КГБ-94 Клуб на готините баби

• 41 610
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Тук съм, но и Ани е тук. Та много нямам достъп до комп. Бързам да пиша докато гледа ТВ.
Яге, постепенно ще свикне детето и ще иска все по-дълго време да сте заедно.
Танита, стискаме палци да станеш певица.

# 76
  • София
А ние дет си нямаме градинка? На балкон кое от туй вирее?

# 77
                    Яжке,каквото си купила това ще делим  Laughing и защо си изхвърлила перуниката.Аз я обожавам,а и има едно местенце пред блока дето друго нещо май няма да вирее .Дедито е боднал една-две грудки и цъфтяха ,та си мислехме да насадим още.
                    Яжка,радвам се,че си била с Викито и дано все по-често е около теб.Скоро ще стане топло и ще се гоните из двора. Laughing
                    Шпунц,изплетох едно болерце,но не съм сложила копчетата.Сега плета една туника и да видим какво ще излезе,че префасонирам един модел на рокличка.Само дето не мога да плета много,че от студа и промяната на времето ме болят някои стави на пръстите и постоянно съм намазана с нещо и чакам да попие та да мога да плета.До сега плетох за едно бебе дето трябва да се роди през март,но дадох всичко на колежката и след това включих,че не съм снимала. Embarassed През цялото време си мислех да ги снимам,че албума ми е празен,ама ...забравих.
                    Стискам палци родителите ти да се закрепят,че става трудно и аз така се бях изплашила,но се стабилизираха.Само дето като звъннат и видя на телефона,че са те направо примирам - какво ли е станало.
                   Танче,да ни изпееш песента на националната сбирка.Добре си я стъкмила така,че репетирай. Peace
                    Жабчеееееее,видях те! Laughing Скачай долу и кажи какво правят двамата братовчеди?

# 78
  • в малка спретната къщурка
Привет  КГ Бабетки!  Hug
 Изкарахте  уикенда,а утре работещите пак на плантацията.Които са в къщи,ще карат"Старата песен на нов глас" hahaha
Утре и вдругиден почивам и ще имам време за вас.

Яжка,следващата седмица повече часове с Вики Praynig.
Дидиа,ръцете те болят от преумора и им трябва малко почивка.Това съвсем сериозно.Аз имам проблем с лявата ръка и докато не се налудува от болка пущината Mr. Green,нямам мира.Последно Дуня беше препоръчала едно лекарство на Яжка,но аз намерих сходно/не същото/ и мажа с него.
Шпунц,все за нещо да мисли човек и да не е спокоен.Дано и мине на майка ти Praynig,че за какво по напред да мислиш.
Айша,при нас положението с компа е като при теб с Ани.Когато е тук Ели,за мен време и място няма.Използвам като влезе в банята,че там пребивава дълго,за да надзърна при вас.
Каролин,при теб най рано е дошла Баба Марта.
Римар,Вие без градинките,ще ходите по гости и ще се радвате наготово. hahahaТака става най добре.
Танита, Hug Hug HugВсестранно развита личност си.

Кубрат май си казват вече Наздраве. Laughing

# 79
                      Фурийче,да беше от преумора поне щях да знам сигурен лек.......мързел! Mr. Green Само дето ще се окаже артрит ,имам си наследствена обремененост с тази болест.Майка , от млада се мъчи с полиартрит,а мен за първи път този месец ме заболява ту една става ,ту друга на пръстите,ама то така започва  Laughing Като отидох при джипито и тя ме праща в ревматологията с обяснението ,че много се чака,защото идвали от цяла Б-я и питам аз какъв ще е резултата,а тя - ще уточнят диагнозата.Е,много важно като я уточнят  Laughing то пак си боли. Аз се мажа с Румалая /коляното ме болеше преди години и ми го дадоха него/ и с Диклак - него сега ми го предписаха.Добре,че не мирише та мога да го ползвам винаги. Laughing

# 80
  • Кубрат/ Пишурка

Момичета,сега вече имам разрешение да си кажа болката.Отписвам се от варненската група. Мелчето напусна бащата на детето си (не мога да кажа съпруг,че нямаха брак и слава Богу!). След като си отидох от тях, в съботата се скарали за глупости,но последствията били бой, ритане в ребрата, душене и т.н.Той отдавна я тормози и психически.Дори си позволяваше да я обижда пред мен - разбира се аз веднага го запрях,но... Добре,че били нейни приятели,които й дали смелост и тя си събрала багажа и те я докараха във вторник у нас. Сега в сряда ще отидат с баща си за багажа и ....толкоз по въпроса! Преди 4 години я пратих във Варна 62 кг.Не знам дали ще повярвате,но в момента е 45! Само кожа и кости! И изтормозена...най-вече психически.Най-интересното е,че Анжелка не иска да чуе татко си - той,изродът, пред детето бил майка му!И сега и то,милото, е стресирано.Ще се оправят и без него,ама що да е! Та за това и не пишех често,че все си имах дертове.

# 81
  • София
Янче, съчувствам ти , мила, но най ми е мъчно за Мелчето. Как ти се е късало сърцето, като си знаела и нищо не си могла да направиш. Може би отдавна е трябвало да си я вземете, ама нали все се надява човек, че нещо може да се промени. Сега си я гледай, най-важно е да се успокои и детето също. Само спокойствие им трябва. Каквото и друго да кажа, малко ще е да изрази това което чувствам. Майка ми казваше навремето-всичко се прощава, но има ли вече и посягане, бягай надалеч. Защото това с годините ескалира.
А за групата, не бой се-ще ви вземем в нашата  Laughing От мен на всички ви - много, много  Hug

Фурийка, какво стана с новата втора работа? шЪ я има ли, ил`не?

Дидка, това да не е нещо като подагра?

Ох, чакам с нетърпение срядата Hug

# 82
Янче,правилно е постъпила Мелчето.Аз съм против  насилието,дали с психическо въздействие над човек,а когато има и физическо е непростимо да се търпи.Няма да кажа," съжалявам за случилото се",защото немога да си и представя дори:една майка на 3-4 годишно дете да работи по нощите,за да изхранва семейството си,а лентяя да лежи по цял ден и да си търси оправдания.Подкрепяй си децата и кураж и сили за Мел.За мен е голям Герой,щом е решила да изведе Анжелка от тази Нездравословна среда.Потресена останах от разказа ти и пиша първосигнално. Hug Hug Hug

Римар,реагирали сме заедно.Имам втора работа,но незнам дали ще е за дълго.Всеки ползва,а май не иска да плаща.Няма да се оставя да натрупам вземания.

Дидиа,дано не е това,за което пишеш. PraynigДиклака е добро лекарство за ставни болежки.

# 83
Янче,съчувствам ви.Много хубаво е направила Мелчето,че се е махнала от този Изрод.
Ще ни липсваш на срещите.
Напълно подкрепям първите 2 мнения.Няма да се повтарям.
Дано бързо да се оправят нещата и да не мисли  Онзи за мъст,че има всякакви хора.

# 84
  • София
Янке, добре сте направили, че сте ги прибрали.
Не знам като отидат с Тошо да не се сбият и да стане някоя поразия. След като бившия е такъв тип. По-добре отложете взимането, майната им на предметите.
Добре, че не са се женили. Но, ако е признал детето може да го осъдите за издръжка. Все пак има и отговорности. Ясно ми е, че няма да се засили да плаща, но да му виси задължението.
Сега нека почиват, дано по-бързо се възставонявят  и двете. А после ще си намерят друг, добър татко. Ние с Ани как си намерихме Пламен.

# 85
Янче,ако Мелчето си е изкарала медицинско/ако има белези още не е късно/ може и това да добавите/ако ви се занимава/.

# 86
Joy Joy Joy

-Почакайте навън, докато обсъдим случая! -казва професорът на пациент по време на консилиум и се обръща към колегите си:- Е, ще го лекуваме ли или да си живее?

В два реда,реалността.Започнах със смях,но трябва да завърша с плач.

# 87
  • Кубрат/ Пишурка
 Благодаря ви ,момичета,за подкрепата! Нямате си на представа колко много е тя за мен!
Айша, предполагам,че няма да се сбият,че онзи е 50 кила с мокри дрехи,пък Тодор си е голям българин.И още повече,че сега той мечи по тел.,че всичко щяло да се промени и ....дрън,дрън!То от 4 години все се променя!
Светле, изкарала си е съдебно медецинско!
За сега ще гледаме да се успокоят нещата,че и двете са много изтормозени.
Фурийче,съгласна съм с теб - наистина й се възхищавам за смелостта - аз я нямах!

# 88
  • София
      Не съм чела какво сте писали.Само да кажа,че луковиците бяха продадени.Имаше останали две кутии от синьо-жълтите и аз купих едната.Тя съдържа 44 сини анемонии,15 жълти гладиола,1 бяла далия,40жълти алиума,10 бели фрезии и15 сини холандски перуники.
      Янче,добре сте направили,че сте си взели Мелчето.Като мине малко време,тя може да реши да се върне при него.Моя съвет е да не допускате,това да стане.Тя е още млада,вие сте до нея,ще си намери човек да я обича и уважава.Той,щом веднъж е вдигнал ръка-няма да спре.

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 21:14 от Яжка

# 89
Янче,не му вярвайте за промяната.Една ръка научи ли се да посяга,тя тръгва всеки следващ път по инерция.Аз не съм виждала насилие нито като дете в моето семейство,нито сега ,вече при 25 години брак.Проблеми е имало и има,но се решават с разговори,това съм видяла,това правя.Тоя явно му липсват не само седемте години,а много повече.
Яжка,така влетя в темата. JoyМного приятно беше. Hug

Мая,скачай от клона де. Hug

Общи условия

Активация на акаунт