КГБ-94 Клуб на готините баби

• 41 612
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Янушка, добре че се е прибрало Мелчето, това е най-добрия вариант, такива идиоти не са за семейство! При вас побой, при нас разврат и извънбрачно дете.......ама и другата не го прибра, та на две деца плаща издръжка и кукува сам в мезонета!
Отначало ми беше тъжно, но по добре да ни са живи и здрави внуците и дъщерите, отколкото да живеят в страх и  да имат съпрузи за пред обществото!
Мелчето е млада, живота е пред нея, нека да се успокои, ще започне работа, ще тръгне по пътя си, само да са живи и здрави!
Предай и поздрави и целувки от мен и  да гледа напред!  Heart Eyes Hug

Дидия, нямаш проблем, стига да има национална среща, ще пеем, ще играем, само здраве да е!
Фурийче, аз пък ви се възхищавам на трудолюбието, упоритостта и способностите, плетете, шиете, в градинки и дворове работите....
Сигурно за това си се обичаме, защото сме различни! Laughing
Софиянки, сряда наближава, с вас сме в мислите си! Радваме се и мъъъъничко ви завиждаме!
Благодаря за пожеланията, дано да стана певица, че който пее зло не мисли!

Лека нощ на лягащите, на другите ....... после!

Heart Eyes Hug newsm10

# 91
  • Кубрат/ Пишурка

Яжке, Фурийче, той не за първи път й посяга! Миналото лято без малко пак да й приберем багажа,но той дойде тук, ръце целува,обещава.... и какво - не минаха 4-5 месеца и пак започнаха караниците. И сега вече прекали! Щом Мелчето кара детето да се обади,че баща му иска да го чуе,а то,горкото, бяга и вика: "Не искааааам" можете да си представите какво е било,при положение,че Анжелка си беше "влюбена" в тати си!
Сега ще наблягаме на успокояването,че не знам дали да не отидем и куршум да леем на Анжелка.Но времето е най-добрия лекар и дано всичко се оправи!

# 92
  • Кубрат/ Пишурка

Всъщност хубавото беше,че два дена си бях с внук и внучка! Ама то било много хубаво!Двамата така се допълват и така държат един за друг.... нищо,че от време на време се и поскарват!
Забелязах,обаче,че като не им се намесиш  - сами се справят със споровете си!
А сега - ЛЕКА НОЩ, че утре пак на работа!

# 93
  • тук и там
Здравейте,момичета!
Не съв ви чела,първо да се обадя.
Преди час два се въртахме от Варна с деди-пак по доктори.Бях взела на всички варненки телефоните и исках да ви изненадам,но не успях.Едва успяхме да мине мъж ми при доктора,а днес набързо се видяхме със сина и в 1600ч ни беше автобуса.Но следващия път някъде около 16 март пак ще  ходим.
Янче,с теб сме говорили и няма да се повтарям-всяко зло за добро.Важното сега е да се успокоят и двете,времето ще покаже.Добре,че Криси е бил на село,а и вече по-често ще си играят заедно и ще им се радваш.
Мелче, имаш златни мама и тате,обичат те и са с теб.Гледай напред!

# 94
  • София
Фурийче, чета ви, гледам филм, говоря по телефона, а понякога съм и в чата .
Янче, много ми стана мъчно, като прочетох за Мелчето.  Кураж на нея, на Анжелка и на вас да сте й опора. Много е тежко и е голям стрес. А детето е мъничко, но разбира. Защо нямат акъл тези мъже и така си пропиляват живота, пък и тормозят най-близките си. Дано Мелчето намери щастието си, заслужава го.
Яжке, дано остане поне една луковичка и за мене. Тези от Фурийка ги засадих в детската градина и там им се радвам. А на балкона в сандъче имам луковички от анемония и 2 години си цъфтят.
Лека ви нощ, момичета, приятни сънища с Лунната соната от Шпунц - любима ми е, като момиче имах приятелка пианистка и често я молех да ми я свири.

# 95
  • София
Лека нощ от нас.
Да сме здрави, всичко друго е поправимо.

# 96
Честита Баба Марта!

Всички баби, дядовци и техните деца и внуци да бъдат здрави и много засмяни!

# 97
  • София
Честита баба Марта!

Момичета,утре съм на работа .Да не се чудите защо ме няма!Лека нощ!

# 98
Честита Баба Марта!
Да сме живи,здрави,бели и червени,
от късмет и щастие огрени,
хубави като кокичета,
да са милите ни внучета,
по дворове и по полянки,
гласчетата им като камбанки,
от сутрин до вечер да звънят,
с игри да им е пълен денят!
Дори да не го осъзнава,
но зимата си заминава,
природата се събужда,
и спомени у нас пробужда,
за разходки из гората,
но....с доста стара дата!
Хайде, да си вземем бележка,
и с комшията отсреща,
или с този, от долния етаж в средата,
пак да отидем в гората,
но обезателно с мъж да ни пази,
та "мечка да не ни гази",
че с природата който контактува,
всички болежки  си лекува!
Честита Баба Марта!

