СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 18

• 18 868
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Борис пък не се обръща. Само се върти в кръг по гръб, като бръмбърче...
Чакай да чукне половин година и ще се обърне Mr. Green Абе внушавам ли си се чудя, ама откакто стана толкова голяма взе нещо много умно и разбиращо да гледа Shocked Mr. Green От 2 дни я слагам за по 5 минутки в паяка, но нищо не прави освен да го ближе и да върти там едни дрънкалки Joy А кака й на 5,5 като я сложих хукна веднага с него, тва дете явно заради това, че е по- спокойно и по- бавничко се развива физически Rolling Eyes

# 676
Първо да кажа за бебоците на Миринда и Анита много са сладки.Миринда малчугана ти е одрал кожата.И аз много искам да сложа малката в паяка,че вече ръце не ми останаха.Стой стабилно на крачета,обръща се по корем и обратно иска да е права а не седнала.Прави опити да пълзи,но ръцете стоят като препарирани,само с крачета маха.Вече дава боц и като питам къде е патето се оглежда да го търси и го намира с поглед.

# 677
И Свил не се обръща, имам чувство , че никога няма да се търкулне.
Така гадно суче напоследък, муца и реши да се обърне да види отзад какво има, че като дръпне,до където му издържат силите да стиска зърното и се чуе едно пльоок, а аз откачам от болка.

Никога, по никакъв повод и в никакъв случай не съм оставяла детето си пред магазин. И слава богу, никога не са ми правили забележка, че влизам с количката в магазина.
И аз не съм го оставяла,нито Божидар.

# 678
Борис пък не се обръща. Само се върти в кръг по гръб, като бръмбърче...
От 2 дни я слагам за по 5 минутки в паяка, но нищо не прави освен да го ближе и да върти там едни дрънкалки Joy А кака й на 5,5 като я сложих хукна веднага с него, тва дете явно заради това, че е по- спокойно и по- бавничко се развива физически Rolling Eyes
Чудя се задължително ли децата трябва да се обръщат?
Децата са различни, Arlina, съгласна съм с теб - и голямата тичаше по това време с проходилката, и зъби имаше...а малката само я ползва за забавление, зъби не виждам.  Е, успява някак да се оттласка с крака, но слаба работа. На моята приятелка дъщерята проходи без проходилка - категорично отказа да влезе в нея. Също някои деца пълзят преди да проходят, моята (голямата) не е пълзяла никога, а проходи на 10 мес.

# 679
Здравейте! Днес доста сте писали!
Аз днес изкарвах три пъти бебето и това преобличане доста го изнерви. Той вече не иска памперса, от три дни толкова много се дърпа, плаче и си стиска крачетата, чак имам чувството че ще си направи нещо на мъжкото достойнство. Като почне да се пъне го пробвам да го държа над кликалото и вече задължително си ака или пишка. Мислите ли, че е възможно наистина да се противи на памперса и какво следва да правя.?За ЕБХ не съм и мислила, че ще имам възможност да практикувам, ама то това бебе само ми го налага май newsm78.
Освен това пък сега не иска пюрета - той беше почнал даже сам да си иска сутрин, но от както почнах да му давам сутрин пак плодово пюре и отказва каквото и да било. Затова купих каша - безглутенова, безмлечна, елда. Сега ще видим дали ще му хареса newsm78. Но мисля, че проблема дойде от това, че в пюрето ми останало едно недобре пасирано пърченце, много малко и той като се задави, направо му избиха сълзички. Какво да правя според вас - да настоявам или да спра за малко? Имайте впредвид обаче, че сега кърмата ми като че ли не му стига, след като си беше заместил яденето на обед и сега не яде пюре, стана така, че не можем за наваксаме с кърмата. Thinking
Зъб нямаме и започвам да мисля, че наистина Т преди седмица е била от някаква настинка или вирус. Е преборихме го без лекарства Naughty!

# 680
Като ви чета и разбирам че вече слагате бебешоците в проходилки.Аз ще изчакам края на месеца,или поне ще се опитам.Много ми се иска да видя какво ще прави.Мая и малката от както почна да яде пюрета и друго не ще,но аз за млякото настоявам,не на зорвам и колкото толкова.

