КГБ-94 Клуб на готините баби

• 42 064
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, Честита Баба Марта! Да сте вие, внученцата, дечицата,тези, които обичате здрави, засмени, да имате мнооооооого поводи за радост и удовлетворение!
 Хули, да е честит рожденият ти ден! Бъди благословена с обичта и добротата, които раздаваш, да се връщат многократно на тези, които обичаш и на теб!
Янче, състрадавам ви за проблемите с Мелчето! Някои неща в поведението на мъжа са до гроб.И за това ние, родителите,трябва да сме до своите деца. Имам преки служебни впечатления -някои взаимошотношения не сепроменят никога! Добре си си спасила дечицата от физическо и психическо насилие. Времето е най-добрият лечител! За мен на предна позиция е психическото здраве на децата и внуците ни, а за това плътно трябва да сме до тях, те са си нашите деца, а ние сме тяхната опора! И това е нашата отговорност!
Rimar, супер пожелания за Баба Марта!
Дай, Боже, на всяка!
Ох, пак нещо си разместих адресните ленти, все не мога да му свикна на този компютър, уж е едно и също, пък току нещо ми изччезне и ме хвърли в потрес!
Не ми се иска да свършвам, ама поне докато съм "в час", да пожелая сладки сънища и не се отказвам да надничам в темата, а ако мога пак да се включа - още по-добре, ама някак всичко ми е на обратно Thinking Whistling ooooh!.  Не мога още да сеи приспособя към разнитеи инсталирания, преинсталирания, настройки... newsm78 #Crazy

Дidia, как бих се радвала  и аз на срещата с всички вас!
Caroline, Peace за всички лъвове, дори и преди брака!!

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 21:20 от arita

# 121
  • София
Хули,честит рожден ден! Желая  дълъг живот и здраве за теб и скъпите ти хора! Нека се сбъднат всички твои мечти!

# 122
  • София
Знаете ли девойки  newsm78
В живота на човек има моменти, когато си дава сметка за хиляди неща, които е преживял.
Моите моменти са много отдавнашни, още откакто научих за диагнозата.
Тогава човека се променя. Анализира миналото си, настоящето си...
Днес отново разбрах, че има много , които мислят за мен.
С поздравите си, Вие ми показахте, че обичта между хората  все още съществува.
За което съм Ви много благодарна  newsm51

# 123

Л  Е  К  А        Н  О  Щ !

smile3524 smile3524 smile3524

# 124
  • София
Честита Баба Марта!!
 И аз да ви пожелая да сте бели, румени , засмени и много, много здрави!!!
 Хули, Честит Рожден Ден! Здраве, щастие, Любов и хубави преживявания!!!
 Днес си видях малкото съкровище - за 2 часа, ама си поиграхме. Изфуках ви се!
Лека и спокойна нощ, мили момичета! smile3524 newsm46

# 125
  • в малка спретната къщурка
Честит рожден ден, Танита ! Желая ти до 100 години,да имаш все този бодър и весел дух.

Айша, остана ли от баницата и за нас?
Мая,често да влизаш и все така да ни се фукаш.  bouquet
Диди,много красиви неща си направила.Браво.
Имах и още докато четох,но засега толкова.

Лек,приятен,слънчев и усмихнат ден !

Учителката казва на Петърчо:
- Петърчо, ти защо винаги сядаш на последния чин?
- Баща ми е военен и казва, че първите редици дават най-много жертви…

Колко точно:Внимавайте с първите редици. Joy

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 07:25 от FURIQ_65

# 126
  • София
Честит рожден ден Танита! Присъединявам се към пожеланието на Фурийка. От мен добавям - много късмет и да посетиш още много непознати места!

Тук вали ситно, но утре ще сме в почивка. С тази мисъл и мисълта за утрешната среща ще мине леко.

Хайде, софиянки. Искам утре всички да успеете да дойдете - без изключения!

# 127
Добро утро момичета.
Танита, Ч.Р.Д.здраве,щастие,дълголетие и много сбъднати мечти./нямам време да ти търся картинка с люляк,но ти ще ме извиниш/

Весел празник. smile3510  food010 kaffeetrmker_2

Хубав ден на всички останали.

# 128
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ТАНИТА!!!ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА,ВИНАГИ ЖИЗНЕРАДОСТНА И ЩАСТЛИВА С ЛЮБИМИТЕ СИ ХОРА И ПРИЯТЕЛИ!!!

Добро утро,момичета!Лек и спокоен предпразничен ден ви желая!  bouquet

# 129
Танита, за много години.Желая ти да си все така енерична, жизнерадостна,забавна. Жалко че нямам твоя талант да ти поднеса стихче,затова приеми

http://www.youtube.com/watch?v=yYJPIZ-C-9c&feature=related

На всички да имате спокоен и усмихнат ден Hug Hug Hug

# 130
Танита,Честит Рожден Ден!

# 131
Добро утро момичета!

Танита, честит рожден ден! Бъди здрава, енергична и духовита както до сега!!!

http://www.jacquielawson.com/preview.asp?cont=1&hdn=0&pv=3152146

Джейда,къде се изгуби? newsm78Казвай как е при теб.

Изминалата седмица, беше много тежка зе мен.  ooooh! Гледах внука, че беше болен,  Mr. Green ходих на работа а на всичкота отгере учих и за изпит.  ooooh! Изобщо ходех като призрак.  Sunglasses Не съм имала време, да хвърлям по едно оче.  Blush Сега ще се връщам назад да ви чета ( когато имам време ) А сега изчезвам на тръстиката.  Laughing
Но преди това да пием по кафе!

Лек ден момичета!

# 132
  • София
Честит рожден ден Танита! Бъди здрава,весела,щастлива! Пожелавам ти много екскурзии до екзотични страни с усмихнат и весел дядо Стефчо до теб!

# 133
  • София
Поетесо наша,бъди все така забавна,лъчезарна,духовита!  А бе просто нашата Танита! Heart Eyes

# 134
Момичета, приятелки,  почерпете се за мое здраве!
Фурийче, Heart Eyes Hug Римар,  Heart Eyes Hug Светле,  Heart Eyes Hug Дидия,  Heart Eyes Hug Каролин,  Heart Eyes Hug Наде,  Heart Eyes Hug Джейда,  Heart Eyes Hug Яге, Heart Eyes Hug Шпунц, Heart Eyes Hug, благодаря за чудесните пожелания! Точно от това имам нужда! Трогнахте ме!

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 11:48 от Tani-ta

Общи условия

Активация на акаунт