А кака й на 5,5 като я сложих хукна веднага с него, тва дете явно заради това, че е по- спокойно и по- бавничко се развива физически
А кака й на 5,5 като я сложих хукна веднага с него, тва дете явно заради това, че е по- спокойно и по- бавничко се развива физически
.
. Но мисля, че проблема дойде от това, че в пюрето ми останало едно недобре пасирано пърченце, много малко и той като се задави, направо му избиха сълзички. Какво да правя според вас - да настоявам или да спра за малко? Имайте впредвид обаче, че сега кърмата ми като че ли не му стига, след като си беше заместил яденето на обед и сега не яде пюре, стана така, че не можем за наваксаме с кърмата. 
!
.
Дано и при вас да проработи да се оттървем от памперсите поне през деня вкъщи
и аз щях да предложа на Мая да слага бебо в гърне(ако разбира се вече сяда). Все каката давам за пример, но тя на тази възраст сядаше на гърне.
Както казах вече, каката беше на 5,5 месеца и си хвърчеше у дома с проходилката. Стабилно започна да стои на 8 месеца, без да я подпирам и да пада. В паяка си висят, не сядат, както си виси в ръцете ми, ако я взема. В количката също я изправям вече, да свиква. По- малко я държа разбира се, пък и на нея бързо й омръзва. В шезлонга като е вдигнат на средна степен, сама се набира и си сяда, после не желае да легне.
Дано и при вас да проработи да се оттървем от памперсите поне през деня вкъщи
Сега смятам Лора да започна да я слагам едва, когато вече стои стабилна, не пада, не залита. Значи най- рано към годинката, а може и към година и половина чак, ще видим и тя какво смята. Защото понмя, че като проходят пък за секунда дори не желаят да седнат дори и на гърне. Дано при вас се получи, късмет
. 
Препоръчани теми