Heart Eyes Hug Grinning

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 09:23 от Tani-ta

# 99
ХУЛИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА,
ДА СИ ЗДРАВА, БОГ ДА ТИ Е ЗАКРИЛА,
С МНОГО НАДЕЖДА И КЪСМЕТ,
ДА ВЪРВИШ В ГОДИНИТЕ НАПРЕД,
ДА СРЕЩАШ УТРОТО С УСМИВКА,
ДА СИ ОБИЧАНА, ДА СИ ЩАСТЛИВКА,
ПЪТ ДО СЪРЦАТА НА ХОРАТА ДА НАМИРАШ,
С НАЙ-ВИСОКА ПЕНСИЯ ДА СЕ ПЕНСИОНИРАШ,
ТАКАВА, ЧЕ ДА МОЖЕШ ВСЯКА ГОДИНА,
ПОНЕ ПО ВЕДНЪЖ ДА ХОДИШ В ЧУЖБИНА!
                                     НАЗДРАВЕ!

newsm51 newsm59 bdbaloni

# 100
  • в малка спретната къщурка
Честита Баба Марта!Здраве за всички да донесе Баба Марта.

Хули,Честит Рожден ден.Много здраве и щастие ти желая!Наздраве!
Ирен Hug,Мая Hug,много Ви се радвам.  bouquet

Имам много задачки,но при пръв удобен момент съм тук.
Сутринта Фенчо ми каза,че съм омъжена за Интернета вече. hahaha hahaha hahaha

# 101

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА,МОМИЧЕТА!ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,МНОГО ЩАСТЛИВИ ВИЕ И ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА!

ХУЛИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!ЖЕЛАЯ ТИ ВСИЧКИ ТВОИ МЕЧТИ ДА СЕ СБЪДНАТ И ДЪЛГИ ГОДИНИ ДА СИ ЩАСТЛИВА С БЛИЗКИТЕ СИ ХОРА И ПРИЯТЕЛИ!

Янче,няма да повтарям,защото съм съгласна с казаното от момичетата и ми е трудно в момента да осмисля подобно поведение и то пред детето.Да са живи и здрави двечките  има и по-хубаво бъдеще за тях.Те много добре знаят,че вие сте с тях и ще преживеят стреса с ваша подкрепа.
                    Римар,чист артрит си е и няма нищо общо с друга диагноза  Laughing Казах,че то си ни е наследствено и точно за това джипито ми даде Диклак - за ставни болки и сега ръцете не ме болят,но се мажа постоянно.Като дойде хубавото време и съм сигурна,че нищо няма да ми има.Боли при промяна на времето,нали гледам майка от 30 години как се мъчи с ревматоиден полиартрит.
                   Лек и спокоен първи работен ден!  bouquet

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 11:07 от Didia

# 102

ЧЕСТИТА   БАБА МАРТА

ЗА ВСИЧКИ   НИ  ЖЕЛАЯ  ДА СМЕ  ЗДРАВИ, ЖИВИ,ДА ИМАМЕ ПОВЕЧЕ ПОВОДИ ЗА УСМИВКИ, ДА СЕ СРЕЩАМЕ ЧЕСТО, АКО НЕ НА ЖИВО, ПОНЕ ВИРТУАЛНО.БОЛЕСТИТЕ И НЕПРИЯТНОСТИТЕ ДА ОСТАНАТ В МИНАЛОТО И НА БЪДЕЩЕТО ДА ГЛЕДАМЕ С ОПТИМИЗЪМ

Хули  за много години.Желая ти от все сърце добро здраве, щастие,успехи Hug

Янче,мъчно ми стана за случилото се , добре е че дъщеря ти и внучето ти имат във ваше лице една истинска опора.На човек вдигнал веднъж ръка, не трябва в никакъв  случай да се вярва.Това ще се повтори и потрети стига да му се отдаде случай

На всички ви желая успешна седмица Hug Hug Hug

# 103
Здравейте момичета

Честита Баба Марта  

Мартенички, мартенички -
бели и червени!
Да сте здрави, румени,
весели и засмени!

Хули, Честит Рожден Ден  .Бъди здрава .Това е за теб

# 104
Честита баба Марта,скъпи момичета. Бъдете живи и здрави и много щастливи!

Хули честит рожден ден. Желая много здраве и късмет!

http://makeyour.net/ecards/birthday/happy_birthday/greetings_ecard-798.html

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 12:46 от Джейда*

Общи условия

Активация на акаунт