:

За какъв се мислиш, че наричаш мен, царя на животните, братле #Cussing out #Cussing out

Плъхът му отвърнал:

Спокойно братле , и аз бях лъв преди да се оженя Simple Smile

# 109
# 110
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Momi4eta , 4estita baba Marta. Da ste jivi i zdravi , rumeni , zasmeni.      Kakvo se razbrahte za sre6tata?

# 111
  • в малка спретната къщурка
Сядам с кафенцето тук,че да си почина.
Каролин,благодаря и за кафето и за вица.И аз бях лъвица,амааа ,сега незнам какво съм дори. hahaha hahaha hahaha
Джейда,къде се изгуби? newsm78Казвай как е при теб.
Жабче, Hug
Имам чувството в последно време,че съм включена на пълни обороти. JoyСамо да не изпуша скоро. hahaha hahaha hahaha

# 112
                      Жабче,за срещата: НА 3 МАРТ ОТ 14 ЧАСА НА ЪГЪЛА НА "ВИТОШКА" И "ПАТРИАРХА".ПРЕД БИВШАТА АПТЕКА!

# 113
  • София
Честита Баба Марта! Бъдете живи,здрави,румени,засмени!

Баба Марта прати вест, ДА НЕ СЕ РАБОТИ ДНЕС! Да качим краката на бюрата и да се чешем по главата.... бели, румени, засмени... от божествен мързел днес опиянени! След кафенцето горещо иде време и за още нещо... сандвич със кюфте и много бири със мезе...! Здраве, щастие и рози, виното - във двойни дози. Бурен... секс във всички пози, пожелаваме на Вас Баба Марта, Пролетта и Аз!

Хули,Честит Рожден Ден! Много здраве,щастие и късмет! Прекрасно е да имаш рожден ден на също толкова позитивен празник.   bouquet

# 114
  • Кубрат/ Пишурка
 ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

http://vbox7.com/play:494b87ac&al=1&vid=1403627

Връщам се да чета.

Хули, честит рожден ден! Крепко здраве,успехи във всичко и много,много лично щастие!

# 115
честита баба марта!Бъдете здрави и щастливи!!!

Хули, послучай РД, ти пожелавам много здраве и късмет!!!

# 116
  • София
Честита Баба Марта!  Да сте живи и здрави, бели и червени, много засмени всички тук и близките ви!
Хули, честит рожден ден с пожелания за здраве и сбъднати мечти!   bouquet

# 117
  • тук и там
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА,МИЛИ МОМИЧЕТА!
Бъде здрави,весели и засмени през цялята година!
Хули,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Много здраве,усмивки и много щастие ти желая от все сърце!

Весело прекарване на празника и наздраве!

# 118

Хули, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве, радост, щастие и сбъдване на най-съкровените ти мечти!Весело празнуване!

Честита Баба Марта! Бъдете живи и здрави, румени, засмени!

Здравейте момичета!

Нямах време тия дни, дори да отворя да ви прочета, не съм ходила и във Варна тази събота и неделя. Ето с какво се занимавах:http://prikachi.com/files/1399978O.jpgОтнеха ми два дни тези картички, правих ги послучай Осми март, за по-специални гости, по поръчка на директорката ми. Правени са с джиесем, не са перфекто качество. Сега хола ми е пълен с хартийки и какви ли не боклуци. Още не съм изчистила, днес ходих след обяд на зъболекар, та се ядосвах, че бях записана за 3 часа, а влязох в 4.30, чудя се за какво ги дават тия часове. То бива чакане, ама това всеки път. И затова дето и казах, че имам час за 3 часа, преди да влезе жената преди мене, зъболекарката после такъв груб тон ми държа, като приключи работата си  с мен, та  станах пишмян, и в необрано лозе. Взе да ми обсъжда аз по колко часа съм работила на ден като учителка и тя, че работила цял ден, "Не съм била попаднала явно на подходящия зъболекар"... И щом чух и това, пожелах и всичко хубаво и си излязох. Както и да е, здраве да е! Оплакох ви се!
Янче, съчувствам ти за проблемите. Добре е постъпила Мелчето, това не се търпи цял живот, такива хора като мъжът и, както ти казват всички, наистина няма да се променят. Добре е, че си има вас да я подкрепите в такъв момент. Дано всичко лошо остане зад гърба и.

Лека и спокойна  вечер на всички! Hug Hug Hug

# 119
  • София
Мими, оправи ли албума? Май още не съм виждала снимки на бебето. Той вече стана за женене...
Диди, много красиви неща си направила, браво на тебе.
А за зъболекарката - не се ядосвай. Никога, при никой лекар не са ми спазвали часа.
То, като си седят хората и чакат - нищо, чакам си и аз.
Но като започнат да чукат на вратата  колежки и да водят някого - издивявам.
Ама мълча, нали съм допряла до тях, няма начин.
Чакам Ани да си дойде и ще правим баница.
Снощи я осени идеята, купих продукти и като се върне ще я майсторим.
Дано става за ядене, да не се облажи само  кучо с нея.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт