Хули, да е честит рожденият ти ден! Бъди благословена с обичта и добротата, които раздаваш, да се връщат многократно на тези, които обичаш и на теб!
Янче, състрадавам ви за проблемите с Мелчето! Някои неща в поведението на мъжа са до гроб.И за това ние, родителите,трябва да сме до своите деца. Имам преки служебни впечатления -някои взаимошотношения не сепроменят никога! Добре си си спасила дечицата от физическо и психическо насилие. Времето е най-добрият лечител! За мен на предна позиция е психическото здраве на децата и внуците ни, а за това плътно трябва да сме до тях, те са си нашите деца, а ние сме тяхната опора! И това е нашата отговорност!
Rimar, супер пожелания за Баба Марта!
Дай, Боже, на всяка!
Ох, пак нещо си разместих адресните ленти, все не мога да му свикна на този компютър, уж е едно и също, пък току нещо ми изччезне и ме хвърли в потрес!
Не ми се иска да свършвам, ама поне докато съм "в час", да пожелая сладки сънища и не се отказвам да надничам в темата, а ако мога пак да се включа - още по-добре, ама някак всичко ми е на обратно
. Не мога още да сеи приспособя към разнитеи инсталирания, преинсталирания, настройки...

Дidia, как бих се радвала и аз на срещата с всички вас!
Caroline,
за всички лъвове, дори и преди брака!!

Не съм имала време, да хвърлям по едно оче.
Сега ще се връщам назад да ви чета ( когато имам време ) А сега изчезвам на тръстиката.