# 681
Той вече не иска памперса, от три дни толкова много се дърпа, плаче и си стиска крачетата, чак имам чувството че ще си направи нещо на мъжкото достойнство. Като почне да се пъне го пробвам да го държа над кликалото и вече задължително си ака или пишка. Мислите ли, че е възможно наистина да се противи на памперса и какво следва да правя.?За ЕБХ не съм и мислила, че ще имам възможност да практикувам, ама то това бебе само ми го налага май newsm78.
maya_4ekelova, поздравления за младежа. Аз пък съм мислила за ЕБХ и на моя съм му купила гърне вече и въпреки че не съм получила такива сигнали имам план да започвам да го ползвам. Екстрата му е, че като свърши някаква работа пее, така че няма да ми се налага да го вдигам през 5 сек. да видя има ли резултат  Peace Дано и при вас да проработи да се оттървем от памперсите поне през деня вкъщи

# 682
Лъки  Peace и аз щях да предложа на Мая да слага бебо в гърне(ако разбира се вече сяда). Все каката давам за пример, но тя на тази възраст сядаше на гърне.
мама Рени, аз съм слагала веднъж в проходилка, за да видя как ще реагира и, както казах, хареса й, но е още рано - не е стабилна със сядането.

# 683

мама Рени, аз съм слагала веднъж в проходилка, за да видя как ще реагира и, както казах, хареса й, но е още рано - не е стабилна със сядането.
Добре де, аз пък да запитам какво общо има едното с другото?  newsm78 Както казах вече, каката беше на 5,5 месеца и си хвърчеше у дома с проходилката. Стабилно започна да стои на 8 месеца, без да я подпирам и да пада. В паяка си висят, не сядат, както си виси в ръцете ми, ако я взема. В количката също я изправям вече, да свиква. По- малко я държа разбира се, пък и на нея бързо й омръзва. В шезлонга като е вдигнат на средна степен, сама се набира и си сяда, после не желае да легне.

Аз пък съм мислила за ЕБХ и на моя съм му купила гърне вече и въпреки че не съм получила такива сигнали имам план да започвам да го ползвам. Екстрата му е, че като свърши някаква работа пее, така че няма да ми се налага да го вдигам през 5 сек. да видя има ли резултат  Peace Дано и при вас да проработи да се оттървем от памперсите поне през деня вкъщи
И аз отрано купих гърне и аз имах планове, ама ми излязоха криви сметките Wink Сега смятам Лора да започна да я слагам едва, когато вече стои стабилна, не пада, не залита. Значи най- рано към годинката, а може и към година и половина чак, ще видим и тя какво смята. Защото понмя, че като проходят пък за секунда дори не желаят да седнат дори и на гърне. Дано при вас се получи, късмет Wink

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 21:15 от arllina

# 684
Ох, не съм руса, ама пак не сам разбрала (да не се обиждат русите, само за лафа) - само по малко ли се оставят седнали след шестия. С такова нетърпение очаквах да мога да го слагам, защото той се сърдеше да го държа само легнал или прав в ръцете ми, че сега докато не мрънка го оставям тук и таме. А и в количката го оставям вдигнат на 45 градуса доста голяма част от разходките ooooh!.

# 685
Ами то като с всяко нещо постепенно се увеличава времето. В началото по- малко, после повече и така. Пък и Лора почва сама да се нерви, да се извива, явно все още не й е удобно дълго време седнала.

# 686
  • Испания и Стара Загора
аз започнах да слагам седнала към 5м.Сега като е будна ,почти през цялото време е седнала.Само като я оставям сама ,я слагам легнала. Peace
За  гърнето-Алекс много бързо се научи.Беше на 1г10м като махнахме дневния памперс.Отне ми точно 1 седмица да го науча.На 2г махнахме и нощния.Най-добре е да се оттучват от памперс,през лятото. Peace

# 687
  • София; Дружбето
Малей, като ви чета какви сте ентсиасти за гърнето  Mr. Green Аз мисля да се пробвам към втората годинка, преди това хич няма да се тормозя с глупости.
И аз оставам с впечатлението, че по-спокойните деца са по-бавни в развитието си Rolling Eyes Миша на тая възраст пълзеше като хлебарка по апартамента, а Габи още не знае, че има крака и не се обръща. Ама да ми е жив и здрав, хич не горя от нетърпение да ходя след него и само да крещя Не Crazy

# 688
Тъкмо щях да питам, че докторката ми каза да подпирам вече Боби с възглавници малко по-малко да свиквал да сяда, вие какво милите по въпроса?

# 689
Да ви питам мами с по големия опит,като изкъпах малката и имаше секрет в нослето а на секрета кръв,това нормално ли е?

Общи условия

Активация на акаунт